7 tipp, hogy hogyan vasalj vasaló nélkül

7 tipp, hogy hogyan vasalj vasaló nélkül

A vasalás élen jár a „nem szeretem” házimunkák sorában: felállítani a vasalódeszkát, megvárni még bemelegszik a vasaló, majd megküzdeni a gyűrődésekkel, mindezt úgy, hogy ne égessük le egyik ujjunkat sem a forró vasalóval. Ha van rá időnk, akkor mindez kevésbé zavaró, de amikor reggel indulás előtt szembesülünk azzal, hogy még a felvenni kívánt ruhát is vasalni kellene az igazi rémálom. Rohanás közben lehetetlenség úgy véghez vinni a folyamatot, hogy ne legyenek kisebb-nagyobb bakik, és ne agyaljunk egész nap azon, hogy vajon „kihúztam-e a vasalót?” – a legjobb megoldás, ha be sem dugjuk. Lehet szép sima a ruhánk vasaló nélkül is, mutatjuk, hogyan.

„Vasalj” a zuhany alatt!

Kép: canva.com

Ideális módszer, ha a reggeli rohanás közben veszed észre, hogy gyűrött a ruha, amit fel szeretnél venni, de semmi időd vasalni. Amikor elmész zuhanyozni, vidd magaddal a ruhát egy vállfára akasztva. Csukj be minden ajtót és ablakot, hogy a tusolás közben keletkezett pára bent maradjon. Akaszd fel a ruhát a zuhanyrúdra, és mire készen vagy a fürdéssel, a ruhád szép sima lesz.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Kicsi a gyerekszoba? Így rendezd be helytakarékosan

Kicsi a gyerekszoba? Így rendezd be helytakarékosan Egy gyermeknél is problémás lehet a kis méretű gyerekszoba praktikus elrendezése, több apróságnál pedig valódi fejtörést okozhat. De aggodalomra semmi ok, mindenre lehet megoldást találni és az egészen kis...

20 idilli pillanat a mindennapokból – magadra ismersz?

Az életben van jó néhány olyan pillanat, amit akkor észre sem veszünk, de visszagondolva rájövünk, hogy mennyire csodálatosak. A boldogság milliónyi apróságon múlik, amit, ha képekben megörökítenénk, nagyon sok album betelne vele. Mi most húsz ilyen pillanatot hoztunk el nektek beszédes illusztrációkkal tarkítva.

12 TIPP, hogy hogyan hozd ki a maximumot az okostelefonodból

Összeszedtünk 12 olyan trükköt, ami segíthet abban, hogy jobban megismerjétek egymást az okos kis barátoddal és jobban ki tudd használni a rejtett képességeit is!

3 romantikus úticél belföldön, ahova még idén nyáron el kell látogatnotok

3 romantikus úticél belföldön, ahova még idén nyáron el kell látogatnotok Hazánk bizony nem szűkölködik szebbnél szebb úticélokkal, ha a romantikus kikapcsolódás a cél. Az ország bármely része felé is induljatok, garantáltan olyan helyszínekre bukkanhattok, ahol...