3 eszköz, ami egy konyhatündér konyhájából sem hiányozhat!

3 eszköz, ami egy konyhatündér konyhájából sem hiányozhat!

 

Az otthoni süteménysütés egyfajta művészet, amely néha sikerrel, néha kudarccal végződik. A praktikus konyhai tippek és a professzionális felszerelések azonban mindig eredményessé teszik a süteménysütést! A továbbiakban javaslatot teszünk pár eszközre, amik egyetlen konyhatündér konyhájából sem hiányozhatnak. Csekkold gyorsan az kelléktárad, és ha valamiben mulasztást tapasztalsz, hozd be a lemaradásod, tényleg alapdarabokról beszélgetünk.

 

süteménysütés

A házi süteménysütés egyrészt kellemes tevékenység, másrészt neurológia összeroppanás, ha valami nem úgy jön össze, ahogy várjuk. Ahhoz, hogy a házi nyalánkságok mindig fantasztikusan sikerüljenek, rendelkezni kell a szükséges eszközparkkal, ami professzionálisan támogat minket a projekt megvalósításában. Mindezek birtokában az otthoni süteménysütés igazi élvezet lesz, ráadásul mindenki imába foglalja majd a neved.

Forradalmasítsd a konyhádat!

A szofisztikált szilikon forma például lehetővé teszi, hogy szakíts a rutinnal, és túllépj a cukrászati ​​klasszikusok kánonján. A szilikon sütőformák meghódították a piacot. Könnyen tisztíthatók, egyszerre süthetők és fagyaszthatók. Rendkívül problémamentesen tárolhatók, mert nem deformálódnak. A www.tortastudio.hu online üzletterében a szilikon formák széles szortimentjét találod, akár nagyon komplex formákra is ráakadhatsz. Egy biztos, a segítségükkel bárkiből okleveles sütőmester válhat. És mint ahogy ma már pontosan tudjuk, a szemünkkel is eszünk. Ezért is nagyon fontos a gasztronómiai csoda elegáns megjelenítése.

Te tudod, melyik tányért a legjobb választani, és hogyan tálalj szépen egy tortát?

Nemcsak az esztétika számít, hanem az édesség könnyű szervírozása és áttekinthető megjelenése is. Pontosan ezért létfontosságú egy forgatható tortaállvány. A forgó tányér minden otthoni cukrász alapvető eszköze. Lehetővé teszi a cukrászati termékek minden oldalról történő egyszerű díszítését. A könnyű forgatásnak köszönhetően krémmel precíz mintákat készíthetünk a süteményekre és a tortákra, de a tál az elkészített édességek tálalására is kiváló. Forgathatóságának köszönhetően pedig minden vendég könnyedén kiválaszthatja a kívánt tortaszeletet. Függetlenül attól, hogy az asztal melyik oldalán ül.

Mi kell a díszítéshez?

Ha pedig már profi szinten űzöd az édesség sütést, szükséged lesz a sütik díszítéséhez habzsákra is! A habzsák remek eszköz, hiszen a díszítőfejek széles választékának köszönhetően mindig az adott torta vagy aprósütemény stílusához és méretéhez tudod igazítani hab alakját és kinézetét. Ezen eszköz segítségével így könnyedén esztétikus édességeket tudsz varázsolni, amelyeknek egészen biztosan nem fog tudni ellenállni senki sem!

Természetesen ez csak három eszköz, a sütés világában rengeteg hasznos és ötletes eszköz vár téged, így konyhatündérként könnyen elveszhetsz a kínálat sokszínűségében. Így nincs más hátra, mint hogy válogass kedvedre!

 

 

További cikkek:

MACARON (MAKARON) – SZÍNES TEASÜTEMÉNY

7+1 ESKÜVŐI KÖSZÖNŐAJÁNDÉK ÖTLET

 

A hét témái

A körömlakk használata okosan

Körömfestés okosan, vagyis hogyan használd jól a körömlakkot Sok nő félnapot se bír ki lakkozott körmök nélkül, mások pedig inkább szakemberre bízzák magukat. Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai, viszont most az otthoni lakkozáshoz hoztunk tippeket. Jól...

Mit mond a keto diéta? Eheted vagy sem?

Mit mond a keto diéta? Eheted vagy sem? Hallottad már, de igazán még sosem néztél utána, hogy mi is ez a nem is annyira új hóbort? Egyesek esküsznek a keto diétára, mások pedig a lehető legmesszebbről elkerülik, hiszen ki akar komoly szabályok szerint étkezni nap mint...

Karrierváltás a javából! CNC-gépkezelőből lett TikTok sztár

Karrierváltás a javából! CNC-gépkezelőből lett TikTok sztár A semmiből tűnt fel a srác, akinek a videóin órákat képesek vagyunk nevetni. Valaki késsel hámozza meg a banánt mire a főhősünk faarccal a megszokott módon kézzel húzza le a banánhéját, még egy másik...

Hogyan válaszd ki a tökéletes rúzst? Mutatjuk!

Hogyan válaszd ki a tökéletes rúzst? Mutatjuk! Egyes források szerint akár a születésnapunk alapján is eldönthetjük, hogy milyen árnyalatot viseljünk az ajkainkon. Bár a habitusunkba tényleg beleszólhat a csillagjegyünk, ami meghatározza, hogy mi a kedvenc színünk,...