3 eszköz, ami egy konyhatündér konyhájából sem hiányozhat!

3 eszköz, ami egy konyhatündér konyhájából sem hiányozhat!

 

Az otthoni süteménysütés egyfajta művészet, amely néha sikerrel, néha kudarccal végződik. A praktikus konyhai tippek és a professzionális felszerelések azonban mindig eredményessé teszik a süteménysütést! A továbbiakban javaslatot teszünk pár eszközre, amik egyetlen konyhatündér konyhájából sem hiányozhatnak. Csekkold gyorsan az kelléktárad, és ha valamiben mulasztást tapasztalsz, hozd be a lemaradásod, tényleg alapdarabokról beszélgetünk.

 

süteménysütés

A házi süteménysütés egyrészt kellemes tevékenység, másrészt neurológia összeroppanás, ha valami nem úgy jön össze, ahogy várjuk. Ahhoz, hogy a házi nyalánkságok mindig fantasztikusan sikerüljenek, rendelkezni kell a szükséges eszközparkkal, ami professzionálisan támogat minket a projekt megvalósításában. Mindezek birtokában az otthoni süteménysütés igazi élvezet lesz, ráadásul mindenki imába foglalja majd a neved.

Forradalmasítsd a konyhádat!

A szofisztikált szilikon forma például lehetővé teszi, hogy szakíts a rutinnal, és túllépj a cukrászati ​​klasszikusok kánonján. A szilikon sütőformák meghódították a piacot. Könnyen tisztíthatók, egyszerre süthetők és fagyaszthatók. Rendkívül problémamentesen tárolhatók, mert nem deformálódnak. A www.tortastudio.hu online üzletterében a szilikon formák széles szortimentjét találod, akár nagyon komplex formákra is ráakadhatsz. Egy biztos, a segítségükkel bárkiből okleveles sütőmester válhat. És mint ahogy ma már pontosan tudjuk, a szemünkkel is eszünk. Ezért is nagyon fontos a gasztronómiai csoda elegáns megjelenítése.

Te tudod, melyik tányért a legjobb választani, és hogyan tálalj szépen egy tortát?

Nemcsak az esztétika számít, hanem az édesség könnyű szervírozása és áttekinthető megjelenése is. Pontosan ezért létfontosságú egy forgatható tortaállvány. A forgó tányér minden otthoni cukrász alapvető eszköze. Lehetővé teszi a cukrászati termékek minden oldalról történő egyszerű díszítését. A könnyű forgatásnak köszönhetően krémmel precíz mintákat készíthetünk a süteményekre és a tortákra, de a tál az elkészített édességek tálalására is kiváló. Forgathatóságának köszönhetően pedig minden vendég könnyedén kiválaszthatja a kívánt tortaszeletet. Függetlenül attól, hogy az asztal melyik oldalán ül.

Mi kell a díszítéshez?

Ha pedig már profi szinten űzöd az édesség sütést, szükséged lesz a sütik díszítéséhez habzsákra is! A habzsák remek eszköz, hiszen a díszítőfejek széles választékának köszönhetően mindig az adott torta vagy aprósütemény stílusához és méretéhez tudod igazítani hab alakját és kinézetét. Ezen eszköz segítségével így könnyedén esztétikus édességeket tudsz varázsolni, amelyeknek egészen biztosan nem fog tudni ellenállni senki sem!

Természetesen ez csak három eszköz, a sütés világában rengeteg hasznos és ötletes eszköz vár téged, így konyhatündérként könnyen elveszhetsz a kínálat sokszínűségében. Így nincs más hátra, mint hogy válogass kedvedre!

 

 

További cikkek:

MACARON (MAKARON) – SZÍNES TEASÜTEMÉNY

7+1 ESKÜVŐI KÖSZÖNŐAJÁNDÉK ÖTLET

 

A hét témái

15 állatkölyök, akiktől tuti, hogy te is teljesen el fogsz olvadni

15 állatkölyök, akiktől tuti, hogy te is teljesen el fogsz olvadni Aprók, ártatlanok, csupaszok vagy éppen végtelenül bolyhosak. Egyes állatok teljesen védtelenül, akár néhány dekásan jönnek a világra, mások pedig már teljesen kifejlődve. Csodálatos az állatvilág,...

Melltartó márkák: tényleg számít, hogy mi van a címkére írva?

Melltartó márkák: tényleg számít, hogy mi van a címkére írva? Az öltözékünk alapja a fehérnemű. Fontos, hogy kényelmes legyen, és passzoljon a rákerülő ruhával. Fehér átlátszó blúz alá nem illik fekete melltartót venni, és ugyanígy világos szoknya alá sem sötét alsót....

16 fotó, ami bizonyítja, hogy nem is olyan rémesek az állatorvosi rendelők

16 fotó, ami bizonyítja, hogy nem is olyan rémesek az állatorvosi rendelők A kisállatoknak külön szenzoruk van arra, ha a gazdi az állatorvoshoz készül velük. És a legtöbben sajnos nem a jó értelemben pörögnek rá az úti célra. Akinek van kutyája, vagy macskája...

Ahogy a görögök csinálják: a legfinomabb gyros recept

Ahogy a görögök csinálják: a legfinomabb gyros recept Észre sem vettük, de az elmúlt tíz évben a gyros is beállt a komfortételek sorába. Bárhol, bármikor képesek vagyunk elfogyasztani, és ezt rengeteg helyen meg is tehetjük. Akár a legforróbb nyári napokon is isteni...