12 sztár, akire ma már szinte rá sem lehet ismerni a plasztikai műtétek miatt

12 sztár, akire ma már szinte rá sem lehet ismerni a plasztikai műtétek miatt

A szépség múlandó – főleg, ha közbeszól egy (vagy sok) elrontott plasztikai műtét. Ezek a nők valaha mind természetesen gyönyörűek voltak, és nem az idő tette őket tönkre, sokkal inkább a szépségről alkotott elképzelésük és az ahhoz való ragaszkodásuk. Hoztunk 12 olyan sztárt, akik valaha nem csak a tehetségükkel, de szépségükkel is meghódították a világot, majd érthetetlen okokból kifolyólag sebészkés alá feküdtek, és ma már maximum halvány nyomokban hasonlítanak egykori önmagukhoz.

Renée Zellweger

Kép: Conseil en Image style & Mode

A színésznő örül annak, hogy látják az emberek a változást rajta. Viszont azzal nincs tisztában, hogy ez a változás – legalábbis külső szemlélőként – nem pozitív irányú. Nyilatkozatai szerint viszont ő jól érzi így magát, megtalálta önmagát, és a lelki-békéjét.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

5 meseszép magyar város, amit tavasszal érdemes (újra) felfedezned

5 meseszép magyar város, amit tavasszal érdemes (újra) felfedezned   Közeledik a tavasz, lassan ismét útnak indulhatunk, hogy egy romantikus, családi vagy baráti kikapcsolódás során (ismét) felfedezzük kis hazánk meseszép tájait. 5 várost gyűjtöttünk most...

6 tipp, ami segít formába lendülni nyárra

6 tipp, ami segít formába lendülni nyárra A téli hónapok a legtöbbünk testén nyomot hagynak kisebb-nagyobb zsírpárnák formájában, amit leginkább akkor veszünk észre amikor lekerül a téli kabát. Viszont bármennyi plusz kilóról is van szó, nem érdemes pánikba esni, mert...

Juharszirup – a következő szupertáplálék?

A juharszirupban talán hasonló jótékony hatású anyagok rejlenek, mint a bogyós gyümölcsökben. Valamint a teában, a vörösborban és a lenmagban – és ez nem áprilisi tréfa.

Online sorozatok: a filmnézés forradalma

Az online sorozatok népszerűsége egyre csak növekszik. De mi teszi őket népszerűvé, és hogyan változtatják meg a nézők szokásait?