3 romantikus úticél belföldön, ahova még idén nyáron el kell látogatnotok

3 romantikus úticél belföldön, ahova még idén nyáron el kell látogatnotok

Hazánk bizony nem szűkölködik szebbnél szebb úticélokkal, ha a romantikus kikapcsolódás a cél. Az ország bármely része felé is induljatok, garantáltan olyan helyszínekre bukkanhattok, ahol életre szóló közös élményeket gyűjthettek. Most 3 olyan kihagyhatatlan úticélt szedtünk csokorba, amik kiváló apropót kínálnak akár hosszabb látogatásokhoz is – mondjuk éppen a nyár 1-1 hónapján júniustól augusztusig.

romantikus úticél

A Bükk, Lillafüred

Láttad már Felső-Hámor és Lillafüred látképét a Szeleta-tetőről? Ha még nem, most ideje felfedezned! A Bükk égbe magasodó fáinak kellemes, hűs árnyéka valódi megváltás a nyári hőségben, de kétségtelenül meseszép ősszel és télen is. A Hámori-tó és a Palotaszálló szépségét talán senkinek sem kell bemutatni. Sétáljatok, túrázzatok, látogassatok el a vízeséshez és a Függőkertbe!

Dunakanyar, Visegrád

Visegrád a maga történelmi romantikájával, csodás kilátásával, kiváló éttermeivel, izgalmas programlehetőségeivel és dunaparti elhelyezkedésével mesés választás, ha romantikus pihenésre indulnánk. Bár az ország egyik legkisebb városa, mindenkit arra bíztatunk, hogy töltsön itt el néhány napot és élvezze a környék szépségét. Abban ugyanis biztosan nem kell csalódnunk, az év bármely szakában is látogatunk ide. Ha pedig már erre vettük az irányt, és szeretnénk átélni egy romantikus kikapcsolódás minden összetevőjét, maradjunk egy páros wellness hétvégére. A Hotel Honti visegrádi wellness hotel többek között közel 350 négyzetméteres belső wellness részleggel és Fellegvár-panorámás szobákkal, illetve kültéri úszómedencével teszi még tökéletesebbé az itt eltöltött napokat. Ajánlataikkal pároknak is kedveskednek!

Tisza-tavi Ökocentrum, csónakkal a Tisza-tavon | Romantikus úticél

Bár imádjuk a balatoni települések hamisítatlan hangulatát, a nyári tömegben nem könnyű megtalálni a tömegtől elszakadó, romantikus elvonulás érzését. A Tisza-tó ugyan igen népszerű úticél, mégis rengeteg lehetőséget és romantikus programot kínál az ide látogató szerelmeseknek. A Tisza-tó körbetekerése például nagyszerű programlehetőség, ráadásul a kevésbé edzettek számára is ideális választás lehet. Egy szó mint száz, irány a Tisza-tó nyáron!

21 legszebb látnivaló Magyarországon

A hét témái

Almás pite recept egészségesen

Ha szeretnénk az almás piténket otthon egészségesen elkészíteni, érdemes a megszokott receptet a hozzávalók kiválasztásánál egy picit átalakítani.

Káosz a konyhában? Mutatjuk, hogyan lehetsz úrrá rajta

Káosz a konyhában? Mutatjuk, hogyan lehetsz úrrá rajta A fiókokba már egy fogpiszkáló sem fér be, és a mosogatóban is állandóan hatalmas halomban állnak a bögrék és a tányérok? Ne aggódj! Mindenkivel megesik, hogy eluralkodik a káosz a konyhában, viszont sokkal...

9 jel, ami a kapcsolat végét jelzi

9 jel, ami a kapcsolat végét jelzi Általában úgy megyünk bele egy párkapcsolatba, hogy az örökké fog tartani. De mi van, ha mégsem? Sajnos nem minden kapcsolat felhőtlen és nem mindenkit teremtett nekünk az ég, akivel szóba állunk. Nem lehetetlen, hogy az első...

Terhességi teszt házilag

Mi a legjobb terhességi teszt házilag? Hogyan végezzünk el terhességi tesztet házilag?Sokan türelmetlenül várjuk, hogy kiderüljön, hogy sikerült-e teherbe esni vagy sem. Ennek egyik jelen a mensturáció elmaradása, de nyilván ennél már sokkal hamarabb tudni...