20 étel, amit inkább ne tarts hűtőben
Sokszor gondolkodás nélkül tesszük be a hűtőbe az ételeket, bele sem gondolva, hogy a hideg esetleg rosszat tehet nekik. A legtöbb ételt valóban a hűtőben kell tárolni, hiszen a hideg megakadályozza a baktériumok elszaporodását, így később indul romlásnak az ennivaló, azonban van néhány olyan élelmiszer, aminek árthat, ha a hűtőben tároljuk. Összeszedtünk húsz olyan ételt, amit előszeretettel tartunk közel nulla fokon, pedig ezzel jócskán veszít az élvezeti értékéből.
Kávé
Kép: drhealthmag.com
Ahhoz, hogy a kávé megőrizze frissességét és aromáját száraz, hűvös helyen kell tartani, szakértői ajánlások szerint szobahőmérsékleten. A hűtő alacsony hőmérséklete túl hideg ahhoz, hogy megőrizze a kávé kívánt frissességét.