9 dolog – ezt csinálja a barátnőd otthon egyedül

9 dolog – ezt csinálja a barátnőd otthon egyedül

Ezt csinálja a barátnőd otthon egyedül.: Álmaidban talán az a kép élhet, hogy előveszi a titkos játékszereit és egy kicsit befekszik az ágyba egyedül. Esetleg vesz egy forró fürdőt. Erre is van esély, de a következő 9 dolgot sokkal gyakrabban csinálja.

1. A tükör előtt próbál ki új táncmozdulatokat, amiket még pár feles után sem csinálna meg egy szórakozóhelyen.

2. A mogyorókrémet az üvegből eszi a nyitott hűtőajtó előtt. Vagy joghurtot. Vagy a maradék pizzát. Vagy egy tábla csokit.

3. Sokkal többet eszik. Lehet, hogy az első pár randin nagyon figyelt az etikettre és hagyott pár falatot a tányérján, de otthon már ezek egyáltalán nem számítanak.

csokieves

4. TV-t néz és kommentálja. Vagy kiabál. (Gondolj csak magadra, mikor meccset nézel.)

5. Babusgatja a kutyát/macskát. És gügyög neki és úgy kezeli, mint egy babát. (Azért ez a legtöbb kutyatulajdonosra igaz.)

6. Csekkolja, hogy jó-e még az illata. (Ezt csinálja a barátnőd otthon egyedül!)

7. Kipróbálja az összes új sminket, amit nem viselne nyilvános helyen.

8. A régi barátai után nyomoz Facebookon. És nem csak a nagy szerelmeket, hanem azokat is, akikkel egy éjszakás kalandja volt.

9. Elenged egy-két galambot. Tudod, már mondtuk, hogy mindenki szellent.

Amikor egy gesztus többet mond ezer „szeretleknél” [19 kép]

A hét témái

Cyla kimondja, amit mindenki gondol

Cyla kimondja, amit mindenki gondol A legismertebb hazai modellügynökség vezetője, Mihalik Enikő és Ebergényi Réka felfedezője, mégis, ha elénk kerül Kajdi Csaba „Cyla” neve, a szókimondóan szórakoztató Instagram videói villannak be először. Miért? Mert kimondja azt,...

Baba-mama torna…

Baba-mama torna A baba-mama torna elsősorban az anyák mozognak. Egy nem megterhelő alakformáló órát kell elképzelnünk. Bizonyos gyakorlatokat a babával együtt végzünk, minden izomcsoportot átmozgatunk. Különös hangsúlyt kapnak a problémás területek és az emelgetés,...

Hírességek, akikről kevesen tudják, hogy testvérek

Hírességek, akikről kevesen tudják, hogy testvérek Hollywood hírességei között még mindig akadnak olyan családi szálak, melyekről csak kevesen tudnak. Pedig egymás mellett látva ezeket a sztárokat teljesen egyértelmű, hogy egyébként testvérek, ez a tény mégis gyakran...

5 érv, ami miatt hasznos egy csőradiátor baba mellett

Nem kérdés, hogy amikor új családtag érkezik, akkor a szülők már hónapokkal a születése előtt készülnek a fogadására, amelynek része a lakás bizonyos részeinek átalakítása is. A szoba mellett hangsúlyos a fürdőszoba berendezése is, hiszen a pancsoláshoz megfelelő hőmérsékletre és száraz, puha törölközőre egyaránt szükség van. Ebben nyújt hatalmas segítséget a csőradiátor, amely nem csupán jó hőleadó képességgel rendelkezik és olcsó a fenntartása, ráadásul stílusos és praktikus kiegészítőként is funkcionál. Lássuk, miről is van szó!