3 tipp babás anyukáknak!

3 tipp babás anyukáknak!

Minden újdonsült szülő nehézségekbe ütközik a barátoktól és rokonoktól kapott tanácsok ellenére is. Ugyanis az anyaság tele van olyan kihívásokkal, amelyekre a megoldást a legtöbb esetben a szülőnek kell megtalálnia. Cikkünkben 3 tippel szeretnénk szolgálni babás édesanyáknak, melyek segítségével reményeink szerint a cikk olvasója könnyebben boldogul majd az apróság első pár évében. Tarts velünk!

3 tipp babás anyukáknak

Numnum kanál – így szoktasd rá babádat az evésre!

Bár még nem tudsz róla, egészen biztosan a numnum kanál lesz az új kedvenc evőeszközöd. Minden baba szereti, amikor édesanyja eteti, azonban eljön az a pillanat, amikor meg kell tanulnia önállóan étkezni. A hagyományos babakanál használata azonban hatalmas kihívás a piciknek, ugyanis még nem sajátították el a kanállal való evés készségét, így mire a kanál a szájhoz jutna, sok esetben nem tartalmaz már ételt.

A numnum kanál azonban különleges kialakításánál fogva már az első önálló étkezés során eljuttatja az ételt a baba szájához. Ezt a hígabb pürék esetén a gödröcskés felületű kanál, nagyobb babáknál a sűrűbb pürék esetén pedig a csatornás kialakítású numnum kanál biztosítja. Így a kanál segítségével a gyermek egyedül is képes étkezni, és amint mindkét numnum kanalat magabiztosan használja, bátran kezébe lehet adni egy hagyományos műanyag kanalat is.

Ddstep cipő – legyen gyermeked stílusos | Babás anyukák 

Babád első cipőjét igencsak nehéz kiválasztani, ugyanis az érzékeny babaláb számára bonyolult megtalálni a megfelelő lábbelit. A Ddstep cipő azonban kifejezetten babáknak készült úgy, hogy az érzékenyebb, kis lábat se bántsa. Ebben segít az, hogy csupán minimális ragasztót használnak gyártás során és a maximális kényelem érdekében 3D varrás technikát alkalmaznak. Ez nem csupán a kényelmet, de a minőséget és a tartósságot is biztosítja.

Mindemellett csak megfelelő alapanyagokat tartalmaz, hogy az esetleges izzadás vagy a cipőt érő hó vagy víz se oldjon ki káros anyagokat a cipőből. A baba bőrével érintkező rész pedig csak természetes anyagokból készült, így semmiképp sem irritálja az érintett bőrfelületet.

Bababarám – előnyben a biztonságos felfedezés 

Minden gyermek életében eljön a pillanat, amikor nekiindul felfedezni a világot, akár négy lábon mászva, akár már két lábon járva. Ekkor azonban minden szülő fél, hogy gyermeke olyan dolgot rágcsál, netalántán eszik meg, amelyet nem kéne, vagy esetleg megsérül. A babakarám segítségével azonban kijelölhető a baba számára az a terület, ahol szabadon mozoghat, így minden szülő biztonságban tudhatja gyermekét.

A babás szülőknek tehát javasolni tudjuk a fantasztikus numnum kanál, a kényelmes és minőségi ddstep cipő, valamint a babakarám beszerzését, ugyanis nagyban megkönnyítik az első éveket. Természetesen még sok olyan babaeszköz létezik, amely már édesanyák ezreit meggyőzte, így érdemes utánanézni vagy utánakérdezni, mivel tudnád még babád és saját életedet is megkönnyíteni!

 

A babamasszázs technikája: így nyugtasd meg a kisbabát!

A hét témái

20 csodás nő a világ különböző tájairól

Csodás nő: – A szépség nem azon múlik, hogy hol születik, vagy hol cseperedik nővé az ember lánya, amit Natalia Ivanova fotós, újságíró és producer több száz fotóval kíván bemutatni. A fotókon különböző etnikumú nők szerepelnek egészen közelről fotózva, kiemelve az adott népcsoport valódi szépségét.

Tippek a terhesség utáni egészséges szexuális élethez

  Tippek a terhesség utáni egészséges szexuális élethez A szülés eléggé megviseli egy nő szervezetét. Ez különösen a nemi szervekre igaz, és akármennyire is szeretnénk magunkat áltatni, valószínű egy ideig nem is akarunk gondolni az együttlétek örömére. Viszont...

Egy párkapcsolat első lépései: honnan tudod, hogy bejössz a lánynak?

Egy párkapcsolat első lépései: honnan tudod, hogy bejössz a lánynak? Egy párkapcsolat menete korántsem annyira egyértelmű, mint azt sokszor szeretnénk. Főleg az elején, amikor még tucatnyinál is több olyan téma van, amit kizárt, hogy bármelyik fél beépítene a...

Mit mond a keto diéta? Eheted vagy sem?

Mit mond a keto diéta? Eheted vagy sem? Hallottad már, de igazán még sosem néztél utána, hogy mi is ez a nem is annyira új hóbort? Egyesek esküsznek a keto diétára, mások pedig a lehető legmesszebbről elkerülik, hiszen ki akar komoly szabályok szerint étkezni nap mint...