9 dolog – ezt csinálja a barátnőd otthon egyedül

9 dolog – ezt csinálja a barátnőd otthon egyedül

Ezt csinálja a barátnőd otthon egyedül.: Álmaidban talán az a kép élhet, hogy előveszi a titkos játékszereit és egy kicsit befekszik az ágyba egyedül. Esetleg vesz egy forró fürdőt. Erre is van esély, de a következő 9 dolgot sokkal gyakrabban csinálja.

1. A tükör előtt próbál ki új táncmozdulatokat, amiket még pár feles után sem csinálna meg egy szórakozóhelyen.

2. A mogyorókrémet az üvegből eszi a nyitott hűtőajtó előtt. Vagy joghurtot. Vagy a maradék pizzát. Vagy egy tábla csokit.

3. Sokkal többet eszik. Lehet, hogy az első pár randin nagyon figyelt az etikettre és hagyott pár falatot a tányérján, de otthon már ezek egyáltalán nem számítanak.

csokieves

4. TV-t néz és kommentálja. Vagy kiabál. (Gondolj csak magadra, mikor meccset nézel.)

5. Babusgatja a kutyát/macskát. És gügyög neki és úgy kezeli, mint egy babát. (Azért ez a legtöbb kutyatulajdonosra igaz.)

6. Csekkolja, hogy jó-e még az illata. (Ezt csinálja a barátnőd otthon egyedül!)

7. Kipróbálja az összes új sminket, amit nem viselne nyilvános helyen.

8. A régi barátai után nyomoz Facebookon. És nem csak a nagy szerelmeket, hanem azokat is, akikkel egy éjszakás kalandja volt.

9. Elenged egy-két galambot. Tudod, már mondtuk, hogy mindenki szellent.

Amikor egy gesztus többet mond ezer „szeretleknél” [19 kép]

A hét témái

Egyszerű, olcsó és gyors finomságok réteslapból

Egyszerű, olcsó és gyors finomságok réteslapból Előfordul, hogy nincs időnk süteménnyel várni a vendégsereget, de mégis meglepnénk valami finomsággal az érkezőket. Meglepően jó megoldások születhetnek, ha tartunk otthon egy-két csomag réteslapot, amivel lehet...

21 legszebb menyasszonyi frizura

21 legszebb menyasszonyi frizura Fogadalmak, első tánc, szerelmes pillantások, álomszerű fehér ruha és varázslatos helyszín, aminek minden apró részletében ott rejlik a romantika. Minden menyasszony a tökéletes esküvőről álmodik, így minden percét igyekszik...

A BRW konyhastúdió otthonába hozza álmai kanyhabútorát

Az álom konyha mindekinek mást jelent, de abban szinte minden nő egyetért, hogy a konyha az otthonunk egyik központja, az egyik legmeghatározóbb hely. Ezért az is nagyon fontos, hogy stílusban és színben egyaránt megfelelő konyhabútort válasszunk a konyhánkban.

Sztárok smink nélkül – Felismered őket?

Sztárok akik nincsenek kisminkelve - Felismered őket? Sztárok smink nélkül - Felismered őket? A vörös szőnyegen ragyognak, csillognak, ám a sztárok is emberek, hétköznapjaikban ők is jobban szeretik középpontba helyezni a saját természetes szépségüket. Nézd meg a...