3 tipp babás anyukáknak!

3 tipp babás anyukáknak!

Minden újdonsült szülő nehézségekbe ütközik a barátoktól és rokonoktól kapott tanácsok ellenére is. Ugyanis az anyaság tele van olyan kihívásokkal, amelyekre a megoldást a legtöbb esetben a szülőnek kell megtalálnia. Cikkünkben 3 tippel szeretnénk szolgálni babás édesanyáknak, melyek segítségével reményeink szerint a cikk olvasója könnyebben boldogul majd az apróság első pár évében. Tarts velünk!

3 tipp babás anyukáknak

Numnum kanál – így szoktasd rá babádat az evésre!

Bár még nem tudsz róla, egészen biztosan a numnum kanál lesz az új kedvenc evőeszközöd. Minden baba szereti, amikor édesanyja eteti, azonban eljön az a pillanat, amikor meg kell tanulnia önállóan étkezni. A hagyományos babakanál használata azonban hatalmas kihívás a piciknek, ugyanis még nem sajátították el a kanállal való evés készségét, így mire a kanál a szájhoz jutna, sok esetben nem tartalmaz már ételt.

A numnum kanál azonban különleges kialakításánál fogva már az első önálló étkezés során eljuttatja az ételt a baba szájához. Ezt a hígabb pürék esetén a gödröcskés felületű kanál, nagyobb babáknál a sűrűbb pürék esetén pedig a csatornás kialakítású numnum kanál biztosítja. Így a kanál segítségével a gyermek egyedül is képes étkezni, és amint mindkét numnum kanalat magabiztosan használja, bátran kezébe lehet adni egy hagyományos műanyag kanalat is.

Ddstep cipő – legyen gyermeked stílusos | Babás anyukák 

Babád első cipőjét igencsak nehéz kiválasztani, ugyanis az érzékeny babaláb számára bonyolult megtalálni a megfelelő lábbelit. A Ddstep cipő azonban kifejezetten babáknak készült úgy, hogy az érzékenyebb, kis lábat se bántsa. Ebben segít az, hogy csupán minimális ragasztót használnak gyártás során és a maximális kényelem érdekében 3D varrás technikát alkalmaznak. Ez nem csupán a kényelmet, de a minőséget és a tartósságot is biztosítja.

Mindemellett csak megfelelő alapanyagokat tartalmaz, hogy az esetleges izzadás vagy a cipőt érő hó vagy víz se oldjon ki káros anyagokat a cipőből. A baba bőrével érintkező rész pedig csak természetes anyagokból készült, így semmiképp sem irritálja az érintett bőrfelületet.

Bababarám – előnyben a biztonságos felfedezés 

Minden gyermek életében eljön a pillanat, amikor nekiindul felfedezni a világot, akár négy lábon mászva, akár már két lábon járva. Ekkor azonban minden szülő fél, hogy gyermeke olyan dolgot rágcsál, netalántán eszik meg, amelyet nem kéne, vagy esetleg megsérül. A babakarám segítségével azonban kijelölhető a baba számára az a terület, ahol szabadon mozoghat, így minden szülő biztonságban tudhatja gyermekét.

A babás szülőknek tehát javasolni tudjuk a fantasztikus numnum kanál, a kényelmes és minőségi ddstep cipő, valamint a babakarám beszerzését, ugyanis nagyban megkönnyítik az első éveket. Természetesen még sok olyan babaeszköz létezik, amely már édesanyák ezreit meggyőzte, így érdemes utánanézni vagy utánakérdezni, mivel tudnád még babád és saját életedet is megkönnyíteni!

 

A babamasszázs technikája: így nyugtasd meg a kisbabát!

A hét témái

A világ első influenszer méhecskéje

A világ első influenszer méhecskéje Ez az apró teremtmény nem csak a saját szórakoztatására és a lájkok miatt pózolt, sokkal mélyebb oka van annak, hogy a nyilvánosság előtt élte az életét. B, a világ első influenszer méhecskéje a társaiért dolgozott minden egyes nap....

Mi az a kisajakplasztika és mikor lehet rá szükség?

Mi az a kisajakplasztika és mikor lehet rá szükség? Előfordul, hogy olyan problémákkal kell szembenéznünk, ami mások számára láthatatlan, és nem is szeretnénk, hogy lássák, vagy egyáltalán tudjanak róla. Ebben az esetben viszont egyedül maradunk a problémával, ami...

7 mondtat, aminek biztos, hogy veszekedés lesz a vége

7 mondtad, aminek biztos, hogy veszekedés lesz a vége Bármilyen stabil alapokon is nyugszik a kapcsolatotok, biztos, hogy tudsz olyat mondani, amitől kiborul a párod. És mindez fordítva is igaz. Gondold végig, hogy melyek azok a mondatok, amiktől falnak mész, ha...

Ezek a parfümök voltak a legnépszerűbbek 2021-ben

Ezek a parfümök voltak a legnépszerűbbek 2021-ben Megtaláltad már a kedvenc illatodat? Akár évekbe is telhet rábukkanni arra az illatra, amit nemcsak, hogy elviselünk magunkon, de imádjuk is, ha átjárja a mindennapjainkat. A Fragrantica magazin 2021-ben is kikérte a...