2022-es lakberendezési trendek: még közelebb a természethez

A bent az új kint | 2022-es lakberendezési trendek

Kép: canva.com

A járványhelyzet következtében sokkal több időt töltünk a négy fal között, így a bútorok és a kiegészítők mellett a növényvilágnak is sokkal nagyobb szerepe lett, mint korábban és ez 2022-ben sem változik. Minden helyiségbe kell legalább egy cserép növény, és a textileken vagy akár a falakon is megjelenhetnek a levélminták. A Monstera, azaz közönséges pálma mintázata igen elterjedt, könnyed, légies levelei minden anyagon jól mutatnak. Illetve új fogalom mellett sem mehetünk el: már nemcsak a „cat lady” létezik, de „plant lady” kifejezéssel is találkozhatunk.

Aki eddig nem, mert élő növényt magához venni, az is bátran vesse bele magát. Nem olyan nehéz egy virágról gondoskodni, mint elsőre hangzik, és csodálatosan feldobják a legkisebb otthonokat is – nem beszélve arról, hogy nagyon menő kiegészítők jelentek meg az idei évben, amiket jövőre is elérhetünk: újra divatba jöttek a makramé függők, a szivárvány minden színében és hihetetlen mintázatokkal vásárolhatunk kaspókat, és állványokat, egyes virágtartók pedig emberi vagy állati arcot is kaptak.

A hét témái

7 fesztivál smink, amit érdemes kipróbálni idén nyáron

7 fesztivál smink, amit érdemes kipróbálni idén nyáron Már alig vártuk, és végre meg is érkezett a fesztiválszezon. Ilyenkor kortól függetlenül mindenki ki szeretne tűnni a tömegből, úgy, hogy közben mégis praktikus megoldásokat választ, hiszen egy fesztiválon nincs...

Gondoltad volna? 17 sztár, akik imádják a macskákat

Már az ókorban is rajongással tekintettek a macskákra, így nem fura, hogy számos celeb is egy-egy vagy akár több macskát választott társául. Ezek az öntörvényű szőrgombócok még a legkeményebb szuperhőst is képesek levenni a lábáról. Lássunk 17 olyan zenészt és színészt, akiket legalább egy macska vár otthon minden nehéz nap után.

Minden, amit a vízmértékről tudni érdemes

Ha van olyan szerszám, amely minden egyes gyermeket lenyűgöz, az szinte biztos, hogy a vízmérték és a benne úszkáló kis buborék. Így gyakorlatilag nincs is olyan ember, aki ne ismerné ezt az eszközt, sőt számos szakember használja is napi szinten. Azt viszont kevesen tudják, mi a története és mi mindent érdemes tudni róla. Most ezeket gyűjtöttük össze.

A sztárok sem tökéletesek: 5 híresség, aki megcsalta a párját

A sztárok sem tökéletesek: 5 híresség, aki megcsalta a párját Ugyan szeretjük makulátlannak látni kedvenceinket, de a szívünk legmélyén tudjuk, hogy ők is emberek, és hajlamosak tévútra lépni. Ezzel az 5 hírességgel is ez történt, amiért legtöbbjüknek tönkre is ment a...