9 őszi dekoráció, ami szinte semmibe nem kerül

9 őszi dekoráció, ami szinte semmibe nem kerül

Szeretjük az otthonunkat is az évszaknak megfelelően öltöztetni. A négy fal között az a legfontosabb, hogy mi magunk jól érezzük magunkat, így elengedhetetlen, hogy olyan dolgokkal díszítsük fel a helyiségeket, ami a saját ízlésünket tükrözni. Ez sok esetben akár fillérekből is megvalósítható, nem kell súlyos ezreket elkölteni ahhoz a lakberendezési üzletekben, hogy az ízlésünk és az évszak szerint dekoráljunk. Cikkünkben 9 őszi dekoráció következi, ami szinte semmibe nem kerül.

Gyertyák, a meghitt hangulatért

Kép: canva.com

Egy (vagy több) kellemes illatgyertyával remek hangulatot varázsolhatsz az őszi estéken. Az apró láng pislákoló fénye romantikus harmóniát teremt, még az illat ellazít. Ezek a gyertyák már egészen olcsón is beszerezhetőek, de akár magad is elkészítheted őket. Mellé pedig, ha szeretnél tehetsz némi őszi dekorációt, hogy teljes legyen a hangulat.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Mutatunk két használati tárgyat, amelyre minden háznál szükség van

Minden háznál előfordulnak olyan típusfeladatok, amelyekhez megfelelő szerszámmal kell rendelkezni, ezért az alapdarabokat érdemes időben beszerezni. Ezek közé tartoznak a fenőkövek és a svájci bicskák – előbbiek minden pengét élessé varázsolnak, utóbbiak rengeteg élethelyzetben kisegítenek.

A sztárok sem tökéletesek: 5 híresség, aki megcsalta a párját

A sztárok sem tökéletesek: 5 híresség, aki megcsalta a párját Ugyan szeretjük makulátlannak látni kedvenceinket, de a szívünk legmélyén tudjuk, hogy ők is emberek, és hajlamosak tévútra lépni. Ezzel az 5 hírességgel is ez történt, amiért legtöbbjüknek tönkre is ment a...

Laktózérzékenység gyermekkorban

Laktózérzékenység gyermekkorban Hasfájás, hasi görcsök, puffadás, hasmenés. Ezeket a tüneteket akár egy vírus, vagy baktérium is okozhatja, és ez persze gyakran előfordulhat közösségbe (bölcsőde, óvoda, iskola) járó gyermekünknél. Azonban, ha hosszútávon tapasztaljuk...

Kínai asztrológia: mit hoz nekünk a Tigris éve?

Hamarosan itt a kínai újév. Vajon mit hoz nekünk a Tigris éve? Mit ígér a most kezdődő esztendő a keleti gondolkodás szerint?