3 valóban hatékony narancsbőr elleni kezelés

3 valóban hatékony narancsbőr elleni kezelés

Kép: canva.com

Masszázs

A cellulit kezelés egyik hatékony módszere a kézi vagy gépi masszázs, minek során helyi vérbőség alakul ki, ami segít a lerakódott salakanyagok elszállításában. Nemcsak kellemes délutáni program befeküdni egy masszőr kezei közé, de igen hatékony megoldás is a narancsbőr ellen.

Infraszauna

A narancsbőr kezelés szintén hatásos módszere az infraszauna, ami a masszázshoz hasonlóan egy wellness délután része is lehet. Az infrakabinban keringő körülbelül 35 fokos levegő a szervezet megterhelése nélkül segít a salakanyagok távozásában.

LPG

A narancsbőr elleni masszázs gépi megfelelője az LPG, mely olyan szintekre képes behatolni, ahová a kézi masszázzsal lehetetlen. Ennek ellenére a kezelés teljesen fájdalommentes, azonban mindenkinek egyéni módon kell összeállítani a pontos kezelés lépéseit. A speciális forgófejjel ellátott eszköz a kötőszövetet képes minden irányban megmozgatni ezzel pedig helyrehozni az elváltozásokat.

A hét témái

Mit hoz 2022 a kínai horoszkóp szerint?

Vajon mit hoz a kínai horoszkóp egyes jegyeinek a 2022-es év, amely a Víz Tigris éve lesz? Mi vár rád a munkában és a szerelemben?

5 ajándék, aminek minden gyerek bármikor örül

5 ajándék, aminek minden gyerek bármikor örül Miért nehéz ajándékot választani gyerekeknek? Amilyen könnyű gyerekeknek ajándékot venni, olyan nehéz is: bár a legtöbb dolognak örülnek, ahhoz, hogy öt perc után ne unják meg a játékot, jól kell választanunk. Az ideális...

Hogyan válasszunk sport babakocsit? (Sport babakocsi)

A picik megszületése után egyszer csak elérkezik az az idő, amikor a nyak- és hátizomzat már elég fejlett és erős, ahhoz, hogy a baba önállóan üljön és tartsa a fejét. Ilyenkor kerül előtérbe a szülők életében a sport babakocsi használata. Igen ám, de hogyan válasszunk sport babakocsit? Erre a kérdésre adunk választ az alábbi cikk során.

Hosszú, dús szempillák, mint a szépség, és nőiesség szimbóluma

Hosszú, dús szempillák, mint a szépség, és nőiesség szimbóluma A hosszú, dús szempillák mindig is a szépség és a nőiesség jelképei voltak. A nők évszázadok óta használnak sminket és szempillaspirált természetes szépségük kiemelésére, szempilláik hangsúlyozására, de az...