2022 tavasz: ezek a divatvilág legnépszerűbb trendjei

2022 tavasz: ezek a divatvilág legnépszerűbb trendjei

A divat világában nem az új év, sokkal inkább az évszakváltás hozza el a változást. Ami tavaly télen divat volt az még átnyúlik idén év elejére is, a változás pedig csak a tavasszal érkezik meg. Így, ha még nem kerültél teljesen képbe a 2022-es divattal, nem kell megrémülnöd, még éppen időben van. Cikkünkben mutatjuk, hogy mire készülj idén tavasszal, és nyáron. Milyen újdonságokkal rukkoltak elő a divatházak, és milyen már jól ismert ruhadarabok térnek vissza a mindennapjainkba.

TIPP: azon túl, hogy elhoztuk a 2022-es év legfőbb divatirányzatait, megsúgjuk, hogy mindent kedvezményesen vásárolhatsz meg, ha a Kuplio.hu kuponos weboldalt használod. Az ajánlatban számos kedvezménykupont és kódot találsz kedvenc e-shopjaidhoz, amelyeknek köszönhetően olcsóbban fogsz vásárolni.

2022 tavasz: ezek a divatvilág legnépszerűbb trendjei

Klasszikusan elegáns

Kép: canva.com

Bár sosem váltunk meg a blézerektől, de igazán a tavalyi év végén kezdtek újra divatba jönni. A puffos ujjakkal egészen a ’80-as évekig visszanyúlt a divatvilág, idén pedig újra elhozza nekünk a kosztümöket. Mindegy, hogy inkább szoknyás vagy nadrágos vagy, lényeg, hogy az alsó és a felső teljesen passzoljon egymáshoz.

Maxi divat | shein kupon

Szintén a ’80-as évek hangulatát idézik a buggyos ujjak, a széles nadrágszárak, és a majdnem földig érő szoknyák. Bármelyiket előhúzhatod a szekrényből, de ha nem hever otthon egy ilyen szépség sem, akkor se csüggedj, hiszen a boltok polcai  rogyásig lesznek a szebbnél szebb darabokkal. Viszont, ha a maxi méreteket választod, figyelj rá, hogy minimális kiegészítőt használj mellé, nehogy túl sok legyen.

Testhezálló overálok

Kép: canva.com

Az overálok sem tekinthetők újdonságnak, viszont nem is kell olyan régre visszatekinteni miattuk. Kezdtük a bővebb fazonokkal, 2022-re azonban elérünk a teljesen testhezálló darabokhoz. Az úgynevezett „catsuit” idén komoly hódításba kezd, és így már nem csak a kifutón csodálhatjuk a különféle mintával készült overálokat, de magunknak sem árt egyet-kettőt beszerezni. Rihanna és Miley Cyrus nagy sikert aratott a sajátjában, te miért ne tehetnéd ugyanezt?

Horgolt szettek | shein kupon

A puha kötött pulcsik mellett idén a horgolt ruhadarabok is felkerülnek a palettára – minél természetesebb annál divatosabb, és már az sem lesz követelmény, hogy hasonlóan vastag, vagy maszkulin anyaggal keverd. Eltérő anyagokkal is nyugodtan kombinálhatod, például egy selyemszoknya és a horgolt top tökéletes kombináció lesz idén nyáron.

Retró ruhák

A retró sosem tűnik el a ruhatárunkból, legfeljebb átalakul: mindig egy kicsit modernebb lesz, és változnak a szabályok. Ahogy a selyem elfér a horgolt felsővel, úgy a bőszárú farmer is jól mutat platform szandállal. De menő lesz idén a mélyen dekoltált vagy extrém kivágású ruha, a csípőnadrág, és a gyöngyékszerek is.

Bátran a színekkel

A 2022-es divat szinte minden szabályt felrúg, ami a színkombinációkra vonatkozik. Idén mehet a lila a citromsárgával és a zöld a kékkel. A colour blocking divatja teljesen új utat mutat a divatvilágának, és követőinek. Akár a szivárvány összes színét is magadra húzhatod egyszerre, minél élénkebb a szetted annál divatosabb leszel. Ha nem akarod túlzásba vinni, akkor a kiválasztott élénk színt kombináld farmerrel, vagy egy visszafogottabb színnel – nincsenek határok, olyan árnyalatot húzol fel, amiben jól érzed magad.

Minőség | shein kupon

A 2022-es trendek sok izgalmat és széles választékot tárnak elénk: minden divatos lesz, amit az elmúlt körülbelül 30 évben viseltünk, viszont az igazi divat a minőségben rejlik. Milliónyi ruhaüzlet közül nem mindig egyszerű megtalálni azokat, amelyek ár-érték arányban ideális választást kínálnak, viszont a Shein és a Cropp webáruházaival nem lőhetsz mellé. A jó hír pedig az, hogy a shein kupon és a cropp kupon biztosítja, hogy ne csak a minőség, és a trendiség, de az ára is ideális legyen a kinézett ruhadarabnak.

Ezek a parfümök voltak a legnépszerűbbek 2021-ben

A hét témái

10+1 illusztráció arról, hogy milyen a terhesség a férfiak szemével

10+1 illusztráció arról, hogy milyen a terhesség a férfiak szemével Elképzelhető, hogy már te is találkoztál Yehuda Devir valamelyik rajzával, de az sem kizárt, hogy az 5 és fél millió követője egyike vagy. Az emberek egyszerűen imádják a férfi illusztrációit, amiken...

Focistából lett médiasztár: több százan kísérték utolsó útjára Berki Krisztiánt

Focistából lett médiasztár: több százan kísérték utolsó útjára Berki Krisztiánt „Berki Krisztián 41 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt” – bármerre néztünk május 6-án ezzel és ehhez hasonló főcímekkel találtuk szemben magunkat. Első olvasásra szinte fel sem fogtuk,...

Mikor érdemes ablakot cseréltetni?

Mikor érdemes ablakot cseréltetni?   Az otthonunk komfortérzetét és energiahatékonyságát nagyban befolyásolja, hogy milyen nyílászáróink vannak – ezen belül is különösen nagy szerep jut az ablakok állapotának és azok minőségének. Sokszor azonban nem szívesen...

Hogyan vásároljunk ajándékba gyerekjátékot 2-6 éves kor között?

Hogyan vásároljunk ajándékba gyerekjátékot 2-6 éves kor között? A gyerekjátékok kiválasztása mindig izgalmas és örömteli feladat, ugyanakkor kihívást is jelenthet, ha nekünk nincs gyermekünk vagy éppen ha van, de már rég felnőtt, és fogalmunk sincs, hogy manapság...