15 pozitív gondolat, hogy jól induljon a hét

15 pozitív gondolat, hogy jól induljon a hét

Utálod a hétfőket, mint Garfield? Esetleg az egész héttel bajod van, vagy simán a reggelek indulnak nehezen? Mindenkivel előfordul, hogy nem úgy indul a napja, vagy a hete, ahogy azt szeretné, de, ahogy mondani szokás: minden fejben dől el. Persze ez csak részben igaz, jöhetnek olyan dolgok, amik tényleg eltolják a hangulatunkat, azonban, amit lehet tegyünk meg azért, hogy minden jó legyen. Ehhez hoztunk most 15 pozitív gondolatot, amit jó döntés magunkkal vinni, és előhúzni a nehezebb percekben, hogy segítsenek derűsebben látni a világot.

15 pozitív gondolat, hogy jól induljon a hét

Kép: canva.com

  1. Apróság, mégis örömet okoz. A levelek hullása, a napfelkelte, egy kellemes gesztus – mind olyan történés, amit természetesnek veszünk, pedig akár a jókedv forrása is lehetne.
  2. Boldog ébredések. Minden reggel egy újabb esély. Akkor is, ha este kicsit rosszabb kedvvel hajtottuk álomra a fejünket.
  3. Másokat is boldoggá tehet az örömöm. Hiszen, ha őszintén mosolygunk, azt hamar átveszi a környezetünk is, sőt akár a reggeli csúcsban utazó társunk is, amivel máris szebb lett az ő napja is.
  4. Szeretem önmagam. Sokszor küzdelem önmagunk elfogadása. A boldogság egyik alapja viszont, hogy szeretjük és elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk.
  5. Csodás emberek vesznek körül. Bármikor rosszabbra fordul a kedvünk, megnyugvást hoz, ha tudatosítjuk milyen jó emberek vesznek körül.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

A virsli főzése néhány egyszerű lépésben

A virsli főzése a világ legegyszerűbb dolgának tűnik egészen addig, amíg nem nekünk kell csinálni. Amennyire egyszerű étel annyira oda kell rá figyelni, hogy ne repedjen szét főzés vagy sütés közben, hiszen akkor oda a varázs, és csak egy adag fura húsos massza marad helyette.

40 tény világunkról, amit biztos nem tudtál

40 tény világunkról, amit biztos nem tudtál Világunk: A jó pap is holtáig tanul, miért ne tehetnénk ezt mi is? Most olyan apróságnak tűnő érdekeségeket osztunk meg veled, amiről eddig szinte biztos, hogy nem volt tudomásod. Világunk | 1 - 20 1. Az űrben nincsenek...

“Párizsi szépség” sztároktól

"Párizsi szépség" sztároktól Párizsi szépség A francia nők híresek a bőrápolás iránti szeretetükről és a mindig tökéletes „párizsi” szépségükről. Rövid cikkünkben szereplő négy francia híresség megosztja velünk, mit találnak fontosnak a szépségápolásban, mire kell...

15 Szívbemarkoló illusztráció ami megmutatja, hogy miért jó egyedül élni!

Éltél már egyedül? Tudod milyen az egyedüllét, ha az egész lakás csak a tiéd? Ezek a képek gyönyörűen természetesek, és hűen tükrözik az egyedüllét mindennapjait.