3 tipp babás anyukáknak!

3 tipp babás anyukáknak!

Minden újdonsült szülő nehézségekbe ütközik a barátoktól és rokonoktól kapott tanácsok ellenére is. Ugyanis az anyaság tele van olyan kihívásokkal, amelyekre a megoldást a legtöbb esetben a szülőnek kell megtalálnia. Cikkünkben 3 tippel szeretnénk szolgálni babás édesanyáknak, melyek segítségével reményeink szerint a cikk olvasója könnyebben boldogul majd az apróság első pár évében. Tarts velünk!

3 tipp babás anyukáknak

Numnum kanál – így szoktasd rá babádat az evésre!

Bár még nem tudsz róla, egészen biztosan a numnum kanál lesz az új kedvenc evőeszközöd. Minden baba szereti, amikor édesanyja eteti, azonban eljön az a pillanat, amikor meg kell tanulnia önállóan étkezni. A hagyományos babakanál használata azonban hatalmas kihívás a piciknek, ugyanis még nem sajátították el a kanállal való evés készségét, így mire a kanál a szájhoz jutna, sok esetben nem tartalmaz már ételt.

A numnum kanál azonban különleges kialakításánál fogva már az első önálló étkezés során eljuttatja az ételt a baba szájához. Ezt a hígabb pürék esetén a gödröcskés felületű kanál, nagyobb babáknál a sűrűbb pürék esetén pedig a csatornás kialakítású numnum kanál biztosítja. Így a kanál segítségével a gyermek egyedül is képes étkezni, és amint mindkét numnum kanalat magabiztosan használja, bátran kezébe lehet adni egy hagyományos műanyag kanalat is.

Ddstep cipő – legyen gyermeked stílusos | Babás anyukák 

Babád első cipőjét igencsak nehéz kiválasztani, ugyanis az érzékeny babaláb számára bonyolult megtalálni a megfelelő lábbelit. A Ddstep cipő azonban kifejezetten babáknak készült úgy, hogy az érzékenyebb, kis lábat se bántsa. Ebben segít az, hogy csupán minimális ragasztót használnak gyártás során és a maximális kényelem érdekében 3D varrás technikát alkalmaznak. Ez nem csupán a kényelmet, de a minőséget és a tartósságot is biztosítja.

Mindemellett csak megfelelő alapanyagokat tartalmaz, hogy az esetleges izzadás vagy a cipőt érő hó vagy víz se oldjon ki káros anyagokat a cipőből. A baba bőrével érintkező rész pedig csak természetes anyagokból készült, így semmiképp sem irritálja az érintett bőrfelületet.

Bababarám – előnyben a biztonságos felfedezés 

Minden gyermek életében eljön a pillanat, amikor nekiindul felfedezni a világot, akár négy lábon mászva, akár már két lábon járva. Ekkor azonban minden szülő fél, hogy gyermeke olyan dolgot rágcsál, netalántán eszik meg, amelyet nem kéne, vagy esetleg megsérül. A babakarám segítségével azonban kijelölhető a baba számára az a terület, ahol szabadon mozoghat, így minden szülő biztonságban tudhatja gyermekét.

A babás szülőknek tehát javasolni tudjuk a fantasztikus numnum kanál, a kényelmes és minőségi ddstep cipő, valamint a babakarám beszerzését, ugyanis nagyban megkönnyítik az első éveket. Természetesen még sok olyan babaeszköz létezik, amely már édesanyák ezreit meggyőzte, így érdemes utánanézni vagy utánakérdezni, mivel tudnád még babád és saját életedet is megkönnyíteni!

 

A babamasszázs technikája: így nyugtasd meg a kisbabát!

A hét témái

Sztárok smink nélkül – Felismered őket?

Sztárok akik nincsenek kisminkelve - Felismered őket? Sztárok smink nélkül - Felismered őket? A vörös szőnyegen ragyognak, csillognak, ám a sztárok is emberek, hétköznapjaikban ők is jobban szeretik középpontba helyezni a saját természetes szépségüket. Nézd meg a...

6 dolog, amin nem minden esetben éri meg spórolni

6 dolog, amin nem minden esetben éri meg spórolni A jó árakat mindenki szereti, viszont van, amin ennek ellenére sem érdemes spórolni. Ahol lehet valóban érdemes meghúzni a határokat és pénztárca barát megoldások után nézni, kivéve, ha az egészségünk vagy az...

3 szuper reggeli, ami segít, hogy jól induljon a nap

3 szuper reggeli, ami segít, hogy jól induljon a nap Nálad is rendszerint kimarad a reggeli? 11-kor pedig már majd éhen halsz annyira éhes vagy? A reggeli az az étkezés, amit sajnos hajlamosak vagyunk a mindennapos rohanásban elfelejteni. Eközben viszont arról is...

Kapcsolódjunk a kertben! – Kerti játékok, amik javítják a szülők és a gyerek közötti köteléket

Kapcsolódjunk a kertben! – Kerti játékok, amik javítják a szülők és a gyerek közötti köteléket   A modern élet felfokozott tempója és a digitális technológia térhódítása sokszor megnehezíti a szülők és gyermekek közötti kapcsolat megerősítését. A kerti játékok...