7+1 őszi trend, ami soha nem megy ki a divatból

Kötött felső

Kép: © Shutterstock

A kötött felsők soha nem mennek ki a divatból, viselheted lezseren tornacipővel, de, ha inkább nőiesen kényelmes szettre vágysz felhúzhatsz mellé egy magassarkút is. Az ősz színeivel pedig biztosan nem fogsz mellé. Az olivazöld, bézs, barna, de akár a bordó is remekül kombinálható. Bátran húzz egy hosszabb pulcsihoz szűkített fazonú, akár szakadt farmert, de egy egyszerű szabású ruha is feldobható egy puha kardigánnal.

A hét témái

Kinek ismerős a helyzet? 15 kép, amikor az apukákon a sor

Kinek ismerős a helyzet? 15 kép, amikor az apukákon a sor Olykor anyának is kell néhány óra kimenő, és ilyenkor ki másra is bíznánk legszívesebben a kicsit, mint az édesapára?! Az anyai lét csodálatos, de irtó fárasztó dolog, így, ha tehetjük hetente legalább néhány...

Mit jelent a supinált cipő?

Sok szülőnél merül fel a kérdés cipővásárláskor: mit is pontosan a supinált cipő, és az én gyerekemnek szüksége van-e rá? Nézzük meg részletesebben a supinált cipő működését.

Almás pite recept egészségesen

Ha szeretnénk az almás piténket otthon egészségesen elkészíteni, érdemes a megszokott receptet a hozzávalók kiválasztásánál egy picit átalakítani.

Mozgásformák, amelyek nemcsak a testedet, de a lelkedet is rendben tartják

Mozgásformák, amelyek nemcsak a testedet, de a lelkedet is rendben tartják A rendszeres mozgás köztudott, hogy jót tesz a fizikai állapotunknak, és a legtöbb sport általában a mentális egészségünkre is jó hatással van. Azonban van néhány olyan edzésforma, ami...