3 romantikus úticél belföldön, ahova még idén nyáron el kell látogatnotok

3 romantikus úticél belföldön, ahova még idén nyáron el kell látogatnotok

Hazánk bizony nem szűkölködik szebbnél szebb úticélokkal, ha a romantikus kikapcsolódás a cél. Az ország bármely része felé is induljatok, garantáltan olyan helyszínekre bukkanhattok, ahol életre szóló közös élményeket gyűjthettek. Most 3 olyan kihagyhatatlan úticélt szedtünk csokorba, amik kiváló apropót kínálnak akár hosszabb látogatásokhoz is – mondjuk éppen a nyár 1-1 hónapján júniustól augusztusig.

romantikus úticél

A Bükk, Lillafüred

Láttad már Felső-Hámor és Lillafüred látképét a Szeleta-tetőről? Ha még nem, most ideje felfedezned! A Bükk égbe magasodó fáinak kellemes, hűs árnyéka valódi megváltás a nyári hőségben, de kétségtelenül meseszép ősszel és télen is. A Hámori-tó és a Palotaszálló szépségét talán senkinek sem kell bemutatni. Sétáljatok, túrázzatok, látogassatok el a vízeséshez és a Függőkertbe!

Dunakanyar, Visegrád

Visegrád a maga történelmi romantikájával, csodás kilátásával, kiváló éttermeivel, izgalmas programlehetőségeivel és dunaparti elhelyezkedésével mesés választás, ha romantikus pihenésre indulnánk. Bár az ország egyik legkisebb városa, mindenkit arra bíztatunk, hogy töltsön itt el néhány napot és élvezze a környék szépségét. Abban ugyanis biztosan nem kell csalódnunk, az év bármely szakában is látogatunk ide. Ha pedig már erre vettük az irányt, és szeretnénk átélni egy romantikus kikapcsolódás minden összetevőjét, maradjunk egy páros wellness hétvégére. A Hotel Honti visegrádi wellness hotel többek között közel 350 négyzetméteres belső wellness részleggel és Fellegvár-panorámás szobákkal, illetve kültéri úszómedencével teszi még tökéletesebbé az itt eltöltött napokat. Ajánlataikkal pároknak is kedveskednek!

Tisza-tavi Ökocentrum, csónakkal a Tisza-tavon | Romantikus úticél

Bár imádjuk a balatoni települések hamisítatlan hangulatát, a nyári tömegben nem könnyű megtalálni a tömegtől elszakadó, romantikus elvonulás érzését. A Tisza-tó ugyan igen népszerű úticél, mégis rengeteg lehetőséget és romantikus programot kínál az ide látogató szerelmeseknek. A Tisza-tó körbetekerése például nagyszerű programlehetőség, ráadásul a kevésbé edzettek számára is ideális választás lehet. Egy szó mint száz, irány a Tisza-tó nyáron!

21 legszebb látnivaló Magyarországon

A hét témái

Nem minden az, aminek látszik! 16 kép, ami ezt bizonyítja is

Nem minden az, aminek látszik! 16 kép, ami ezt bizonyítja is   Sokszor a fotósok több órányi munkát tesznek egy-egy jól sikerült fényképbe. Azonban van, hogy elegendő jókor jó helyen lenni. Ezek a hihetetlen fotók is így készültek. Sem a rajta lévők, sem a fotós...

Az ambiciózus nő jellemzői: szorgalom, kitartás és akaraterő

Az ambiciózus nő pontosan látja maga előtt a céljait, és tudja, hogy mit kell megtennie azok eléréséért. Szorgalmas, kitartó, fejlődőképes, céltudatos – ez mind irigylésre méltó tulajdonság. Egy ambiciózus nő társadalmi megítélése ennek ellenére kettős, mert bár sokan felnéznek az ilyen hölgyekre, mások negatív felhanggal használják a szókapcsolatot. Lássuk be: ők az irigyek, a féltékeny emberek.

Hogyan válassz mobilt a gyereknek?

Hogyan válassz mobilt a gyereknek? A mobiltelefon annyira része lett az életünknek, hogy előbb-utóbb eljön az az idő, amikor a gyermekünk számára is szeretnénk egy készüléket. Azért, mert aggódunk érte, azért, hogy bármikor elérjük, és azért, hogy ő is bármikor el...

10 ember, aki egy rossz nap áldozata lett

Egy rossz nap margójára: 10 ember, akinek nem ez volt élete legjobb napja Mindenkivel előfordul, hogy a kelleténél rosszabbul alakul a napja, amire mindenki máshogy reagál és mindenkinek más trükkje van arra, hogy a nap végén mégis jó szívvel tekintsen vissza a...