5 lépés, ami segít a helyes időbeosztás kialakításában

Soha nincs elég időd? 5 lépés, ami segít a helyes időbeosztás kialakításában

Soha nincs elég időd semmire? Bárhogy igyekszel a nap végén mindig úgy érzed, hogy szinte semmit nem sikerült megvalósítani abból, amit reggel elképzeltél? A helyes időbeosztás tudománya igazi kincs manapság, hiszen annyi inger és feladat szalad át percről percre a kezeink között, hogy szinte lehetetlen feladat mindennel foglalkozni. Mind beleesünk abba a hibába, hogy nem osztjuk be jól az időnket, azonban ezen lehet segíteni. Hoztunk 5 olyan lépést, ami segít a helyes időbeosztás kialakításában, hogy ne csússzanak szét a napjaid a rengeteg feladat miatt, és még magadra is maradjon némi időd.

Tervezz!

Kép: canva.com

Gondolkodj rendszerben – nézd meg, hogy milyen feladataid vannak a hónapra, majd ezt bontsd le hetekre. A lényeg, hogy ne csak úgy legyél a világban, mert a „majd lesz valahogy” gondolatból nagyjából soha nem lesz semmi. Vedd a kezedbe az irányítást, aminek része az is, hogy a terv ne csak a fejedben legyen meg. Írd is le, amit összeállítottál. Jegyzetelheted kockás füzetbe, vehetsz olyan határidőnaplót, amiben van elég hely a heteknél és napoknál néhány mondatos tervezésnek, de kiváló applikációk is vannak már, amik segítenek a megfelelő mederbe terelni az életedet. Csak, hogy néhány ilyet említsünk, az Asana vagy Trello egyszerűen kezelhető, jól átlátható és telefonra is letölthető.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Valóban kétféle nő létezik? 20 kép, ami ezt bizonyítja

Valóban kétféle nő létezik? 20 kép, ami ezt bizonyítja
Sosem szabad általánosítani, ez különösen igaz, ha a női nemről van szó. Minden nő más, minden nő különleges és megismételhetetlen – a férfiak nagy örömére. Mégis van két nagyobb csoport, ahová besorolhatjuk a nőket szokásaik, viselkedésük és megjelenésük szerint. Az egyik oldal, akiknek igenis fontos a nőiség megélése, mindent megtesz azért, hogy csinos legyen minden pillanatban még a másik oldal, akinek sokkal fontosabb a kényelem és a szabadság, mint a tűsarkú és a smink.

Hajbeültetés: hogyan működik pontosan, és segíthet-e nekem?

Amikor az ember azt tapasztalja, hogy jelentős mértékben kezd kopaszodni, azonnal a megoldáson kezdi el törni a fejét. És ilyen esetekben rendszerint igen hamar szembejön a hajbeültetés is, mint válasz a felmerült problémára. De nem ez az egyetlen lehetőségünk, hiszen számos egyéb módon tehetünk azért, hogy az elvesztett hajszálainkat visszakapjuk. Vajon mikor lehet a hajbeültetés tényleges megoldás a kopaszodásra, és tényleg olyan jó eredményt lehet-e elérni vele?

Legmeghatóbb karácsonyi versek

Legmeghatóbb karácsonyi versek Elkészítettük a legmeghatóbb karácsonyi versek gyűjteményét Nektek! A legmeghatóbb karácsonyi versek magyar költők tollaiból, amelyek a lehető legszebb módon fogalmazzák meg a karácsony szépségét! #legmeghatóbbkarácsonyiversek Íme a...

Divatos cipők bármely alkalomra – milyen cipőt érdemes mindenkinek beszereznie?

Divatos cipők bármely alkalomra – milyen cipőt érdemes mindenkinek beszereznie? A cipőtrendek nap, mint nap hatalmas változáson mennek keresztül. Számtalan különféle fazon megtalálható manapság a kínálatban, az egészen megszokottól az extravagáns darabokig. Így...