9 egyértelmű jel, hogy rossz férfival randizol

9 egyértelmű jel, hogy rossz férfival randizol

Az első randin mindenki a legjobb formáját akarja hozni, ennek ellenére van, hogy túl izguljuk, túlságosan meg akarunk felelni ezért más képet mutatunk, mint a valóság. Nehéz egy találkozó után eldönteni, hogy milyen is a másik, azonban van néhány figyelmeztető jel, ami egyértelműen rámutat arra, hogy nem kell a második randit erőltetni. Ezek közül most a kilenc legfontosabbat hoztuk el neked. Mutatjuk, hogy miből tudhatod, hogy rossz férfival randizol.

Elvárások

Kép: brightside.me

Ha a férfi túlzott elvárásokkal áll a világ elé az rossz ómen. Jó eséllyel rugalmatlan, és a későbbiekben csak konfliktusok sorozatát eredményezné, ha nem úgy viselkedsz a kapcsolatban, ahogy ő azt elvárja. És a legrosszabb, ha a saját elképzelései alapján – akár fél információkból – minősít másokat. Mind mások vagyunk, a nagy Ő nem fogja elvárni, hogy főzz, ha te nem akarsz. Bár megsúgjuk, hogy az ő kedvéért tuti megtanulsz legalább néhány receptet elkészíteni.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

15 zseniális találmány, amire valójában semmi szükségünk

15 zseniális találmány, amire valójában semmi szükségünk Ha nincs probléma, akkor keresünk. Ha megtaláltuk, akkor pedig megoldást is találnunk kell rá. Valami ilyesmiből indulhatott ki ez a srác is, aki számtalan olyan zseniális találmányt hozott létre, melyekre...

20 csodás nő a világ különböző tájairól

Csodás nő: – A szépség nem azon múlik, hogy hol születik, vagy hol cseperedik nővé az ember lánya, amit Natalia Ivanova fotós, újságíró és producer több száz fotóval kíván bemutatni. A fotókon különböző etnikumú nők szerepelnek egészen közelről fotózva, kiemelve az adott népcsoport valódi szépségét.

Női hótaposó

A téli cipőnek, főleg ha fúj a hideg sarkköri szél és havazik, elsősorban melegnek kell lennie. Gyakorlati szerepüknek azonban nem kell kizárniuk azt, hogy nőies is legyen a téli cipellőnk.

Vendégváró falatok, amik villámgyorsan elkészíthetőek

Vendégváró falatok, amik villámgyorsan elkészíthetőek Amikor vendégeket várunk, hirtelen ezerszer annyi feladatunk lesz, mint egyébként szokott lenni, akkor is, ha olyan csapat érkezik, akik már sokszor jártak nálunk, akkor pedig pláne, ha először jár nálunk valaki....