2022 tavaszi sminktrendek

Feltűnő rúzsok

Kép: canva.com

Minden mehet természetes módban azonban, ha már lekerültek a maszkok, mutassuk meg a gyönyörű ajkainkat. Bátran válasszunk erőteljes bordó vagy piros rúzst, amitől elképesztően dögös lesz az összhatás. 2022-ben visszatérnek a barnás árnyalatok is a drogériák polcaira, nyugodtan válogathatunk ezek közül is.

A hét témái

20 idilli pillanat a mindennapokból – magadra ismersz?

Az életben van jó néhány olyan pillanat, amit akkor észre sem veszünk, de visszagondolva rájövünk, hogy mennyire csodálatosak. A boldogság milliónyi apróságon múlik, amit, ha képekben megörökítenénk, nagyon sok album betelne vele. Mi most húsz ilyen pillanatot hoztunk el nektek beszédes illusztrációkkal tarkítva.

A konyhabútor szerepe a lakásfelújításnál

A konyhabútor szerepe a lakásfelújításnál A konyhai trendek - beleértve a konyhabútorokat is - 2022-ben jelentősen megújultak és izgalmasabbak, mint valaha. Az elmúlt években a konyhák az otthonok legforgalmasabb helyiségévé váltak – a tisztán funkcionális főzési...

Inzulinrezisztencia – Mik a tünetei és hogyan kezelhető?

Inzulinrezisztencia - Mik a tünetei és hogyan kezelhető? Az inzulinrezisztenciát a cukorbetegség előszobájának is szokták nevezni a szakemberek, ennek az az oka, hogy a szervezet inzulinrezisztencia esetén folyamatosan kompenzáló folyamatokat végez, ezek kimerülése...

20 ruha, ami mindent vitt a 2021-es Oscar-díjátadón

A 93. Oscar-gálán a megszokottakhoz hűen rengeteg gyönyörű ruhát láthattunk. Volt, akinek jobban állt és volt, akinek kevésbé… A 2021-es díjátadó a koronavírus miatt rendhagyóvá sikerült. A szervezők az online rendezvény mellőzése miatt tágas tereket választottak a ceremónia lebonyolítására. Az átadót megelőző fogadásra, és a vörös szőnyeges bevonulásra az Union Stationt bérelték ki, ami elegendő teret biztosított arra is, hogy a sajtó külön területet kapjon. Maga a díjátadó pedig a Dolby Színházban zajlott.