5 érv, ami miatt hasznos egy csőradiátor baba mellett

5 érv, ami miatt hasznos egy csőradiátor baba mellett

 

Nem kérdés, hogy amikor új családtag érkezik, akkor a szülők már hónapokkal a születése előtt készülnek a fogadására, amelynek része a lakás bizonyos részeinek átalakítása is. A szoba mellett hangsúlyos a fürdőszoba berendezése is, hiszen a pancsoláshoz megfelelő hőmérsékletre és száraz, puha törölközőre egyaránt szükség van. Ebben nyújt hatalmas segítséget a csőradiátor, amely nem csupán jó hőleadó képességgel rendelkezik és olcsó a fenntartása, ráadásul stílusos és praktikus kiegészítőként is funkcionál. Lássuk, miről is van szó!

Egy fürdőszoba kisbaba kompatibilissé tétele alapvetően nem bonyolult feladat, ám semmiképpen nem szabad megfeledkezni a részeltekről a folyamat során. Hiszen amellett, hogy megfelelő hőmérsékletet kell biztosítani a babának a pancsolás idejére, fontos az is, hogy puha, meleg törölközőbe burkold be mikor kiveszed, sőt, lényeges az is, hogy mindig legyen egy hely, ahova időjárástól függetlenül, higiénikus módon kiteregetheted az illatos, frissen mosott kis ruhákat. Mindezekben hatalmas segítséget nyújt egy dizájnos törölközőszárító.

1. Gyorsan, megfelelő hőmérséklet

A csőradiátorok, más néven a „törölközőszárítós radiátorok” hatalmas segítséget jelentenek abban, hogy a fürdőszobában mindig megfelelő legyen a hőmérséklet. Mivel egy kisbaba fürdetése során ez különösen fontos tényező, nagyon hasznos eszköznek számít. Hiszen a kívánt hőfok egyetlen mozdulattal beállítható, ráadásul hamar fel is melegszik az alapvetően nagy felület. Így nem sokkal a fürdés idő előtt is bőven elég beállítani az ideális hőfokot.

2. Kellemesen meleg törölköző

Egy baba számára a biztonságot a meleg és puha közeg jelenti, amit az édesanyja pocakjában is tapasztalt. Az ölelő környezetet pedig misem biztosítja jobban a pancsolást követően, mint egy puha törölköző, amelybe beburkolózhat, míg öltözésre nem kerül a sor. Ráadásul így biztos lehetsz abban is, hogy nem fázik meg.

3. Kis helyet foglal a csőradiátor

Mivel a falhoz simulnak ezek a radiátorok, alapvetően szinte nem foglalnak el plusz helyet a fürdőszobából, ami nagy előny egy kisgyermekes család esetében, hiszen már egy gyerkőc mellett is kihasznál az ember minden helyet. Ráadásul a minimálisan elfoglalt hely is praktikusan felhasználható, hiszen ide kerülhetnek mosás után a vizes ruhák vagy a nedves törölközők.

4. Hamar megszáradnak a vizes ruhák is

Legyen szó bármilyen évszakról, biztos lehetsz abban, hogy egy ilyen törölköző szárító radiátoron nagyon hamar megszáradnak a kiteregetett ruhák, nem beszélve arról, hogy teljes mértékben higiénikusan tarthatod őket. Ráadásul nem kell külön küzdeni a szárító kihúzásával vagy felállításával sem, sőt, a kialakításnak hála, szinte észre sem lehet venni, hogy éppen száradó ruhák vannak a fürdőben. Ez pedig nagy előny egy olyan házban, ahol sokszor napjában többször is át kell öltöztetni a babát, így gyakorlatilag mindig akad mosnivaló és ritkán pihen a mosógép.

5. A dizájn része

A törölközőszárító radiátorok ma már esztétikai szempontból is részei a fürdőszobának, így ma már számos különböző színből és kialakításból választhattok, megtalálva ezzel a helyiség stílusának leginkább megfelelő típust.

Ennek az egyszerű szerkezetnek hála nagyon sok plusz időt és energiát spórolhattok meg. A hétköznapok során, nem beszélve arról, hogy mennyi hely szabadul majd fel.

Irány a főoldal >>

A hét témái

Énidő: 16 kép, ami megmutatja, hogyan használd ki jól

Énidő: 16 kép, ami megmutatja, hogyan használd ki jól Az egyedüllét szót hallva automatikusan elszomorodunk. Pedig mindenkinek szüksége van egy kis magányra bármennyire is szeretjük a velünk élőket. Elengedhetetlen, hogy néha csak magunkra figyeljünk, eltöltsünk egy...

A futó edzés hatékonyság növelésének alapelvei

  A futó edzés hatékonyság növelésének alapelvei   Amikor valakiben megérik az elhatározás, hogy neki állna kezdetben kocogni, majd futni, egy idő után mindenképpen felvetődik a gondolat, hogy vajon milyen módszerekkel, hogyan lehetne egyrészt tökéletesíteni...

Hogyan hatnak ránk az otthonunk színei?

Hogyan hatnak ránk az otthonunk színei? A színek, amik körül vesznek bennünket komoly hatással lehetnek a hangulatunkra és az általános közérzetünkre, ezért érdemes jól átgondolni, hogy milyen színeket, azon belül is milyen árnyalatokat használunk az otthonunkba. Ma...

Ha nyomtatásról van szó, csak a legjobb minőség elfogadható

Felgyorsult világunkban a számítástechnika kiemelt szerepet játszik. Amihez régen egy könyvtár és egy nyomda kellett, ma elegendő egy laptop internetkapcsolattal, és egy otthoni professzionális nyomtató.