9 őszi dekoráció, ami szinte semmibe nem kerül

9 őszi dekoráció, ami szinte semmibe nem kerül

Szeretjük az otthonunkat is az évszaknak megfelelően öltöztetni. A négy fal között az a legfontosabb, hogy mi magunk jól érezzük magunkat, így elengedhetetlen, hogy olyan dolgokkal díszítsük fel a helyiségeket, ami a saját ízlésünket tükrözni. Ez sok esetben akár fillérekből is megvalósítható, nem kell súlyos ezreket elkölteni ahhoz a lakberendezési üzletekben, hogy az ízlésünk és az évszak szerint dekoráljunk. Cikkünkben 9 őszi dekoráció következi, ami szinte semmibe nem kerül.

Gyertyák, a meghitt hangulatért

Kép: canva.com

Egy (vagy több) kellemes illatgyertyával remek hangulatot varázsolhatsz az őszi estéken. Az apró láng pislákoló fénye romantikus harmóniát teremt, még az illat ellazít. Ezek a gyertyák már egészen olcsón is beszerezhetőek, de akár magad is elkészítheted őket. Mellé pedig, ha szeretnél tehetsz némi őszi dekorációt, hogy teljes legyen a hangulat.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Kismama fotózás – majd a babával az első pillanatoktól

Ez egy érdekes és különleges időszak a nők, az anyák életében, még akkor is, ha nem az első babát várják. Akkor gyere kismama fotózásra, amikor már jó gömbölyű a pocakod, de azért ne az utolsó pillanatban. Vagy a fotós legyen a keresztanya?

Mi az a BDSM?

Vajon mit rejt a misztikusan hangzó BDSM betűszó? Elmeséljük, mit ért alatta a világ, és lerántjuk a leplet a titkairól.

Mi az a progeszteron, mit jelent a hiánya vagy éppen a magas szintje és ha szükséges hogyan pótolhatjuk?

  Mi az a progeszteron, mit jelent a hiánya vagy éppen a magas szintje és ha szükséges hogyan pótolhatjuk?   A mai bejegyzésben a fenti kérdésekre keressük a választ. A progeszteron az egyik legfontosabb női hormon, melynek a megfelelő menstruációban,...

Otthoni hajápolás néhány egyszerű lépésben

Otthoni hajápolás néhány egyszerű lépésben Vajon Aranyhaj hányszor mos hajat egy héten, vagy milyen hajápolót használ, hogy olyan gyönyörű és erős a haja? Talán nem túlzás azt mondani, hogy minden nő olyan varázslatos hajkoronáról álmodik, mint a mesebeli hősnőknek...