5 ok, amiért megéri kipróbálnod a mágneses műszempillát

5 ok, amiért megéri kipróbálnod a mágneses műszempillát

 

A mágneses műszempilla az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált a nők körében, és egyre többen választják ezt a megoldást a hagyományos ragasztós műszempillák helyett. Az alábbiakban felsorolunk neked 5 okot, amiért érdemes kipróbálnod a mágneses pillákat.

A mágneses műszempilla használata rendkívül egyszerű, sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos ragasztós műszempilláké.

5 ok, amiért megéri kipróbálnod a mágneses műszempillát

1.) Könnyű használat

A mágneses műszempilla használata rendkívül egyszerű, sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos ragasztós műszempilláké. Nem kell külön ragasztót használni, és nincs szükség tapasztóra sem. A mágnesek segítségével egyszerűen és gyorsan fel lehet helyezni a műszempillát. Elég hozzá egy speciális mágneses tussal meghúznod a tusvonalat és a szempillasor szépen a rajzolt vonalra illeszthető.

2.) Tartósság

A mágneses műszempilla tartósabb, mint a hagyományos ragasztós műszempilla. A mágneses pillák akár 5-10 alkalommal is használható, míg a ragasztós műszempilla csak egyszer.

3.) Természetes hatás

Meglepődnél, hogy a mágneses műszempilla milyen természetes hatást eredményez! Sokkal természetesebbet, mint a ragasztós műszempilla. A mágneses műszempilla könnyebben illeszkedik a saját szempillához, és nem hagy nyomot a szemhéjon sem.

4.) Kényelmes viselet

A mágneses műszempilla viselése rendkívül kényelmes, szinte észrevehetetlen. Sokkal kényelmesebb viselet, mint a ragasztós műszempilla. A mágneses műszempilla könnyebb, és mivel a szemhéjra tapad a mágnessel, nem nehezíti el a saját szempilláidat, nem húzza azokat, ezért tényleg nagyon komfortos alternatívát jelent, ha igéző tekintetre vágysz.

5.) Az sem akadály, ha érzékeny vagy a ragasztóra | mágneses műszempilla

Eddig sokan nem tudtak műszempillát viselni, ugyanis az annak felhelyezéséhez szükséges ragasztó nagyon gyakran fejt ki allergiás hatást. A mágneses mászempilla azonban azoknak is remek megoldást kínál, akik érzékenyek a szempilla ragasztóra, hiszen ennek felhelyezéséhez nem lesz szükség rá. A mágneses pillák speciális mágneses szemhéjtus segítségével maradnak a helyükön, mely nem fejt ki allergiás reakciót.

6.) Gazdaságosabb, mint ragasztós társaik

A mágneses műszempillák viselése hosszabb távon gazdaságosabb megoldás, mint a ragasztós műszempilla. Bár igaz, a mágneses műszempillák ára esetleg magasabb lehet, mivel felhelyezéséhez nincs szükség ragasztóra, sem pedig szakemberre, sőt a pillákat megfelelő használat esetén többször is viselheted, végső soron sokat spórolhatsz velük.

 

Összességében elmondható, hogy a mágneses műszempilla egyszerűbb, tartósabb, természetesebb hatást eredményez, kényelmesebb viselet és hosszabb távon gazdaságosabb megoldás, mint a hagyományos ragasztós műszempilla. Ha szeretnél gyorsan és egyszerűen szép, természetes hatású műszempillát viselni, akkor érdemes kipróbálnod a mágneses műszempillát.

 

További cikkek:

9 ŐSZI DEKORÁCIÓ, AMI SZINTE SEMMIBE NEM KERÜL

KOLODKO MIHÁLY MINISZOBRAIVAL EGYRE TÖBB HELYEN ÖSSZEFUTHATUNK

ÉLETED LEGJOBB DÖNTÉSE LEHET: 9 ÉRV A KUTYATARTÁS MELLETT

7 DOLOG, AMITŐL IGÉNYTELENNEK HAT A FÜRDŐSZOBA

 

A hét témái

Stílusos megjelenés ballagásra

Stílusos megjelenés ballagásra Lassan elérkezik a ballagások időszaka, és akár ballagóként, akár vendégként oda kell figyelni a megjelenésre. A ballagás minden ember életében egy meghatározó esemény, tehát illendő a megfelelő öltözékkel is megtisztelni, ezért nagyon...

Szendvicsek az első osztályról – ínycsiklandó falatok minden alkalomra.

Szendvicsek az első osztályról - ínycsiklandó falatok minden alkalomra. Bármilyen méretű rendezvény megszervezése és lebonyolítása nagy feladat: van egy rendkívül hosszú listád a teendőkről és csak annyi időd van ezeket mind elvégezni, amennyi még hátra van az esemény...

Az anyát öleld jobban, ne a babát: Az anyaság szépsége és kihívásai

Az anyát öleld jobban, ne a babát: Az anyaság szépsége és kihívásai Az anyaság csodálatos, ám kihívásokkal teli utazás. Az újszülött babák gondozása és nevelése egyaránt intenzív fizikai és érzelmi munkát igényel az anyukáktól, a szülőktől. Az új életre való...

5 lépés, ami segít a hobbinkból egy jól működő vállalkozást indítani

5 lépés, ami segít a hobbinkból egy jól működő vállalkozást indítani Ha azzal foglalkozunk, amit igazán szeretünk csinálni, ráadásul még kényelmesen meg is élünk belőle, azt valóban álommunkának nevezhetjük. Azonban ha valamit csupán hobbiszinten űzünk, abból sajnos...