2022 tavasz: ezek a divatvilág legnépszerűbb trendjei

2022 tavasz: ezek a divatvilág legnépszerűbb trendjei

A divat világában nem az új év, sokkal inkább az évszakváltás hozza el a változást. Ami tavaly télen divat volt az még átnyúlik idén év elejére is, a változás pedig csak a tavasszal érkezik meg. Így, ha még nem kerültél teljesen képbe a 2022-es divattal, nem kell megrémülnöd, még éppen időben van. Cikkünkben mutatjuk, hogy mire készülj idén tavasszal, és nyáron. Milyen újdonságokkal rukkoltak elő a divatházak, és milyen már jól ismert ruhadarabok térnek vissza a mindennapjainkba.

TIPP: azon túl, hogy elhoztuk a 2022-es év legfőbb divatirányzatait, megsúgjuk, hogy mindent kedvezményesen vásárolhatsz meg, ha a Kuplio.hu kuponos weboldalt használod. Az ajánlatban számos kedvezménykupont és kódot találsz kedvenc e-shopjaidhoz, amelyeknek köszönhetően olcsóbban fogsz vásárolni.

2022 tavasz: ezek a divatvilág legnépszerűbb trendjei

Klasszikusan elegáns

Kép: canva.com

Bár sosem váltunk meg a blézerektől, de igazán a tavalyi év végén kezdtek újra divatba jönni. A puffos ujjakkal egészen a ’80-as évekig visszanyúlt a divatvilág, idén pedig újra elhozza nekünk a kosztümöket. Mindegy, hogy inkább szoknyás vagy nadrágos vagy, lényeg, hogy az alsó és a felső teljesen passzoljon egymáshoz.

Maxi divat | shein kupon

Szintén a ’80-as évek hangulatát idézik a buggyos ujjak, a széles nadrágszárak, és a majdnem földig érő szoknyák. Bármelyiket előhúzhatod a szekrényből, de ha nem hever otthon egy ilyen szépség sem, akkor se csüggedj, hiszen a boltok polcai  rogyásig lesznek a szebbnél szebb darabokkal. Viszont, ha a maxi méreteket választod, figyelj rá, hogy minimális kiegészítőt használj mellé, nehogy túl sok legyen.

Testhezálló overálok

Kép: canva.com

Az overálok sem tekinthetők újdonságnak, viszont nem is kell olyan régre visszatekinteni miattuk. Kezdtük a bővebb fazonokkal, 2022-re azonban elérünk a teljesen testhezálló darabokhoz. Az úgynevezett „catsuit” idén komoly hódításba kezd, és így már nem csak a kifutón csodálhatjuk a különféle mintával készült overálokat, de magunknak sem árt egyet-kettőt beszerezni. Rihanna és Miley Cyrus nagy sikert aratott a sajátjában, te miért ne tehetnéd ugyanezt?

Horgolt szettek | shein kupon

A puha kötött pulcsik mellett idén a horgolt ruhadarabok is felkerülnek a palettára – minél természetesebb annál divatosabb, és már az sem lesz követelmény, hogy hasonlóan vastag, vagy maszkulin anyaggal keverd. Eltérő anyagokkal is nyugodtan kombinálhatod, például egy selyemszoknya és a horgolt top tökéletes kombináció lesz idén nyáron.

Retró ruhák

A retró sosem tűnik el a ruhatárunkból, legfeljebb átalakul: mindig egy kicsit modernebb lesz, és változnak a szabályok. Ahogy a selyem elfér a horgolt felsővel, úgy a bőszárú farmer is jól mutat platform szandállal. De menő lesz idén a mélyen dekoltált vagy extrém kivágású ruha, a csípőnadrág, és a gyöngyékszerek is.

Bátran a színekkel

A 2022-es divat szinte minden szabályt felrúg, ami a színkombinációkra vonatkozik. Idén mehet a lila a citromsárgával és a zöld a kékkel. A colour blocking divatja teljesen új utat mutat a divatvilágának, és követőinek. Akár a szivárvány összes színét is magadra húzhatod egyszerre, minél élénkebb a szetted annál divatosabb leszel. Ha nem akarod túlzásba vinni, akkor a kiválasztott élénk színt kombináld farmerrel, vagy egy visszafogottabb színnel – nincsenek határok, olyan árnyalatot húzol fel, amiben jól érzed magad.

Minőség | shein kupon

A 2022-es trendek sok izgalmat és széles választékot tárnak elénk: minden divatos lesz, amit az elmúlt körülbelül 30 évben viseltünk, viszont az igazi divat a minőségben rejlik. Milliónyi ruhaüzlet közül nem mindig egyszerű megtalálni azokat, amelyek ár-érték arányban ideális választást kínálnak, viszont a Shein és a Cropp webáruházaival nem lőhetsz mellé. A jó hír pedig az, hogy a shein kupon és a cropp kupon biztosítja, hogy ne csak a minőség, és a trendiség, de az ára is ideális legyen a kinézett ruhadarabnak.

Ezek a parfümök voltak a legnépszerűbbek 2021-ben

A hét témái

Ezek a parfümök voltak a legnépszerűbbek 2021-ben

Ezek a parfümök voltak a legnépszerűbbek 2021-ben Megtaláltad már a kedvenc illatodat? Akár évekbe is telhet rábukkanni arra az illatra, amit nemcsak, hogy elviselünk magunkon, de imádjuk is, ha átjárja a mindennapjainkat. A Fragrantica magazin 2021-ben is kikérte a...

Az anyát öleld jobban, ne a babát: Az anyaság szépsége és kihívásai

Az anyát öleld jobban, ne a babát: Az anyaság szépsége és kihívásai Az anyaság csodálatos, ám kihívásokkal teli utazás. Az újszülött babák gondozása és nevelése egyaránt intenzív fizikai és érzelmi munkát igényel az anyukáktól, a szülőktől. Az új életre való...

Természetes megoldások migrén ellen

Természetes megoldások migrén ellen Aki találkozott már az érzéssel mindent megtesz, hogy ne forduljon elő újra és újra. A migrénes fejfájás rettentő kellemetlen, ami akár napokra is kiütheti az embert. A fejfájás és a velejáró hányinger olyan erős is lehet, hogy ki...

Minimalista karácsony: egyszerűen is varázslatos lehet az ünnep

Minimalista karácsony: egyszerűen is varázslatos lehet az ünnep Amióta az eszünket tudjuk a karácsony szinte egyenlő a színpompával, a csillogással, a rengeteg étellel, és tucatnyi – sokszor felesleges – ajándékkal. Ezt látjuk a filmekben, és legtöbben ezt láttuk a...