A hólyaghurut lelki okai: nem csak egy egyszerű fertőzés

A hólyaghurut lelki okai: nem csak egy egyszerű fertőzés

A hólyaghurut a nők többségét életében legalább egyszer érinti, sőt, sokan vannak, akiknél sokszor visszatér ez a kellemetlen fertőzés. Arra azonban kevesen gondolnak, hogy nem csak a kórokozók, hanem a hólyaghurut lelki okai is okozhatják a probléma kiújulását.

A hólyaghurut lelki okai 01

A természeti népek, az ősi kultúrák a betegségeknek nem csak a testi, hanem a lelki okait is vizsgálták. Nekünk már a rendelkezésünkre áll a modern orvostudomány, és érdemes is élni a vívmányaival. A hólyaghurut kellemetlen tüneteivel különösképpen nem érdemes halogatni az orvos felkeresését, hiszen a modern gyógyszerek viszonylag hamar képesek enyhíteni a fájdalmat és a sürgető vizelési ingert. Emellett azonban nem árt megvizsgálni, mit üzenhetnek a hólyaghurut lelki okai.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Veszélyes nőtípusok! 5 nőtípus, aki tönkreteheti a kapcsolatodat!

Veszélyes nőtípusok, akiktől féltsd a párod! Ha mondjuk Angelina Jolie megkörnyékezné szíved választottját, valószínűleg nehéz lenne kedvesednek teljes érdektelenséget mutatnia. A valóságban viszont nem a szexis színésznőtől kell tartanod. A közvetlen környezetedben...

15 igazán idegesítő férfi szokás, amitől bármelyik nő megőrül

15 igazán idegesítő férfi szokás! Bármennyire is szeretjük a párunkat, szinte mindenkinek van olyan szokása nemtől függetlenül, amitől megőrül a másik. Ez lehet folyamatos vitaforrás, vagy néhány kedves poén alapja is, ez tőletek függ, hogy kezelitek ezeket a helyzeteket. Bár szerintünk a hosszú párkapcsolat titka, ha minél előbb tisztázzuk a kedvesünkkel, hogy mivel megy az agyunkra és nem a problémára, hanem annak megoldására koncentrálunk közben.

Kismama fotózás – majd a babával az első pillanatoktól

Ez egy érdekes és különleges időszak a nők, az anyák életében, még akkor is, ha nem az első babát várják. Akkor gyere kismama fotózásra, amikor már jó gömbölyű a pocakod, de azért ne az utolsó pillanatban. Vagy a fotós legyen a keresztanya?

5 home office probléma és megoldásuk

5 home office probléma és megoldásuk: ezeket jó, ha betartod, ha otthon dolgozol  Sokan a koronavírus miatt találkoztak először a home office fogalmával, hiszen a legtöbb munkahelyen előtte elképzelhetetlen volt, hogy ne járjanak be a dolgozók. A vírus miatt azonban...