15 pozitív gondolat, hogy jól induljon a hét

15 pozitív gondolat, hogy jól induljon a hét

Utálod a hétfőket, mint Garfield? Esetleg az egész héttel bajod van, vagy simán a reggelek indulnak nehezen? Mindenkivel előfordul, hogy nem úgy indul a napja, vagy a hete, ahogy azt szeretné, de, ahogy mondani szokás: minden fejben dől el. Persze ez csak részben igaz, jöhetnek olyan dolgok, amik tényleg eltolják a hangulatunkat, azonban, amit lehet tegyünk meg azért, hogy minden jó legyen. Ehhez hoztunk most 15 pozitív gondolatot, amit jó döntés magunkkal vinni, és előhúzni a nehezebb percekben, hogy segítsenek derűsebben látni a világot.

15 pozitív gondolat, hogy jól induljon a hét

Kép: canva.com

  1. Apróság, mégis örömet okoz. A levelek hullása, a napfelkelte, egy kellemes gesztus – mind olyan történés, amit természetesnek veszünk, pedig akár a jókedv forrása is lehetne.
  2. Boldog ébredések. Minden reggel egy újabb esély. Akkor is, ha este kicsit rosszabb kedvvel hajtottuk álomra a fejünket.
  3. Másokat is boldoggá tehet az örömöm. Hiszen, ha őszintén mosolygunk, azt hamar átveszi a környezetünk is, sőt akár a reggeli csúcsban utazó társunk is, amivel máris szebb lett az ő napja is.
  4. Szeretem önmagam. Sokszor küzdelem önmagunk elfogadása. A boldogság egyik alapja viszont, hogy szeretjük és elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk.
  5. Csodás emberek vesznek körül. Bármikor rosszabbra fordul a kedvünk, megnyugvást hoz, ha tudatosítjuk milyen jó emberek vesznek körül.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

11 növény, ami segít behívni a pozitív energiát az otthonunkba

11 növény, ami segít behívni a pozitív energiát az otthonunkba A testi-lelki egyensúly megteremtése igen sokrétű feladat, és nem minden esetben egyszerű. Azonban sokat számít, hogy milyen környezetbe térünk haza, így nem vehetjük félvállról az otthonunk berendezését,...

Hogy fognak hívni az esküvő után? Mutatjuk, hogyan döntsd el

Hogy fognak hívni az esküvő után? Mutatjuk, hogyan döntsd el Nagyanyáink negyed ennyit sem gondolkoztak azon, hogy hogy hívják őket majd az esküvő után. Sokáig a hagyomány által adott volt, hogy -né lesz az ember lánya, ha összeköti az életét a kiszemelt vagy...

Hoppá! Így hat az alkohol az arcbőrödre

Hoppá! Így hat az alkohol az arcbőrünkre A rendszeres alkoholfogyasztás káros hatásaival mindenki tisztában van, ennek tudatában mindenki maga dönti el, hogy az egészsége vagy a bormámoros éjszakák –, és olykor nappalok – a fontosabbak. Azonban azt már kevesebben...

15 feledhetetlen repülőtéri pillanat, ami feldobja a legunalmasabb várakozást is

15 feledhetetlen repülőtéri pillanat, ami feldobja a legunalmasabb várakozást is Gyerekként csupa kaland és móka a repülőtéri várakozás, felnőttként sokkal inkább unalmas, és inkább kezeljük a nyaralás „szükséges rossz” részének, mint kellemes időtöltésnek....