9 egyértelmű jel, hogy rossz férfival randizol

9 egyértelmű jel, hogy rossz férfival randizol

Az első randin mindenki a legjobb formáját akarja hozni, ennek ellenére van, hogy túl izguljuk, túlságosan meg akarunk felelni ezért más képet mutatunk, mint a valóság. Nehéz egy találkozó után eldönteni, hogy milyen is a másik, azonban van néhány figyelmeztető jel, ami egyértelműen rámutat arra, hogy nem kell a második randit erőltetni. Ezek közül most a kilenc legfontosabbat hoztuk el neked. Mutatjuk, hogy miből tudhatod, hogy rossz férfival randizol.

Elvárások

Kép: brightside.me

Ha a férfi túlzott elvárásokkal áll a világ elé az rossz ómen. Jó eséllyel rugalmatlan, és a későbbiekben csak konfliktusok sorozatát eredményezné, ha nem úgy viselkedsz a kapcsolatban, ahogy ő azt elvárja. És a legrosszabb, ha a saját elképzelései alapján – akár fél információkból – minősít másokat. Mind mások vagyunk, a nagy Ő nem fogja elvárni, hogy főzz, ha te nem akarsz. Bár megsúgjuk, hogy az ő kedvéért tuti megtanulsz legalább néhány receptet elkészíteni.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Anllela Sagra: a lány, aki fitness modellnek született

Anllela Sagra: a lány, aki fitness modellnek született A kolumbiai születésű lány a húszas évei elején már egy teljes modellkarriert tudhat a háta mögött. Anllela Sagra szinte tökéletes szépségével már egészen fiatalon betört a divat világába és sikeres modellként...

Három trendi gyerekcipő, amit a lurkók imádni fognak

Három trendi gyerekcipő, amit a lurkók imádni fognak   A gyerek sneaker nem meglepő módon az egyik legkedveltebb fazon a lurkók körében. Azért nem meglepő ez a fordulat, mivel a felnőttek világában is aranykorát éli ez a típus. Jöjjön tehát három olyan variáció,...

Miért vonjuk be műbőrrel a kanapét és a székeket? 5 okot is mondunk

A család a legtöbb időt a nappaliban és az étkezőben tölti. Ez a két helyiség az otthonunk szíve, így nem csoda, ha sokat üldögélünk a kanapén és az étkezőszékeken. A kanapé és az étkezőszékek védelmét szolgálja a műbőr anyag, amellyel nagyszerűen átalakíthatjuk otthonunk két helyiségét és remek hangulatot is teremthetünk ezzel az anyaggal.

Spórolj meg rengeteg helyet a ruhásszekrényedben vagy a bőröndödben

Szükséged van egy jó ruhatároló eszközre vagy módszerre? Van egy nagyszerű ruhásszekrényed, de sosem találod a keresett ruhát, és utazáskor a bőröndödben is káosz van? Ezek az egyszerű megoldások segíthetnek.