A legjobb ruha az első randevúra

Hogyan találjuk meg a legjobb ruhát az első randevúra?

Az első találkozó minden pár életében fontos, legyen az megbeszélt vagy teljesen spontán. Viszont onnantól, hogy kimondtuk, ez egy randi szinte rögtön nyomás alá kerülünk, hiszen a legmagabiztosabb emberek is izgulnak legalább egy picit, hogy minden jól alakuljon. Annyi mindenen múlhat egy randi sikere vagy éppen bukása, és nem mindent befolyásolhatunk. Viszont, amit igen azért érdemes tenni, ha hosszútávon meg akarjuk a másik szívét dobbantani, és hiába mondja mindenki, hogy a belső a lényeg, valljuk be, az sem mindegy, hogy külsőleg, hogy fest a másik.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő szettet az első randevúra?

Gondoljuk végig, mikor és hol fogunk találkozni. Ha a pontos programot nem is tudjuk, a találkozó helyszínéből ki lehet találni, mit tervez a másik. Ha nagyon nem vagyunk vele képben, akkor rá is kérdezhetünk. Vannak basic szettek, amik szinte bárhová felvehetőek, de ideális, ha valóban a programhoz tudunk öltözni. Ha sokat fogunk sétálni, nem érdemes magassarkút húzni, bármennyire is lenyűgözően festünk benne. Illetve az időjárás sem utolsó szempont. Ha szabadtéri programra készülünk, akármilyen csinosak is szeretnénk lenni, vegyük figyelembe az aktuális évszakot és a velejáró időjárást.

Maradjunk önazonosak

Persze a cél az, hogy imponáljunk a másiknak ennek ellenére ne menjünk szembe a saját stílusunkkal csak azért, hogy tetszünk a másiknak. Gondoljuk csak végig, feltehetően nem egy estére tervezünk az illetővel, hosszútávon úgysem lehet egy hamis képet fenntartani. Nem baj, ha már az első randin látja, hogy milyenek vagyunk, és sokkal kényelmesebb is önmagunkat adni, mint valaki más bőrébe bújni, kényelmetlen holmiban tetszelegni. Kényelmetlen pedig nemcsak az a ruha lehet, ami szűk és szorít, de az is, ami stílusban nem passzol hozzánk. A legjobb ruha egy randira, ami kényelmesen elegáns, és tükrözi azt, akik vagyunk.

első randevúra

Kép: freepik.com

„Nincs egy göncöm se…”

Minden nő ismeri a helyzetet, amikor a tele szekrény ellenére sem tudjuk, mit vegyünk fel – ez egy sima hétköznap is gondot jelenthet, nem beszélve az első randiról. Bagatellnek tűnik, hiszen hosszútávon tényleg nem az a lényeg, hogy mit viselünk az első találkozón, abban a pár órában, illetve az első néhány másodpercben viszont döntő szerepe lehet. Ennek ellenére, ha úgy érezzük, hogy nincs a szekrényben a megfelelő ruhadarab, akkor sem kell feltétlenül súlyos tízezreket költeni egy új szettre. Okosan is lehet vásárolni, vagy ügyesen kombinálni a már meglévő darabokat.

Mindenkinek van néhány alapdarabja, amihez elég egy új övet, nyakláncot vagy sálat vásárolni. Ha nincs ilyenünk, akkor itt az idő beszerezni. A kis fekete ruhával, vagy egy farmer-blézer kombinációval nehéz mellé lőni, hiszen ezek a megfelelő kiegészítővel akár lazává, de merészen elegánssá is tehetőek. S ma már különféle akciókkal és kuponokkal komoly kedvezményekre tehetünk szert akár a legmárkásabb ruhákat választva is. Ha sportos programra készülünk, érdemes klasszikus sportmárkák után nézni, például a Nike promóciós kód letöltésével szert tehetünk néhány lazább szettre, ha inkább elegánsra vágyunk, akkor érdemes a Shein kupon kód valamelyikét megnézni.

Mi jön be a pasiknak? | Az első randevúra készülve!

Természetes, hogy az ideális öltözék kiválasztása közben az is eszünkbe jut, hogy vajon az átlag pasiknak milyen ruhák jönnek be. Sokszor olvashatunk különféle tévhitekről, hogy a férfiak nem is csípik a túl szexi cuccokat, és ehhez hasonlók. De vajon ez igaz? Valószínűleg erre nincs egyértelmű recept, hiszen ahogy nőként is mind más stílusúak vagyunk, a férfiak ízlése is eltérő lehet. Abban viszont mind egyetérthetünk, hogy egy nő, akkor a legcsinosabb, ha jól érzi magát a bőrében.

Ezen felül viszont egy letisztult szabásvonalú, pasztell árnyalatú ruha mindig megnyugtató hatást kelt. De, ha a program engedi egy puha pulcsi is jó választás lehet, ami melegséget áraszt, és a pasik imádják a nőkön a pulóvereket. Ha étterembe készülünk, esetleg színházba vagy más elegáns programra, a csipke jó választás, hiszen minden nőnek jól áll és mellette éppen annyit mutat, amennyit kell. Nyári estéken pedig egy hátul kivágott ruhával tehetjük irtó szexivé a megjelenésünket.

A legjobb ruha megtalálásához bátran használjuk a Kuplio.hu-t, ahol szuper ajánlatokra és spórolási lehetőségekre lelhetünk. Ezen kívül mindent kedvezményesen vásárolhatunk meg, ha élünk a Kuplio.hu ajánlataival.

 

További cikkek:

5 OK, AMIÉRT ÚJRA NÉPSZERŰEK A TURKÁLÓK

RETRÓ DIVAT: 20 ÉVE IMÁDTUK, MA VISZONT MÁR CIKINEK TARTJUK

 

A hét témái

Környezettudatosság komposztáló segítségével

Környezettudatosság komposztáló segítségével Bár számtalan előnye van a komposztálásnak, a különböző komposztáló berendezéseknek sokan mégis félnek belevágni egyrészt azért, mert nem tartják fontosnak, másrészt úgy vélik, hogy drága és bonyolult. Pedig nem az. Elég a...

5 tipp, hogy kisebb legyen a melled

5 tipp, hogy kisebb legyen a melled Igaz, ritkábban találkozunk a problémával, de ez nem jelenti azt, hogy nem létezik. Ahogy a kis mellek, úgy a nagyobbak is tudnak fejtőrést okozni a tulajdonosuknak. Azon túl, hogy problémás lehet a megfelelő melltartó és ruhaméret...

7 színésznő, akik bizonyítják, hogy a szépség kortalan

7 színésznő, akik bizonyítják, hogy a szépség kortalan Bár sokak számára a szépség egyet jelent a fiatalsággal, a tökéletesen sima bőrrel és a fénylő hajjal. Olykor viszont mégis szembesülhetünk vele, hogy az igazi szépség nem kor függő, sokkal több kell az életkornál...

Meditációs gyakorlatok az egyszerűbb hétköznapokért

Meditációs gyakorlatok az egyszerűbb hétköznapokért Mély levegő, kifúj, majd újra – ezzel az egyszerű lépéssel annyi energiát szabadítunk fel, ami akár az egész délutánhoz lendületet ad, de legalábbis kiránt az aktuális stresszhelyzetből. A meditációs gyakorlatok...