21 legszebb tavaszi dekoráció, amit akár magad is elkészíthetsz

21 legszebb tavaszi dekoráció, amit akár magad is elkészíthetsz

Az otthonunk dekorálása minden évszakban izgalmas, de a tavaszban mégis van valami különleges. Megújul a természet, az újrakezdés illata pedig belengi az otthonunkat. Gyakori, hogy ilyenkor nem is csak a tavaszi dekoráció kap hangsúlyt, sokan az év legnagyobb takarításába is ekkor vágnak vele, ami lehetőséget ad arra, hogy egy-egy váza virágon túl nagyobb változatosokat is véghez vigyünk. Persze nem fontos hatalmas dolgokra gondolni, sokszor néhány bútor átmozgatása, vagy egy-két új díszpárna is sokat dob az összképen. Mutatjuk, hogy szerintünk melyek a legszebb tavaszi dekoráció ötletek idén.

Kint és bent

Kép: goodhousekeeping.com

A tavaszban az a szép, hogy a téli bezártság után elkezdhetünk mozdulni a kinti tevékenységek felé. Persze az első napsugarakkal a hőmérséklet még nem kúszik magasra, mi mégis elindulhatunk a szabad felé. A kanapét vagy a fotelt helyezzük az ablak közelébe, engedjünk be több fényt, és tarkítsuk színes párnahuzatokkal a nappalit.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

12 kép, ami bizonyítja, hogy a hírességek is emberek

12 kép, ami bizonyítja, hogy a hírességek is emberek A legtöbb sztár gőzerővel dolgozik azon, hogy tökéletesnek lássa őt mindenki, azonban ma már a lesifotósok világában ez szinte lehetetlen, hiszen nem is kell ahhoz hivatásos fotósnak lenni, hogy lencsevégre kapjunk...

Nők, akik ismerik Önmagukat – önismereti tábor a lelkedért!

Önismereti tábor: Az utazás amellett, hogy csodálatos élményt nyújt, az önfelfedezés és önmagunk megismerésének egyik legjobb és leghatékonyabb módja.

Te tudod, hogy 1 mérföld hány km?

Sokaknak meggyűlik a baja a mértékegységekkel, pedig sokszor hasznos lenne fejből tudni egy-két váltó-számot. Ezért most megmutatjuk, hogy 1 mérföld hány km valójában. Segítünk, hogy meg tudd jegyezni és még némi tudományos adattal is alátámasztjuk a tudnivalókat.

Focistából lett médiasztár: több százan kísérték utolsó útjára Berki Krisztiánt

Focistából lett médiasztár: több százan kísérték utolsó útjára Berki Krisztiánt „Berki Krisztián 41 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt” – bármerre néztünk május 6-án ezzel és ehhez hasonló főcímekkel találtuk szemben magunkat. Első olvasásra szinte fel sem fogtuk,...