5 karácsonyi ajándék, amivel bárkinek örömet szerezhetsz

Ne hagyd az utolsó pillanatra! 5 karácsonyi ajándék, amivel bárkinek örömet szerezhetsz

A karácsony a szeretet ünnepe, és egyre kevésbé várjuk el, hogy ajándék is legyen a fa alatt. Ennek ellenére legalább valami apróságot mégis illik adni a szeretteinknek, ami sokak számára eszméletlen fejtörést okozhat, hiszen biztos, hogy neked is van legalább egy olyan rokonod, vagy barátod, akinek egyszerűen lehetetlen ajándékot venni. Hogy könnyebbé tegyük az ünnepre való készülődést összegyűjtöttünk 5 karácsonyi ajándék tippet, amivel egyszerűen örömet szerezhetsz annak is, akiről azt gondolod, hogy nehéz boldoggá tenni.

Az időd

Kép: canva.com

Mindenki iszonyú elfoglalt, így sokszor azon kapjuk magunkat, hogy már napok óta nem hívtuk fel a nagyit, vagy a szüleinket, de a barátainkkal is ritkultak a találkozók. Pedig vágynánk rá, csak éppen a munka és a heti elfoglaltságok mellett egyszerűen nem jut annyi időnk a szeretteinkre, mint azt szeretnénk. Éppen ezért nagyon szép és őszinte ajándék lehet, ha az idődet adod oda. Nézzetek ki egy délutánt, amikor közösen főztök, sétáltok, vagy csak beszélgettek egy kávé mellett. Esetleg fizesd be magatokat valamilyen aktivitásra, workshopra, élmény festésre. Vagy valami extrémebb dologra, például adjatok az adrenalinnak és ugorjatok egyet a mélybe, persze a megfelelő biztosítékokkal. Karácsonykor ezt egy kártya formájában át tudod adni az ajándékozottnak, aki garantáltam meg fog hatódni, hiszen egy újabb szuper közös élménnyel lesztek gazdagabb.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Hogyan válasszunk főzőlapot a konyhába?

Amikor felújítunk egy konyhát, mind fejtörést okozhat, hogy elektronikai berendezések kerüljenek beszerelésre. Hagyományos vagy beépíthetőt válasszunk? Ha sikerül döntésre jutnunk, hogy legyen beépíthető, akkor is számos kérdést kell még megválaszolnunk.

Különleges karácsonyi ajándékok

Különleges karácsonyi ajándékok! – Ha te is unod már a szokásos ajándék ötleteket – a könyvet, parfümöt, vagy kesztyű-sál együttest – akkor itt a helyed!

Mire figyelj, ha tökéletes menyasszonyi sminket szeretnél?

Mire figyelj, ha tökéletes menyasszonyi sminket szeretnél? Mi sem természetesebb annál, ha egy nő az esküvőjén olyan szép szeretne lenni, amilyen talán még soha nem volt. Így az is felkeres egy fodrászt, körmöst, és egy sminkest, aki a hétköznapokban egyáltalán nem,...

7 tipp, amit érdemes megfogadnod, ha karrierváltáson töröd a fejed

7 tipp, amit érdemes megfogadnod, ha karrierváltáson töröd a fejed Beleragadtál egy munkakörbe? Sok éve ugyanazt csinálod, és mégsem jutsz előre? Ha boldogtalan vagy a napi feladataiddal, akkor érdemes elgondolkodni a karrierváltás lehetőségén. Számold csak ki, hogy...