A fogfehérítéssel korlátlanul mosolyoghatsz

A fogfehérítéssel korlátlanul mosolyoghatsz

Szeretne káprázatos mosolyt sugározni, de az elsárgult fogak megakadályozzák ebben? A genetika és az életmód egyaránt kiveszi a részét. Semmi sem veszett el. A fogfehérítési technikák visszavarázsolják ragyogó fehér mosolyát. Hogyan lehet visszahozni a gyönyörű és tökéletesen fehér mosolyt?

Fogfehérítés

Fehér fogak vs. sárga fogak

A fogak színéről a genetika gondoskodhat, de több tényező is felelős a fogak végleges színéért.

Az első a fogzománc pigmentációjának változása, amely a korral sárga vagy szürkés árnyalatot vesz fel.

A másik a táplálkozási szokások, nevezetesen a színes folyadékok (kávé, fekete tea, vörösbor) fogyasztása, valamint a dohányzás.

Bizonyos típusú gyógyszerek, bizonyos betegségek kezelése vagy a nem megfelelő foghigiénia szintén felelősek a fogak sárga elszíneződéséért.

Ha ezek közül több tényező együttesen jelentkezik, az eredmény a fogak nem vonzó sárga árnyalata és a mosolygás során jelentkező aggodalom.

Fogfehérítési lehetőségek

Ha a fogai sárgásak, szürkés színűek vagy barna foltosak, itt az ideje, hogy fehérítse a fogait. Ez egy kíméletes módszer, amely visszahozza a fehér színt a fogak.

Fontos megjegyezni, hogy a jó fogápolás alapja a napi foghigiénia és a rendszeres orvosi látogatások, beleértve a szükséges szuvasodási kezeléseket is.

Fogorvosa vagy fogászati higiénikusa gondoskodik a professzionális fogfehérítésről a modern technológiával.

Ön is kap egy ragyogó mosoly és fehér fogak fehérítésével a fogak otthon. A gyógyszertárakban és szaküzletekben több lehetőség is elérhető a fogak fehér színének visszaállítására.

Ez egy jó ötlet, hogy konzultáljon fogorvosával, mielőtt megvásárolja a választott fogfehérítő termék.

Bárki 18 éves kor felett fehéríttetheti fogait.

A fogfehérítés előnyei

A fogfehérítés nemcsak szép mosolyt kölcsönöz Önnek, hanem világosabbá teszi fogait, és eltávolítja a foltokat a fogakról.

Sokak számára ez egy apró lépés lesz a nagyobb önbizalom és elégedettség felé minden alkalommal, amikor ismerősökkel és idegenekkel találkoznak.

Biztonságos az otthoni fogfehérítés?

Visszaállíthatja fogai fehér színét, amellyel kényelmesen, akár otthonában is büszkélkedhet.

Ne hagyatkozzon azonban a házi készítésű vagy a régi feleségek receptjeire, hanem az otthoni használatra tervezett, bevált és biztonságos fogfehérítési módszerekre.

Számos fogfehérítő termékre hívjuk fel a figyelmét, mint például fogfehérítő csíkok, fehérítő fogkrémek, fehérítő szájvizek vagy akár fehérítő tollak és fogfehérítő készletek.

Aggódik, hogy az otthoni fogfehérítés valóban működik-e? Bízzon az elégedett ügyfelek beszámolóiban és az Önt és fogait legjobban ismerő orvos pontos ajánlásaiban.

 

További cikkek:

ÍGY VÉDJE MEG GYERMEKEIT A FOGSZUVASODÁSTÓL

 

A hét témái

A Nespresso kompatibilis komposztálható kapszulákkal a környezetet is óvjuk

Hogyan jutottunk el a Nespresso kompatibilis komposztálható kapszulákig a kávé kezdeteitől? A kávézás története rendkívül messzire nyúlik vissza. A főzési technikák sokasága vár, rengeteg lehetőség van arra, hogy hogyan készítsük el reggelente az energiát adó italt, többek között instant kávé, filteres, a jó öreg kotyogós vagy éppen a frissen őrölt változat, esetleg a kapszulás kávé.

Minimalista karácsony: egyszerűen is varázslatos lehet az ünnep

Minimalista karácsony: egyszerűen is varázslatos lehet az ünnep Amióta az eszünket tudjuk a karácsony szinte egyenlő a színpompával, a csillogással, a rengeteg étellel, és tucatnyi – sokszor felesleges – ajándékkal. Ezt látjuk a filmekben, és legtöbben ezt láttuk a...

Kismama fotózás – majd a babával az első pillanatoktól

Ez egy érdekes és különleges időszak a nők, az anyák életében, még akkor is, ha nem az első babát várják. Akkor gyere kismama fotózásra, amikor már jó gömbölyű a pocakod, de azért ne az utolsó pillanatban. Vagy a fotós legyen a keresztanya?

Kézitáska helyett hátizsák – stílustanácsok nőknek

Kézitáska helyett hátizsák – stílustanácsok nőknek Amikor szóba kerül a hátizsák, akkor elsőre mindenkinek a sportos modellek jutnak eszébe. Valljuk be, ezek nem túl stílusosak például egy szövetkabáthoz és magassarkúhoz. A sportos és az iskolás fazonok, amik azonnal...