15 pozitív gondolat, hogy jól induljon a hét

15 pozitív gondolat, hogy jól induljon a hét

Utálod a hétfőket, mint Garfield? Esetleg az egész héttel bajod van, vagy simán a reggelek indulnak nehezen? Mindenkivel előfordul, hogy nem úgy indul a napja, vagy a hete, ahogy azt szeretné, de, ahogy mondani szokás: minden fejben dől el. Persze ez csak részben igaz, jöhetnek olyan dolgok, amik tényleg eltolják a hangulatunkat, azonban, amit lehet tegyünk meg azért, hogy minden jó legyen. Ehhez hoztunk most 15 pozitív gondolatot, amit jó döntés magunkkal vinni, és előhúzni a nehezebb percekben, hogy segítsenek derűsebben látni a világot.

15 pozitív gondolat, hogy jól induljon a hét

Kép: canva.com

  1. Apróság, mégis örömet okoz. A levelek hullása, a napfelkelte, egy kellemes gesztus – mind olyan történés, amit természetesnek veszünk, pedig akár a jókedv forrása is lehetne.
  2. Boldog ébredések. Minden reggel egy újabb esély. Akkor is, ha este kicsit rosszabb kedvvel hajtottuk álomra a fejünket.
  3. Másokat is boldoggá tehet az örömöm. Hiszen, ha őszintén mosolygunk, azt hamar átveszi a környezetünk is, sőt akár a reggeli csúcsban utazó társunk is, amivel máris szebb lett az ő napja is.
  4. Szeretem önmagam. Sokszor küzdelem önmagunk elfogadása. A boldogság egyik alapja viszont, hogy szeretjük és elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk.
  5. Csodás emberek vesznek körül. Bármikor rosszabbra fordul a kedvünk, megnyugvást hoz, ha tudatosítjuk milyen jó emberek vesznek körül.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

2022 tavasz: ezek a divatvilág legnépszerűbb trendjei

2022 tavasz: ezek a divatvilág legnépszerűbb trendjei A divat világában nem az új év, sokkal inkább az évszakváltás hozza el a változást. Ami tavaly télen divat volt az még átnyúlik idén év elejére is, a változás pedig csak a tavasszal érkezik meg. Így, ha még nem...

15 érdekesség, amit biztosan nem tudtál a vörös hajúakról

Gyönyörű, különleges és extrém – mindez pedig egy mutálódott génnek köszönhető, amit csupán néhány éve fedeztek fel a kutatók. Gyerekként szinte mindenki utálja, akit ezzel a színnel áldott meg az univerzum, felnőttként viszont sokan ölni tudnának érte. A nők ezrei festik vörösre a hajukat, és áhítoznak azért, hogy minél természetesebb vörösnek hassanak. Viszont azt kevesen tudják, hogy az eredeti vörös hajszín milyen „kiváltságokkal” jár.
Mutatunk 15 érdekességet, ami csak azokat érinti, akiknek természetes vörös a hajuk.

3+1 finomság, ami megóv az őszi depressziótól

3+1 finomság, ami megóv az őszi depressziótól A varázslatos napsütésből és hőségből egyik napról a másikra hűvös, szeles, esős napok lettek? Nem csoda, hogy az ősz rányomja a bélyegét a hangulatunkra, hiszen a meleg és a rengeteg nyári program is hamar a múltba vész,...

PSG Ogli 7: tarol a dúsgazdag magyar srác a TikTok-on

PSG Ogli 7: tarol a dúsgazdag magyar srác a TikTok-on Első ránézésre szinte hihetetlen, hogy létezik ilyen szintű fényűzés, amit PSG Ogli 7 néven Papp Olivér elénk tár videóiban a TikTok-on. A fiatal srácnak nem számít a pénz, hiszen van neki. Azt ugyan senki nem...