5 romantikus vígjáték, amit méltatlanul alulértékelnek

Romantika mindenek felett: 5 romantikus vígjáték, amit méltatlanul alulértékelnek

Az elmúlt 20 évben talán több romantikus vígjáték látott napvilágot, mint kellett volna, ezért mára már rendkívül jó történet, humor és ütős színészek kellenek ahhoz, hogy megfogjon egy-egy film bárkit is. Persze sok olyan is készült, amelyekre a mai napig emlékszünk és bármikor szívesen újra megnézzük, de valljuk be, hogy jó néhány olyan film is szembejött az elmúlt két évtizedben, amiből csak halvány emlékeink vannak, pedig, amikor néztük tényleg jól szórakoztunk és még néhány könnycsepp is legördült a szemünk sarkából. Most hoztunk 5 méltatlanul elfeledett romantikus vígjátékot. Talán megjön a kedved, hogy újra leülj elé.

Szökőhév (2010)

Kép: port.hu

Amy Adams irtó cuki Anna szerepében mégis sokan elfeledik ezt a filmet, pedig igazán rendhagyó sztorival álltak elő a készítők. Anna már évek óta együtt van a szeretett férfival, aki ennek ellenére nem hajlandó megkérni a lány kezét. Ami egyre rosszabb érzéseket kelt Annában, így amikor tudomást szerez arról, hogy egy ír hagyomány szerint február 29-én a nők kérik meg a férfiak kezét, akkor nekiindul Dublinba a férfi után. Persze semmi sem megy zökkenőmentesen.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Nyári illatok – hogyan válasszuk ki a legideálisabb parfümöt?

Nyári illatok - hogyan válasszuk ki a legideálisabb parfümöt? Ha a nyár egy illatkavalkáddal teli emlék lenne, akkor a friss virágok és zamatos gyümölcsök „utazására” vezetne, ezt az érzést valósítják meg a népszerű parfümök. Valóban létezik olyan, hogy kedvenc aroma?...

2021 | őszi hajtrendek: igazán sikkes fazonok várnak ránk

2021 | őszi hajtrendek: igazán sikkes fazonok várnak ránk Ha úgy érzed, hogy ideje egy új frizurának, akkor válogass a legvagányabb őszi hajtrendek közül. Már mindet ismerjük, viszont nagy meglepetés, hogy idén is visszatérnek: lágy hullámok, sejtelmes frufruk, örök...

Bizsuland – ahol a trendi ékszer nem luxus többé

Bizsu és divatékszerek megfizethető áron – ezt kínálja a Bizsuland.hu webáruház, amely kivételes választékával, valamint trendi, mégis megfizethető ékszereivel vált népszerűvé.

15 különleges és elfedett hely

A horrorfilmek színhelyei sok esetben léteznek, vagy legalább létezik egy olyan hely, ami inspirációként szolgált a filmvásznon látottakhoz. Lenyűgöző és egyben rémisztő látni, ahogy az ember alkotta épületeken, helyeken, ahol valaha népek éltek és használtak, majd valamilyen okból el kellett hagyniuk visszaveszi a természet az uralmat. Egy olyan természetes folyamat, amit csak ámulva nézünk.