11 növény, ami segít behívni a pozitív energiát az otthonunkba

11 növény, ami segít behívni a pozitív energiát az otthonunkba

A testi-lelki egyensúly megteremtése igen sokrétű feladat, és nem minden esetben egyszerű. Azonban sokat számít, hogy milyen környezetbe térünk haza, így nem vehetjük félvállról az otthonunk berendezését, amibe a virágok is beletartoznak. A növények képesek a leghidegebb otthont is megtölteni melegséggel, és azon kívül, hogy szépek, a testi és lelki egészségünkre is hatással lehetnek. Egyes növények segítenek a levegő tisztaságának megőrzésében, még mások a pozitív energia megteremtésében. Most az utóbbira hoztunk 11 példát, hogy egyszerűbb legyen a lelki békénk fenntartása.

Vitorlavirág

Kép: canva.com

A vitorlavirág javítja a levegő minőségét, így jótékony hatással van a légúti és asztmás betegségekre. Emellett a nyugalmat és a békét szimbolizálja, a lakás bármelyik pontján kellemes hangulatot teremt. Érdemes a hálóba és a nappaliba is elhelyezni egyet.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Női karkötők szuper árakon!

Kétségtelen az a tény, hogy napjainkban a legnagyobb részét a fogyasztóknak a hölgyek teszik ki. Persze nem akarok részrehajlóan sem kijelentéseket tenni, de ami tény az tény. A hölgyek szeretnek minden nap csinosan munkába indulni, vagy akár egy éttermi ebéden szépen megjelenni. Egy szép ruhához illik a jó kiegészítő, például egy nyaklánc, vagy egy karkötő. Ebben segít neked a Karkötőshop.hu!

Motivációs filmek, amit látni kell!

A legjobb motivációs filmek inspirálnak és cselekvésre ösztönöznek. Összegyűjtöttük neked a legjobb motivációs filmeket, hogy többet hoz ki magadból. Ezek a filmek, amelyek bemutatják a hihetetlen történeteket, elképesztő átalakulásokat, a hatalmas nehézségek...

Így válaszd ki a hozzád illő parfümöt

A fanyar vagy az édes parfümök jönnek be inkább? Így válaszd ki a hozzád illő illatot Az illat láthatatlanul is behálóz: megfog, vagy épp eltaszít. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen parfümöt fújsz magadra. A neked megfelelő illat kiválasztása egyáltalán nem...

Egy szerelmes pár szívmelengető hétköznapjai, [40 kép]

Egy három gyermekes édesapa rajzai, a szerelemről, házasságról és a gyermekvállalásról. Párkapcsolat a mindennapokban.