3 híresség, aki jobban néz ki néhány plusz kilóval

3 híresség, aki jobban néz ki néhány plusz kilóval

Gyakran előfordul, hogy a hírességeknek egy-egy szerep, koncert, vagy divatbemutató kedvéért drasztikus fogyásba kell kezdeniük, vagy egyszerűen csak az életmódjuk, vagy akár egy tragédia miatt fogynak le. Íme 6 sztár, akiknek határozottan rosszul állt a nagy fogyás.

Mila Kunis

néhány plusz kiló

A gyönyörű színésznő drasztikus diétázásba, és kemény edzésbe kezdett a Fekete hattyúban játszott szerepe kedvéért. A Glamour magazinban adott interjúban arra a kérdésre, hogy hogyan érezte magát a nagy fogyás után, azt válaszolta hogy: „Laposan….” – majd hozzátette: „Nem volt alakom, nem volt formám, semmi…”
Persze a szerep érdekében megérte lefogyni, de szerencsére a színésznő is érezte, hogy nem szükséges tartania az akkori súlyát. Mostanában, kerekedő pocakjával (Ashton Kutcher gyermekével várandós) és pofijával sokkal helyesebb, mint csontsoványan. Ashton Kutcher is így imádja!

Hilary Duff | Néhány plusz kiló!

néhány plusz kiló

A Disney Chanel egykori sztárja 2005-ben ijesztően soványra fogyott le. Majd 2012-ben, terhessége alatt igencsak meghízott, de mára sikerült újra csúcsformába kerülnie. A néhány napja megjelent All about you című szám klipjében szexi rövidnadrágban mutatta meg tökéletes alakját.

Lea Michele | Néhány plusz kiló!

néhány plusz kiló

Szerelme, és kollégája, Cory Monteith halála után az énekesnő csontsoványra fogyott. Érthető, hiszen a pár már a családalapításon gondolkozott, amikor bekövetkezett a tragédia. Azóta azonban már összeszedte magát. Új számai, és videoklipjei jelentek meg, és megint úgy ragyog, mint régen. Persze lehet, hogy ez csak a felszín.

A pluszkilók által okozott önbizalomhiány legyőzése: A titok, hogyan nézhetsz ki jobban pár plusz kilóval!

 Hogyan lehet a divatot kihasználni a pluszkilók előnyös bemutatásához

Az utóbbi években egyre több ember szenved önbizalomhiánytól a pluszkilóik miatt. Azonban a jó hír az, hogy nem szükséges lemondani a saját testünkről ahhoz, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben. A kulcs a megfelelő önkép kialakításában és az egészségesebb életmód megteremtésében rejlik.

Az egészségesebb életmód elérése érdekében, elsőként érdemes felkeresni egy táplálkozási szakembert, aki segít az egészséges étkezési szokások kialakításában. Fontos az egészséges és kiegyensúlyozott étrend, amely tápanyagokban gazdag, és segíti a testsúlyunk kontrollálását.

Azonban nem csak a táplálkozás fontos az egészséges életmódhoz, hanem a testedzés is. A testmozgás segít a súlyvesztésben, javítja az állóképességet, az egészséget és a hangulatot is. Az egészséges életmód megteremtése segít abban, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, és önbizalmunk is javul.

Az önbizalomhiány leküzdése az egészségesebb életmóddal | néhány plusz kiló

Azonban az önbizalomhiány leküzdésének nemcsak egészséges életmód segíthet. A divat is segíthet a pluszkilók előnyös bemutatásában. Az előnyös szabású ruhák, a megfelelő méret és az alakformáló ruházat segíthetnek abban, hogy jól nézzünk ki és magabiztosabbak legyünk. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem a divat kényszeríti ránk a tökéletes testképet, hanem a saját magunkkal való elégedettségünk és önbizalmunk fejlesztése érdekében használjuk ki a divat lehetőségeit.

Összességében, ahhoz hogy jobban nézzünk ki és magabiztosabbak legyünk a bőrünkben, fontos az egészséges életmód és az önbizalom fejlesztése. A pluszkilók nem akadály, hanem lehetőség arra, hogy jobban megismerj

 

Ezt olvastad már? Szobanövények, amik nemcsak szépek, de az egészségünkre is jótékonyan hatnak

És ezt olvastad már? Egészséges ételek, amiket jobb, ha óvatosan fogyasztunk

Jó néhány plusz kiló van rajtuk, de nagyon nőiesek – Retikül

A hét témái

Állásinterjú előtt állsz? Ezeket a ruhákat jobb, ha inkább nem veszed fel

Állásinterjúra készülsz? Ezeket a ruhákat jobb, ha inkább nem veszed fel az interjún Az állásinterjú célja (általában), hogy jó benyomást keltsünk az interjúztatóban és megkapjuk a munkát, amire jelentkeztünk. Azonban naivitás azt gondolni, hogy csupán a tapasztalat,...

Merész ruhák, amelyekre örökké emlékezni fogunk [15 kép]

Merész ruhák, amelyekre örökké emlékezni fogunk [15 kép] A hírességek olykor szeretik sokkolni a közönséget, és mi más lehetne ennek a legjobb módja, mint olyan ruhát választani, ami szinte minden képzeletet felülmúl, vagy éppen mindent megmutat. Van, aki ízlésesen...

A babamasszázs technikája: így nyugtasd meg a kisbabát!

Hogyan érdemes masszírozni a kisbabát, Máris megmutatjuk, milyen a legjobb, nyugtató hatású babamasszázs technikája.

Másold le a stílusuk! – kerekded sztárok

Másold le a stílusuk! - kerekded sztárok Nőies sztárok! Mai társadalmunk egyik hibája, hogy téves képet mutat. A reklámok, újságok azt hangsúlyozzák a nőknek, hogy legyenek karcsúak, formásak, diétázzanak, edzenek, egyszóval: legyenek tökéletesek. Szerencsére sok...