9 híres pár, akikről kevesen tudják, hogy vakrandin találkoztak először

9 híres pár, akikről kevesen tudják, hogy vakrandin találkoztak először

Az ismert embereknek sem olyan könnyű párra lelniük, mint azt a filmekben látjuk. Sokszor szállnak virágról virágra, vagy éppen térnek haza az üres otthonukba és töltik magányosan az estét, mert nincs meg az igazi. Viszont, ha jön egy jó barát, aki kicsit besegít, akkor valószínűleg egyszerűbb a helyzet. Hoztunk kilenc olyan híres párt, akik egy vakrandin találkoztak először.

Harry herceg és Meghan Markle

Kép: © Shutterstock

A pár Harry herceg gyerekkori barátjának, Violet von Westenholz-nak köszönhetően találkozott először, 2016 nyarán. Szerelem volt első látásra? A herceg részéről szinte biztosan igen a válasz, a másik oldalt nem tudjuk. De tény, hogy igen gyorsan történtek az első találkozás után az események, hiszen 2017 második felében már az eljegyzési fotóikat nézegethettük. Egyébként kimondottan szűkszavúak, ami a megismerkedésüket illeti, ennyit is csak egy a BBC-nek adott interjú során tudhattunk meg.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

10 ZEN gondolat, ami jól jöhet a hétköznapokban

10 ZEN gondolat, ami jól jöhet a hétköznapokban A hétköznapok rohanásában gyakran terelődik el a figyelem a kiegyensúlyozott létezésről. Sokkal inkább a stressz, és a nem kívánt érzések veszik át a helyét. Olykor azonban elég egy apró gondolat, egy kis szünet ahhoz,...

Egy szerelmes pár szívmelengető hétköznapjai, [40 kép]

Egy három gyermekes édesapa rajzai, a szerelemről, házasságról és a gyermekvállalásról. Párkapcsolat a mindennapokban.

16 esküvői fotó, amin nyoma sincs a visszafogottságnak

Az utóbbi években útjára indult egy trend, aminek a lényege, hogy minél provokatívabb és merészebb fotók készüljenek az esküvőn – leginkább a móka kedvéért. Ki-ki maga dönti el, hogy lecseréli-e a megszokott esküvői fotókat vagy inkább duplán dolgoztatja a fotóst. Mindenesetre mi most összegyűjtöttünk 16 igazán pajzán esküvői képet, hátha többen kedvet kapnak egy ilyen fotózáshoz is.

Éljen a sokszínűség! A LISCA fürdőruha tervezői tényleg ismerik a nőket

Éljen a sokszínűség! A LISCA fürdőruha tervezői tényleg ismerik a nőket Idén nyáron már a fürdőruha vásárlást is kellemes programmá teszi a LISCA kollekciója, hiszen testalkattól függetlenül mindannyian találhatunk magunknak olyan fürdőruhát, amiben valóban csinosnak...