3 híresség, aki jobban néz ki néhány plusz kilóval

3 híresség, aki jobban néz ki néhány plusz kilóval

Gyakran előfordul, hogy a hírességeknek egy-egy szerep, koncert, vagy divatbemutató kedvéért drasztikus fogyásba kell kezdeniük, vagy egyszerűen csak az életmódjuk, vagy akár egy tragédia miatt fogynak le. Íme 6 sztár, akiknek határozottan rosszul állt a nagy fogyás.

Mila Kunis

néhány plusz kiló

A gyönyörű színésznő drasztikus diétázásba, és kemény edzésbe kezdett a Fekete hattyúban játszott szerepe kedvéért. A Glamour magazinban adott interjúban arra a kérdésre, hogy hogyan érezte magát a nagy fogyás után, azt válaszolta hogy: „Laposan….” – majd hozzátette: „Nem volt alakom, nem volt formám, semmi…”
Persze a szerep érdekében megérte lefogyni, de szerencsére a színésznő is érezte, hogy nem szükséges tartania az akkori súlyát. Mostanában, kerekedő pocakjával (Ashton Kutcher gyermekével várandós) és pofijával sokkal helyesebb, mint csontsoványan. Ashton Kutcher is így imádja!

Hilary Duff | Néhány plusz kiló!

néhány plusz kiló

A Disney Chanel egykori sztárja 2005-ben ijesztően soványra fogyott le. Majd 2012-ben, terhessége alatt igencsak meghízott, de mára sikerült újra csúcsformába kerülnie. A néhány napja megjelent All about you című szám klipjében szexi rövidnadrágban mutatta meg tökéletes alakját.

Lea Michele | Néhány plusz kiló!

néhány plusz kiló

Szerelme, és kollégája, Cory Monteith halála után az énekesnő csontsoványra fogyott. Érthető, hiszen a pár már a családalapításon gondolkozott, amikor bekövetkezett a tragédia. Azóta azonban már összeszedte magát. Új számai, és videoklipjei jelentek meg, és megint úgy ragyog, mint régen. Persze lehet, hogy ez csak a felszín.

A pluszkilók által okozott önbizalomhiány legyőzése: A titok, hogyan nézhetsz ki jobban pár plusz kilóval!

 Hogyan lehet a divatot kihasználni a pluszkilók előnyös bemutatásához

Az utóbbi években egyre több ember szenved önbizalomhiánytól a pluszkilóik miatt. Azonban a jó hír az, hogy nem szükséges lemondani a saját testünkről ahhoz, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben. A kulcs a megfelelő önkép kialakításában és az egészségesebb életmód megteremtésében rejlik.

Az egészségesebb életmód elérése érdekében, elsőként érdemes felkeresni egy táplálkozási szakembert, aki segít az egészséges étkezési szokások kialakításában. Fontos az egészséges és kiegyensúlyozott étrend, amely tápanyagokban gazdag, és segíti a testsúlyunk kontrollálását.

Azonban nem csak a táplálkozás fontos az egészséges életmódhoz, hanem a testedzés is. A testmozgás segít a súlyvesztésben, javítja az állóképességet, az egészséget és a hangulatot is. Az egészséges életmód megteremtése segít abban, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, és önbizalmunk is javul.

Az önbizalomhiány leküzdése az egészségesebb életmóddal | néhány plusz kiló

Azonban az önbizalomhiány leküzdésének nemcsak egészséges életmód segíthet. A divat is segíthet a pluszkilók előnyös bemutatásában. Az előnyös szabású ruhák, a megfelelő méret és az alakformáló ruházat segíthetnek abban, hogy jól nézzünk ki és magabiztosabbak legyünk. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem a divat kényszeríti ránk a tökéletes testképet, hanem a saját magunkkal való elégedettségünk és önbizalmunk fejlesztése érdekében használjuk ki a divat lehetőségeit.

Összességében, ahhoz hogy jobban nézzünk ki és magabiztosabbak legyünk a bőrünkben, fontos az egészséges életmód és az önbizalom fejlesztése. A pluszkilók nem akadály, hanem lehetőség arra, hogy jobban megismerj

 

Ezt olvastad már? Szobanövények, amik nemcsak szépek, de az egészségünkre is jótékonyan hatnak

És ezt olvastad már? Egészséges ételek, amiket jobb, ha óvatosan fogyasztunk

Jó néhány plusz kiló van rajtuk, de nagyon nőiesek – Retikül

A hét témái

Magyar pezsgő történelmi sikere Franciaországban!

Magyar pezsgő történelmi sikere Franciaországban! Egymás után ötödször aranyérmes a Hungaria Rosé Extra Dry, sőt, a legszűkebb elit közé is beválasztották Budapest, 2023. december 05. – A Hungaria Rosé Extra Dry ismét lenyűgözte a pezsgővilágot, ötödik egymást követő...

Mitől lehet szexi egy nő?

Mitől lehet szexi egy nő? Sok nőnek minden vágya, hogy szexi legyen és minden férfit az ujja köré csavarjon egy szempillantás alatt, azonban ez nem mindenkinek megy olyan könnyen. Ellenben van olyan, akinek semmit nem kell azért tennie, hogy szexi legyen. Akár reggel...

Az évek kegyetlen múlása: négy nővér negyven éve 23 képben

A négy nővér, Heather, Mimi, Laurie és BeBe, akik a fotókon is ebben a sorrendben állnak, negyven éven keresztül minden évben készített egy fotót, amin mindannyian szerepelnek. (4 nővér 40 éve) Ha más alkalommal nem is sikerült a lányoknak találkozniuk, a kép erejéig rendszeresen összeálltak. A fotósorozat célja bemutatni a nővéri kötődést, aminek mi is részesei lehetünk a képeket kattingatva.

7 érdekesség a pizsamáról

Éjjel, és olykor nappal is hordjuk, mégis alig tudunk róla valamit: 7 érdekesség a pizsamáról Már a koronavírus előtt is az egyik kedvenc ruhadarabunk volt, azonban az utóbbi években még nagyobb szerepet kapott legtöbbünk életében, hiszen már nem csak éjjel, de...