15 pozitív gondolat, hogy jól induljon a hét

15 pozitív gondolat, hogy jól induljon a hét

Utálod a hétfőket, mint Garfield? Esetleg az egész héttel bajod van, vagy simán a reggelek indulnak nehezen? Mindenkivel előfordul, hogy nem úgy indul a napja, vagy a hete, ahogy azt szeretné, de, ahogy mondani szokás: minden fejben dől el. Persze ez csak részben igaz, jöhetnek olyan dolgok, amik tényleg eltolják a hangulatunkat, azonban, amit lehet tegyünk meg azért, hogy minden jó legyen. Ehhez hoztunk most 15 pozitív gondolatot, amit jó döntés magunkkal vinni, és előhúzni a nehezebb percekben, hogy segítsenek derűsebben látni a világot.

15 pozitív gondolat, hogy jól induljon a hét

Kép: canva.com

  1. Apróság, mégis örömet okoz. A levelek hullása, a napfelkelte, egy kellemes gesztus – mind olyan történés, amit természetesnek veszünk, pedig akár a jókedv forrása is lehetne.
  2. Boldog ébredések. Minden reggel egy újabb esély. Akkor is, ha este kicsit rosszabb kedvvel hajtottuk álomra a fejünket.
  3. Másokat is boldoggá tehet az örömöm. Hiszen, ha őszintén mosolygunk, azt hamar átveszi a környezetünk is, sőt akár a reggeli csúcsban utazó társunk is, amivel máris szebb lett az ő napja is.
  4. Szeretem önmagam. Sokszor küzdelem önmagunk elfogadása. A boldogság egyik alapja viszont, hogy szeretjük és elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk.
  5. Csodás emberek vesznek körül. Bármikor rosszabbra fordul a kedvünk, megnyugvást hoz, ha tudatosítjuk milyen jó emberek vesznek körül.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Ahogy a görögök csinálják: a legfinomabb gyros recept

Ahogy a görögök csinálják: a legfinomabb gyros recept Észre sem vettük, de az elmúlt tíz évben a gyros is beállt a komfortételek sorába. Bárhol, bármikor képesek vagyunk elfogyasztani, és ezt rengeteg helyen meg is tehetjük. Akár a legforróbb nyári napokon is isteni...

Divatbloggerek, akiket megéri követni, ha képben akarsz lenni a divattal

Divatbloggerek, akiket megéri követni, ha képben akarsz lenni a divattal Nincs egy rongyod sem, amit felvegyél, vagy pont, hogy túl sok van? Mindegy, hogyan érzed éppen bárkivel előfordulhat, hogy megtorpan és nem tudja, hogy milyen szettet húzzon fel reggel. Ilyenkor...

5 tipp, hogy nyugodtan teljen a várandósság ideje

5 tipp, hogy nyugodtan teljen a várandósság ideje A babavárás időszaka minden pár életében egy csodálatos szakasz. Azonban amennyire varázslatos, annyi izgalommal is jár, hiszen ezernyi ismeretlen helyzet vár ránk – kezdve ott, hogy a kismama teste és olykor a lelke...

15 érdekesség, amit biztosan nem tudtál a vörös hajúakról

Gyönyörű, különleges és extrém – mindez pedig egy mutálódott génnek köszönhető, amit csupán néhány éve fedeztek fel a kutatók. Gyerekként szinte mindenki utálja, akit ezzel a színnel áldott meg az univerzum, felnőttként viszont sokan ölni tudnának érte. A nők ezrei festik vörösre a hajukat, és áhítoznak azért, hogy minél természetesebb vörösnek hassanak. Viszont azt kevesen tudják, hogy az eredeti vörös hajszín milyen „kiváltságokkal” jár.
Mutatunk 15 érdekességet, ami csak azokat érinti, akiknek természetes vörös a hajuk.