3 valóban hatékony narancsbőr elleni kezelés

Mindennapi módszerek, amik szintén segíthetnek a narancsbőr elleni harcban

Kép: canva.com

A külsőleg alkalmazott kezelések mellett sokat tehetsz a testedért, ha az alábbiakra is odafigyelsz:

  • fogyassz feszesítő, méregtelenítő ételeket, mint például az alma, banán, eper, zeller, fokhagyma, brokkoli, szárnyasok, csili, vagy citrusfélék, melyek a C-vitamintartalmukkal járulnak hozzá a feszesebb bőrhöz.
  • próbálj minél tisztábban étkezni, kerülni az adalékanyagokat, az ízfokozókat és az állagjavítókat. Olvasd el a címkéket még a boltban, és minél több olyan ételt egyél, amit magad készítesz el.
  • egyél minden egyes nap zöldséget és gyümölcsöt, törekedj rá, hogy minél több rosttartalmú ételt tartalmazzon az étrended.
  • időnként méregteleníts. Ezt méregtelenítő vagy léböjt kúrával egyszerűen megteheted, nem kell más hozzá, mint legalább napi 3-4 liter folyadék – lehetőleg víz vagy ízesítetlen tea. A böjtre minden esetben készülj fel tudatosan, és ne vidd túlzásba.
  • mozogj rendszeresen, azaz legalább heti három alkalommal. Ez gyakorlatilag bármi lehet, ami neked fekszik: futás, biciklizés, TRX, spinning, úszás, jóga, stb.
  • az esti zuhanyzások során alkalmazz váltózuhanyt. Lehet, hogy nem minden esetben lesz a legkellemesebb érzés, de fokozza a vérkeringést, így hatékony fegyver a narancsbőr ellen, főként, ha egy enyhe hámlasztással is egybekötöd alkalmanként.

Vegán január: egy hónap vegán életmód? Miért ne?!

A hét témái

Kreatív DIY ötletek egyszerűen mindenkinek!

Kreatív DIY ötletek, amelyek nem igényelnek nagy kézügyességet, így bárki el tudja készíteni őket akár ajándék gyanánt, akár a saját lakás díszítésére.  Kreatív DIY ötletek otthonra Íme egy pár ehyszerű, kreatív, könnyen megvalósítható DIY ötlet otthonra. Saját...

Formálódó testünk – Milyen változásokon esik át egy kismama a várandósság alatt?

Formálódó testünk – Milyen változásokon esik át egy kismama a várandósság alatt?   A várandósság az egyik legcsodálatosabb időszak a nők életében. Azonban ilyenkor a női test számos változáson megy keresztül, hogy támogassa a baba növekedését és fejlődését. Az...

Tippek az ideális melltartó méret kiválasztásához

Így találd meg az ideális melltartó méretet Ha nem hordod alap, hogy napi egy megjegyzést biztosan kapni fogsz, vagy legalább néhány fura tekintetet. Ha hordod, akkor pedig könnyen beleeshetsz abba a hibába, amibe a nők nagy százaléka is beleesik: rossz méretet...

A valódi úriember 20 ismérve

Vajon mi a valódi úriember legfontosabb ismérve? Honnan tudhatod, hogy egy igazi úriember udvarol neked? Ismerd fel, ha egy úriember próbálja megnyerni kegyeid és ne hagyd veszni! Ez a cikk segít neked eldönteni, hogy mitől is igazán úriember egy úriember :). Úriember...