5 ok, amiért megéri kipróbálnod a mágneses műszempillát

5 ok, amiért megéri kipróbálnod a mágneses műszempillát

 

A mágneses műszempilla az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált a nők körében, és egyre többen választják ezt a megoldást a hagyományos ragasztós műszempillák helyett. Az alábbiakban felsorolunk neked 5 okot, amiért érdemes kipróbálnod a mágneses pillákat.

A mágneses műszempilla használata rendkívül egyszerű, sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos ragasztós műszempilláké.

5 ok, amiért megéri kipróbálnod a mágneses műszempillát

1.) Könnyű használat

A mágneses műszempilla használata rendkívül egyszerű, sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos ragasztós műszempilláké. Nem kell külön ragasztót használni, és nincs szükség tapasztóra sem. A mágnesek segítségével egyszerűen és gyorsan fel lehet helyezni a műszempillát. Elég hozzá egy speciális mágneses tussal meghúznod a tusvonalat és a szempillasor szépen a rajzolt vonalra illeszthető.

2.) Tartósság

A mágneses műszempilla tartósabb, mint a hagyományos ragasztós műszempilla. A mágneses pillák akár 5-10 alkalommal is használható, míg a ragasztós műszempilla csak egyszer.

3.) Természetes hatás

Meglepődnél, hogy a mágneses műszempilla milyen természetes hatást eredményez! Sokkal természetesebbet, mint a ragasztós műszempilla. A mágneses műszempilla könnyebben illeszkedik a saját szempillához, és nem hagy nyomot a szemhéjon sem.

4.) Kényelmes viselet

A mágneses műszempilla viselése rendkívül kényelmes, szinte észrevehetetlen. Sokkal kényelmesebb viselet, mint a ragasztós műszempilla. A mágneses műszempilla könnyebb, és mivel a szemhéjra tapad a mágnessel, nem nehezíti el a saját szempilláidat, nem húzza azokat, ezért tényleg nagyon komfortos alternatívát jelent, ha igéző tekintetre vágysz.

5.) Az sem akadály, ha érzékeny vagy a ragasztóra | mágneses műszempilla

Eddig sokan nem tudtak műszempillát viselni, ugyanis az annak felhelyezéséhez szükséges ragasztó nagyon gyakran fejt ki allergiás hatást. A mágneses mászempilla azonban azoknak is remek megoldást kínál, akik érzékenyek a szempilla ragasztóra, hiszen ennek felhelyezéséhez nem lesz szükség rá. A mágneses pillák speciális mágneses szemhéjtus segítségével maradnak a helyükön, mely nem fejt ki allergiás reakciót.

6.) Gazdaságosabb, mint ragasztós társaik

A mágneses műszempillák viselése hosszabb távon gazdaságosabb megoldás, mint a ragasztós műszempilla. Bár igaz, a mágneses műszempillák ára esetleg magasabb lehet, mivel felhelyezéséhez nincs szükség ragasztóra, sem pedig szakemberre, sőt a pillákat megfelelő használat esetén többször is viselheted, végső soron sokat spórolhatsz velük.

 

Összességében elmondható, hogy a mágneses műszempilla egyszerűbb, tartósabb, természetesebb hatást eredményez, kényelmesebb viselet és hosszabb távon gazdaságosabb megoldás, mint a hagyományos ragasztós műszempilla. Ha szeretnél gyorsan és egyszerűen szép, természetes hatású műszempillát viselni, akkor érdemes kipróbálnod a mágneses műszempillát.

 

További cikkek:

9 ŐSZI DEKORÁCIÓ, AMI SZINTE SEMMIBE NEM KERÜL

KOLODKO MIHÁLY MINISZOBRAIVAL EGYRE TÖBB HELYEN ÖSSZEFUTHATUNK

ÉLETED LEGJOBB DÖNTÉSE LEHET: 9 ÉRV A KUTYATARTÁS MELLETT

7 DOLOG, AMITŐL IGÉNYTELENNEK HAT A FÜRDŐSZOBA

 

A hét témái

Károly király búcsút vesz walesi vidéki birtokától

Károly király búcsút vesz walesi vidéki birtokától Egy korszak véget ér III. Károly király számára. Bár a walesi hercegi cím és a hozzá tartozó ingatlanok legidősebb fiára, Vilmos hercegre szálltak a trónra lépését követően. Az angol király megtartotta walesi...

Retró divat: 20 éve imádtuk, ma viszont már cikinek tartjuk

Retró divat: 20 éve imádtuk, ma viszont már cikinek tartjuk A divat ismétli önmagát, olykor rövidebb, máskor hosszabb szüneteket hagyva, azonban van néhány olyan ruhadarab, amit soha többé nem szeretnénk a trendek között újra látni. Még akkor sem, ha valaha imádtuk. A...

Mit tehetünk, ha párunk küzd a férfi erejével és nem kívánja a szexet?

Mit tehetünk, ha párunk küzd a férfi erejével és nem kívánja a szexet? A kor előrehaladtával a férfiaknak szükségük van legális potencianövelők használatára. A potencianövelők kifejtéséhez a férfiaknak szükségük van szexuális ingerre. A legálisan kapható, növényi...

Megéri offline marketinggel tervezni

Megéri offline marketinggel tervezni Az offline marketing hatását sokan hajlamosak alulértékelni, mondván a modern világban, ahol a kütyüké, a képernyőké a főszerep, olyan mindegy, hogy offline terepen akad-e hirdetési felület vagy sem. Ám a felmérések ennek az...