A besúgó: a sorozat, amiről újabban mindenki beszél

A besúgó: a sorozat, amiről újabban mindenki beszél – vajon hány évesek valójában a szereplők?

Idén tavasszal újabb magyar HBO sorozat látott napvilágot. Régen volt erre példa, így azok is előfizettek a szolgáltatásra, akiket egyébként nem mozgat meg, hogy mit ad az HBO Max. Mindenfelé plakátokon láthattuk a sorozat promóját, és már szinte tényleg a csapból is A besúgó című minisorozat folyt (és folyik még most is).

Vajon megéri végig nézni? Mi imádtuk, de sok ellenvélemény is született. Többen cáfolják a valóságalapját, és bírálják a fiatal színészeket. Egy dolog viszont vitathatatlan: hatalmasat robbant A besúgó!

Már az utolsó rész is felkerült az HBO Max-ra, így, ha eddig nem kezdtél bele, akkor most itt az ideje, hogy akár egy hétvége alatt ledaráld mind a nyolc részt. A Szentgyörgyi Bálint rendezésével készült sorozat a ’80-as évek hangulatát tárja elénk. Rámutat, hogy milyen is volt az általános hangulat a rendszerváltás előtt itthon, hogyan éltek diákok és felnőttek. A sorozat vége óta már azt is megtudtuk, hogy voltak olyan kellélek, mint például a zacskós tej, amit újra kellett gyártani, mert jellegéből adódóan gyűjtőktől sem lehetett beszerezni.

Kép: hbomax.com

A sorozat rengeteg fiatal színésznek ad teret, sokaknak ez volt az első filmes szerepe, mások pedig a színházi miliőt hagyták ott a forgatás idejére. A remek szereposztást pedig csak tetőzte Thuróczy Szabolcs rutinos játéka, mellette pedig a lányát játszó Szőke Abigél is említést érdemel, aki 2020-ban Oscar-díj jelölést is kapott az Akik maradtak című filmért.

A sok fiatal színész azonban azt is jelenti vajon, hogy mindenki annyi idős a valóságban, mint amilyen korú a szerepe volt A besúgóban? NEM! Érdekességként mutatjuk, hogy ki hány éves valójában…

Száva Zsolt | Patkós Márton (30)

Tengernyi színházi szerep van a fiatal színész háta mögött, és a filmes karrierje sem A besúgóval indult, azonban kétségtelen, hogy a neve innen vésődött be az agyunkba. Márton 2017-ben megkapta a Junior Prima-díjat, majd a Pünkösti Andor-díjat is hazavihette.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Tegyük egyedivé megunt melltartónkat!

Tegyük egyedivé megunt melltartónkat! | Egyedi melltartó Egyedi melltartó: Napjainkban egyre nagyobb divatja van, a mélyen kivágott, vagy különleges hát-megoldással rendelkező felsőknek. Azonban nagyon sokszor, pont a kilátszó melltartó ténye riasztja vissza a nőket a...

Tavaszi fáradtság leküzdése egyszerű lépésekkel

Kora tavasszal sokan bágyadtak, aluszékonyak vagyunk és sokan fejfájásról, szédülésről, ingerlékenységről panaszkodnak. Fontos megjegyezni, hogy a tünetek ellenére a tavaszi fáradtság nem betegség, csupán szervezetünk normális reakciója, amikor is a téli üzemmódról...

Női hótaposó

A téli cipőnek, főleg ha fúj a hideg sarkköri szél és havazik, elsősorban melegnek kell lennie. Gyakorlati szerepüknek azonban nem kell kizárniuk azt, hogy nőies is legyen a téli cipellőnk.

Egy lájk, tucatnyi gondolat: vagyis mit jelentenek a lájkok?

Egy lájk, tucatnyi gondolat: vagyis mit jelentenek a lájkok? Lájkolta a bejegyzésedet, és nem tudod mire vélni? Lehet, hogy csak egy kedves gesztus, esetleg komolyabb jelentése van? Egyesek meggondolatlanul szórják a lájkokat, a szívecskéket és a mosolygós fejeket,...