5 érv, ami miatt hasznos egy csőradiátor baba mellett

5 érv, ami miatt hasznos egy csőradiátor baba mellett

 

Nem kérdés, hogy amikor új családtag érkezik, akkor a szülők már hónapokkal a születése előtt készülnek a fogadására, amelynek része a lakás bizonyos részeinek átalakítása is. A szoba mellett hangsúlyos a fürdőszoba berendezése is, hiszen a pancsoláshoz megfelelő hőmérsékletre és száraz, puha törölközőre egyaránt szükség van. Ebben nyújt hatalmas segítséget a csőradiátor, amely nem csupán jó hőleadó képességgel rendelkezik és olcsó a fenntartása, ráadásul stílusos és praktikus kiegészítőként is funkcionál. Lássuk, miről is van szó!

Egy fürdőszoba kisbaba kompatibilissé tétele alapvetően nem bonyolult feladat, ám semmiképpen nem szabad megfeledkezni a részeltekről a folyamat során. Hiszen amellett, hogy megfelelő hőmérsékletet kell biztosítani a babának a pancsolás idejére, fontos az is, hogy puha, meleg törölközőbe burkold be mikor kiveszed, sőt, lényeges az is, hogy mindig legyen egy hely, ahova időjárástól függetlenül, higiénikus módon kiteregetheted az illatos, frissen mosott kis ruhákat. Mindezekben hatalmas segítséget nyújt egy dizájnos törölközőszárító.

1. Gyorsan, megfelelő hőmérséklet

A csőradiátorok, más néven a „törölközőszárítós radiátorok” hatalmas segítséget jelentenek abban, hogy a fürdőszobában mindig megfelelő legyen a hőmérséklet. Mivel egy kisbaba fürdetése során ez különösen fontos tényező, nagyon hasznos eszköznek számít. Hiszen a kívánt hőfok egyetlen mozdulattal beállítható, ráadásul hamar fel is melegszik az alapvetően nagy felület. Így nem sokkal a fürdés idő előtt is bőven elég beállítani az ideális hőfokot.

2. Kellemesen meleg törölköző

Egy baba számára a biztonságot a meleg és puha közeg jelenti, amit az édesanyja pocakjában is tapasztalt. Az ölelő környezetet pedig misem biztosítja jobban a pancsolást követően, mint egy puha törölköző, amelybe beburkolózhat, míg öltözésre nem kerül a sor. Ráadásul így biztos lehetsz abban is, hogy nem fázik meg.

3. Kis helyet foglal a csőradiátor

Mivel a falhoz simulnak ezek a radiátorok, alapvetően szinte nem foglalnak el plusz helyet a fürdőszobából, ami nagy előny egy kisgyermekes család esetében, hiszen már egy gyerkőc mellett is kihasznál az ember minden helyet. Ráadásul a minimálisan elfoglalt hely is praktikusan felhasználható, hiszen ide kerülhetnek mosás után a vizes ruhák vagy a nedves törölközők.

4. Hamar megszáradnak a vizes ruhák is

Legyen szó bármilyen évszakról, biztos lehetsz abban, hogy egy ilyen törölköző szárító radiátoron nagyon hamar megszáradnak a kiteregetett ruhák, nem beszélve arról, hogy teljes mértékben higiénikusan tarthatod őket. Ráadásul nem kell külön küzdeni a szárító kihúzásával vagy felállításával sem, sőt, a kialakításnak hála, szinte észre sem lehet venni, hogy éppen száradó ruhák vannak a fürdőben. Ez pedig nagy előny egy olyan házban, ahol sokszor napjában többször is át kell öltöztetni a babát, így gyakorlatilag mindig akad mosnivaló és ritkán pihen a mosógép.

5. A dizájn része

A törölközőszárító radiátorok ma már esztétikai szempontból is részei a fürdőszobának, így ma már számos különböző színből és kialakításból választhattok, megtalálva ezzel a helyiség stílusának leginkább megfelelő típust.

Ennek az egyszerű szerkezetnek hála nagyon sok plusz időt és energiát spórolhattok meg. A hétköznapok során, nem beszélve arról, hogy mennyi hely szabadul majd fel.

Irány a főoldal >>

A hét témái

Természetes tojásfestés néhány egyszerű módszerrel

Természetes tojásfestés néhány egyszerű módszerrel Olykor a természet kínálja a legjobb megoldásokat, ez pedig a tojásfestés esetében is igaz. Tucatnyi olyan közismert növény és fűszer van a konyhánkban, amivel gyönyörűen dekorálható a húsvéti tojás anélkül, hogy...

11 növény, ami segít behívni a pozitív energiát az otthonunkba

11 növény, ami segít behívni a pozitív energiát az otthonunkba A testi-lelki egyensúly megteremtése igen sokrétű feladat, és nem minden esetben egyszerű. Azonban sokat számít, hogy milyen környezetbe térünk haza, így nem vehetjük félvállról az otthonunk berendezését,...

Járjon a gyerek bölcsődébe, vagy ne?

Járjon a gyerek bölcsődébe, vagy ne? Ha igen, mikor érdemes elkezdeni? Minden szülőnek a baba érdeke a legfontosabb, így akár már a babatervezés idején felmerülhet kérdésként, hogy mikor kezdjen el a gyerek rendszeresen közösségbe járni. Tény, hogy a kicsi fejlődését,...

A legszebb magassarkú cipők különleges alkalmakra

A legszebb magassarkú cipők különleges alkalmakra A magassarkúk és a tűsarkú cipők annak ellenére számítanak a világ egyik legnépszerűbb női cipőinek, hogy bizony sokuk nem igazán a kényelméről híres. Viszont a hölgyek imádják azt, ahogy megnyújtja az alakot és extrán...