5 tipp, hogy jól sikerüljön az újszülött fotózás

5 tipp, hogy jól sikerüljön az újszülött fotózás

Kilenc hónap várakozás után természetes, hogy minden szülő meg szeretné örökíteni az első néhány hetet, és megmutatni a babát a világnak, vagy legalábbis a családnak és a barátoknak. Az újszülött fotózás erre kiváló módszer. Viszont ahhoz, hogy igazán jól sikerüljenek a fotók érdemes néhány dolgot tudni előre, így a babát is és magunkat is könnyebben fel tudjuk készíteni a fotózásra, és szuper élményben lehet része az egész családnak, amellett, hogy gyönyörű képek készülnek a babáról.

A megfelelő időpont kiválasztása

Kép: canva.com

Egy újszülöttel nem könnyű tervezni, főleg, hogy az első néhány hétben még az anyuka is kellőképpen elgyötört. Így nem elég a babához, de a mamához is célszerű alkalmazkodni. Ha pedig nem az első babáról van szó, akkor a tesók igényeit, és időbeosztását is figyelembe kell venni. Mindennek ellenére javasolt az újszülött fotózást az első két-három hétben megejteni, ugyanis ilyenkor még elég nyugodt és aluszékony ahhoz a kicsi, hogy viszonylag egyszerűen kivitelezhető legyen a fotózás.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

A kávé, amit mindenki szeret

Az irodában is a reggeleket kávéval kezdjük, mindenkinek megvan a saját kis bögréje és a kávéfőzőnkről kijelenthetjük, hogy ő a nap hőse minden nap. Nagyon finom a kávé, amit ezzel a géppel tudunk készíteni, mindenki nagyon szereti. Nem foglal túl sok helyet, nem hangos, nem túl csicsás. Pont olyan, amilyen nekünk kell az irodába.

3 tipp, hogy hogyan előzheted meg a hüvelygomba-fertőzést

3 tipp, hogy hogyan előzheted meg a hüvelygomba-fertőzést Csíp, viszket, és kellemetlen az együttlét? Könnyen lehet, hogy az egyik leggyakoribb nemi betegség áldozatául estél te is! A hüvelygomba nem válogat, és akár a legártatlanabb helyzetekben is megtalálja a neki...

20 idilli pillanat a mindennapokból – magadra ismersz?

Az életben van jó néhány olyan pillanat, amit akkor észre sem veszünk, de visszagondolva rájövünk, hogy mennyire csodálatosak. A boldogság milliónyi apróságon múlik, amit, ha képekben megörökítenénk, nagyon sok album betelne vele. Mi most húsz ilyen pillanatot hoztunk el nektek beszédes illusztrációkkal tarkítva.

Hajhullás ellen, természetesen!

Hajhullás ellen, természetesen! A hajhullás a legtöbb nő rémálma. Na de mit tehetünk a hajhullás ellen természetesen? Sokan ismerjük azt az érzést mikor hajmosást, vagy fésülködést követően hajszálak tömkelege marad a kezünkben. A hajhullás hátterében állhatnak...