5 érv, ami miatt hasznos egy csőradiátor baba mellett

5 érv, ami miatt hasznos egy csőradiátor baba mellett

 

Nem kérdés, hogy amikor új családtag érkezik, akkor a szülők már hónapokkal a születése előtt készülnek a fogadására, amelynek része a lakás bizonyos részeinek átalakítása is. A szoba mellett hangsúlyos a fürdőszoba berendezése is, hiszen a pancsoláshoz megfelelő hőmérsékletre és száraz, puha törölközőre egyaránt szükség van. Ebben nyújt hatalmas segítséget a csőradiátor, amely nem csupán jó hőleadó képességgel rendelkezik és olcsó a fenntartása, ráadásul stílusos és praktikus kiegészítőként is funkcionál. Lássuk, miről is van szó!

Egy fürdőszoba kisbaba kompatibilissé tétele alapvetően nem bonyolult feladat, ám semmiképpen nem szabad megfeledkezni a részeltekről a folyamat során. Hiszen amellett, hogy megfelelő hőmérsékletet kell biztosítani a babának a pancsolás idejére, fontos az is, hogy puha, meleg törölközőbe burkold be mikor kiveszed, sőt, lényeges az is, hogy mindig legyen egy hely, ahova időjárástól függetlenül, higiénikus módon kiteregetheted az illatos, frissen mosott kis ruhákat. Mindezekben hatalmas segítséget nyújt egy dizájnos törölközőszárító.

1. Gyorsan, megfelelő hőmérséklet

A csőradiátorok, más néven a „törölközőszárítós radiátorok” hatalmas segítséget jelentenek abban, hogy a fürdőszobában mindig megfelelő legyen a hőmérséklet. Mivel egy kisbaba fürdetése során ez különösen fontos tényező, nagyon hasznos eszköznek számít. Hiszen a kívánt hőfok egyetlen mozdulattal beállítható, ráadásul hamar fel is melegszik az alapvetően nagy felület. Így nem sokkal a fürdés idő előtt is bőven elég beállítani az ideális hőfokot.

2. Kellemesen meleg törölköző

Egy baba számára a biztonságot a meleg és puha közeg jelenti, amit az édesanyja pocakjában is tapasztalt. Az ölelő környezetet pedig misem biztosítja jobban a pancsolást követően, mint egy puha törölköző, amelybe beburkolózhat, míg öltözésre nem kerül a sor. Ráadásul így biztos lehetsz abban is, hogy nem fázik meg.

3. Kis helyet foglal a csőradiátor

Mivel a falhoz simulnak ezek a radiátorok, alapvetően szinte nem foglalnak el plusz helyet a fürdőszobából, ami nagy előny egy kisgyermekes család esetében, hiszen már egy gyerkőc mellett is kihasznál az ember minden helyet. Ráadásul a minimálisan elfoglalt hely is praktikusan felhasználható, hiszen ide kerülhetnek mosás után a vizes ruhák vagy a nedves törölközők.

4. Hamar megszáradnak a vizes ruhák is

Legyen szó bármilyen évszakról, biztos lehetsz abban, hogy egy ilyen törölköző szárító radiátoron nagyon hamar megszáradnak a kiteregetett ruhák, nem beszélve arról, hogy teljes mértékben higiénikusan tarthatod őket. Ráadásul nem kell külön küzdeni a szárító kihúzásával vagy felállításával sem, sőt, a kialakításnak hála, szinte észre sem lehet venni, hogy éppen száradó ruhák vannak a fürdőben. Ez pedig nagy előny egy olyan házban, ahol sokszor napjában többször is át kell öltöztetni a babát, így gyakorlatilag mindig akad mosnivaló és ritkán pihen a mosógép.

5. A dizájn része

A törölközőszárító radiátorok ma már esztétikai szempontból is részei a fürdőszobának, így ma már számos különböző színből és kialakításból választhattok, megtalálva ezzel a helyiség stílusának leginkább megfelelő típust.

Ennek az egyszerű szerkezetnek hála nagyon sok plusz időt és energiát spórolhattok meg. A hétköznapok során, nem beszélve arról, hogy mennyi hely szabadul majd fel.

Irány a főoldal >>

A hét témái

Párkapcsolati állomások, amiken szinte minden életen át tartó szerelem átmegy

Az első néhány hét / hónap igazán egyszerű minden párkapcsolatban, hiszen a rózsaszín szemüveg mindent elfed, az igazi megpróbáltatás csak ezután jön. Egy párkapcsolat életben tartása a legnagyobb szerelem, és szeretet mellett is melós, és egyik félnek sem szabad elengednie magát. Azonban, ha rátalálsz életed párjára ez a munka igazán édessé válik, hiszen magatokért teszitek: azért, mert boldognak akarjátok a másikat látni, és magatok is ezt szeretnétek érezni. Egy boldog, harmonikus kapcsolat, majd a család megteremtése igazán csodás cél. Mutatjuk képekben!

5 lépés, ami segít a helyes időbeosztás kialakításában

Soha nincs elég időd? 5 lépés, ami segít a helyes időbeosztás kialakításában Soha nincs elég időd semmire? Bárhogy igyekszel a nap végén mindig úgy érzed, hogy szinte semmit nem sikerült megvalósítani abból, amit reggel elképzeltél? A helyes időbeosztás tudománya...

Miért nem mindegy, hogy hogyan iszik valaki alkoholt?

Miért nem mindegy, hogy hogyan iszik valaki alkoholt?   Azt mondják, egy fiatal akkor tanul meg kulturáltan inni, amikor egyszer már rosszul járt. De mit is nevezünk kulturált ivásnak? Összességében azt, amikor úgy iszunk, hogy nem leszünk tőle rosszul (sem mi,...

Hogyan teremtsünk meleg, kényelmes otthont pihe-puha ágyneműkkel?

Hogyan teremtsünk meleg, kényelmes otthont pihe-puha ágyneműkkel? Az, hogy lakásunk berendezése otthonos és kényelmes legyen, főleg a téli hónapokban értékelődik fel, amikor a kinti hideg, borús, ködös időjárás elől gyakrabban menekülünk a nappalink kedvenc zugába...