3 tipp babás anyukáknak!

3 tipp babás anyukáknak!

Minden újdonsült szülő nehézségekbe ütközik a barátoktól és rokonoktól kapott tanácsok ellenére is. Ugyanis az anyaság tele van olyan kihívásokkal, amelyekre a megoldást a legtöbb esetben a szülőnek kell megtalálnia. Cikkünkben 3 tippel szeretnénk szolgálni babás édesanyáknak, melyek segítségével reményeink szerint a cikk olvasója könnyebben boldogul majd az apróság első pár évében. Tarts velünk!

3 tipp babás anyukáknak

Numnum kanál – így szoktasd rá babádat az evésre!

Bár még nem tudsz róla, egészen biztosan a numnum kanál lesz az új kedvenc evőeszközöd. Minden baba szereti, amikor édesanyja eteti, azonban eljön az a pillanat, amikor meg kell tanulnia önállóan étkezni. A hagyományos babakanál használata azonban hatalmas kihívás a piciknek, ugyanis még nem sajátították el a kanállal való evés készségét, így mire a kanál a szájhoz jutna, sok esetben nem tartalmaz már ételt.

A numnum kanál azonban különleges kialakításánál fogva már az első önálló étkezés során eljuttatja az ételt a baba szájához. Ezt a hígabb pürék esetén a gödröcskés felületű kanál, nagyobb babáknál a sűrűbb pürék esetén pedig a csatornás kialakítású numnum kanál biztosítja. Így a kanál segítségével a gyermek egyedül is képes étkezni, és amint mindkét numnum kanalat magabiztosan használja, bátran kezébe lehet adni egy hagyományos műanyag kanalat is.

Ddstep cipő – legyen gyermeked stílusos | Babás anyukák 

Babád első cipőjét igencsak nehéz kiválasztani, ugyanis az érzékeny babaláb számára bonyolult megtalálni a megfelelő lábbelit. A Ddstep cipő azonban kifejezetten babáknak készült úgy, hogy az érzékenyebb, kis lábat se bántsa. Ebben segít az, hogy csupán minimális ragasztót használnak gyártás során és a maximális kényelem érdekében 3D varrás technikát alkalmaznak. Ez nem csupán a kényelmet, de a minőséget és a tartósságot is biztosítja.

Mindemellett csak megfelelő alapanyagokat tartalmaz, hogy az esetleges izzadás vagy a cipőt érő hó vagy víz se oldjon ki káros anyagokat a cipőből. A baba bőrével érintkező rész pedig csak természetes anyagokból készült, így semmiképp sem irritálja az érintett bőrfelületet.

Bababarám – előnyben a biztonságos felfedezés 

Minden gyermek életében eljön a pillanat, amikor nekiindul felfedezni a világot, akár négy lábon mászva, akár már két lábon járva. Ekkor azonban minden szülő fél, hogy gyermeke olyan dolgot rágcsál, netalántán eszik meg, amelyet nem kéne, vagy esetleg megsérül. A babakarám segítségével azonban kijelölhető a baba számára az a terület, ahol szabadon mozoghat, így minden szülő biztonságban tudhatja gyermekét.

A babás szülőknek tehát javasolni tudjuk a fantasztikus numnum kanál, a kényelmes és minőségi ddstep cipő, valamint a babakarám beszerzését, ugyanis nagyban megkönnyítik az első éveket. Természetesen még sok olyan babaeszköz létezik, amely már édesanyák ezreit meggyőzte, így érdemes utánanézni vagy utánakérdezni, mivel tudnád még babád és saját életedet is megkönnyíteni!

 

A babamasszázs technikája: így nyugtasd meg a kisbabát!

A hét témái

Mit egyen a gyerek, ha nassolnivalóra vágyik?

Mit egyen a gyerek, ha nassolnivalóra vágyik? A boltok polcai rogyásig vannak a gyerekeket célzó finomságokkal, azonban ezek többsége sajnos több nem kívánt adalékanyagot tartalmaz, mint kellene. A legtöbb szülő (jogosan) nem szereti hozzáadott cukrokkal,...

Már alig eszel valamit, mégsem fogysz? Mutatjuk, mi lehet a gond

Már alig eszel valamit, mégsem fogysz? Mutatjuk, mi lehet a gond Az egyik legbosszantóbb dolog a világon, amikor mindent megteszünk azért, hogy leadjunk néhány kilót a strandszezonra, azonban meg sem moccan a rajtunk lévő plusz súly. Hiába a diéta és a sport, ha a...

15 lány, aki sokkal szebb lenne természetes sminkkel

15 lány, aki sokkal szebb lenne természetes sminkkel Persze ízlések és pofonok, de tucatnyi alkalommal találkozunk olyan lánnyal, akár élőben akár csak fotón, aki jobban tette volna, ha negyed annyi festéket kent volna magára. A legtöbb nőnek van egy hosszabb vagy...

Miért jó a kapszula gardrób felépítése?

Miért jó a kapszula gardrób felépítése? Ha sikerül felépítened a saját, személyes stílusodnak megfelelő kapszula gardróbot, akkor a megjelenésed nagyszerű lehet. Minden reggel jól indul a nap, hiszen egy nagyszerűen összerakott outfizben lépsz ki az utcára. Ennek...