A besúgó: a sorozat, amiről újabban mindenki beszél

A besúgó: a sorozat, amiről újabban mindenki beszél – vajon hány évesek valójában a szereplők?

Idén tavasszal újabb magyar HBO sorozat látott napvilágot. Régen volt erre példa, így azok is előfizettek a szolgáltatásra, akiket egyébként nem mozgat meg, hogy mit ad az HBO Max. Mindenfelé plakátokon láthattuk a sorozat promóját, és már szinte tényleg a csapból is A besúgó című minisorozat folyt (és folyik még most is).

Vajon megéri végig nézni? Mi imádtuk, de sok ellenvélemény is született. Többen cáfolják a valóságalapját, és bírálják a fiatal színészeket. Egy dolog viszont vitathatatlan: hatalmasat robbant A besúgó!

Már az utolsó rész is felkerült az HBO Max-ra, így, ha eddig nem kezdtél bele, akkor most itt az ideje, hogy akár egy hétvége alatt ledaráld mind a nyolc részt. A Szentgyörgyi Bálint rendezésével készült sorozat a ’80-as évek hangulatát tárja elénk. Rámutat, hogy milyen is volt az általános hangulat a rendszerváltás előtt itthon, hogyan éltek diákok és felnőttek. A sorozat vége óta már azt is megtudtuk, hogy voltak olyan kellélek, mint például a zacskós tej, amit újra kellett gyártani, mert jellegéből adódóan gyűjtőktől sem lehetett beszerezni.

Kép: hbomax.com

A sorozat rengeteg fiatal színésznek ad teret, sokaknak ez volt az első filmes szerepe, mások pedig a színházi miliőt hagyták ott a forgatás idejére. A remek szereposztást pedig csak tetőzte Thuróczy Szabolcs rutinos játéka, mellette pedig a lányát játszó Szőke Abigél is említést érdemel, aki 2020-ban Oscar-díj jelölést is kapott az Akik maradtak című filmért.

A sok fiatal színész azonban azt is jelenti vajon, hogy mindenki annyi idős a valóságban, mint amilyen korú a szerepe volt A besúgóban? NEM! Érdekességként mutatjuk, hogy ki hány éves valójában…

Száva Zsolt | Patkós Márton (30)

Tengernyi színházi szerep van a fiatal színész háta mögött, és a filmes karrierje sem A besúgóval indult, azonban kétségtelen, hogy a neve innen vésődött be az agyunkba. Márton 2017-ben megkapta a Junior Prima-díjat, majd a Pünkösti Andor-díjat is hazavihette.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Megéri offline marketinggel tervezni

Megéri offline marketinggel tervezni Az offline marketing hatását sokan hajlamosak alulértékelni, mondván a modern világban, ahol a kütyüké, a képernyőké a főszerep, olyan mindegy, hogy offline terepen akad-e hirdetési felület vagy sem. Ám a felmérések ennek az...

Hogyan érjem el, hogy akarjon a pasi? Mutatjuk a fogásokat!

Amikor felfigyelünk egy férfira, hamar feltesszük a kérdést: vajon hogyan érjem el, hogy akarjon? És hogy mi a válasz? Nem kell különleges trükkökhöz folyamodni, de azért egy kis női fifika nem árt.

5 tipp, hogy mindig makulátlan outfitben lépj az utcára

5 tipp, hogy mindig makulátlan outfitben lépj az utcára Ha egy ruhát vagy kiegészítőt nem hordunk napi szinten, akkor igencsak nagy meglepetés érhet bennünket, amikor elővesszük és foltos, vagy éppen dohos szagot áraszt magából. De a naponta hordott holmik sem mindig...

5+1 divatos sapka, amit neked is be kell idén télre szerezned

5+1 divatos sapka, amit neked is be kell idén télre szerezned Hasznos, mégis nagyon megosztó kiegészítő, viszont idén télen nagyobb szerepe lesz a divat terén, mint valaha volt. Sokan utálnak sapkát húzni, inkább hordanak kapucnis kabátot, vagy választanak egy puha...