A legújabb csaptelep trendek 2021-re

A legújabb csaptelep trendek 2021-re

Modern és Art-Deco stílusú csaptelepek elérhető áron

Csaptelep trendek! Gondolt már arra, hogy naponta hányszor használja a csapokat? Ha a válasz igen, akkor valószínűleg alábecsülte, mert átlagosan napi 20-szor használjuk ezeket az elengedhetetlen kellékeket, amik kulcsfontosságú szerepet játszhatnak a fürdőszoba kialakításában.

 

Elmúltak azok az idők, amikor a csaptelepek színvilágában kizárólag a krómozott felület dominál. A változatos színek egyre jobban teret hódítanak a legmodernebb fürdőszobákban és konyhákban.  A monokróm színpaletta kiegészül a fekete és arany színű csaptelepekkel, amelyek nem csak a színekkel kölcsönöznek modern hangulatot hanem kialakításuk és merész formaviláguk miatt is. A miniwebshop kínálatában mindezek az újdonságok megtalálhatók.

Fekete és arany csaptelepek

A fekete, az arany és a rose-gold árnyalatok az elmúlt években beköltöztek a fürdőszobába, köszönhetően meleg színüknek és annak, hogy a gyártók kísérletezőbbé váltak. A “fürdőszoba szelfi” elkezdett felkapaszkodni az Instagramon, így a fürdőszobák intim, funkcionális térből a közérdeklődés tárgyává, de legalábbis az önkifejezés eszközévé váltak. A hagyományos króm által meghatározott színvilágot mattítot fekete változatban szelídítik, ami egybe esik azzal az irányzattal ahol a fürdőszobákban a fekete szaniterek és szerelvények meghatározó elemekké válnak.

 

Gamma Aqua fürdőszobai mosdó csaptelep, ami magasított kialakítása miatt ideális szabadon álló mosdókhoz. A csaptelep rézből készült, matt fekete szín, a kar felső része krómozott. Kerámiabetétes csaptelep, ami hosszabb tartósságot biztosít, emellett csökkentik az áramló víz zajszintjét.

 

A speciális technológiával felvitt fekete szín nagy tartósságot biztosít és ellenálló a megchanikai sérülésekkel és szennyeződésekkel szemben

Fekete csaptelepek a csap-telep.hu-n!

 

A matt textúrák az egyszerű, modern formájú csapokon működnek a legjobban, így az anyag válik hangsúlyossá és maradéktalanul megcsodálhatóvá. A vezető csaptelep márkák egy sor újdonsága szól a matt felület és a letisztult formaterv ötvözéséről.

 

Szálcsiszolt inox felület

A csiszolt nikkel pedig a klasszikus króm lágy változata, az opálos, ezüstös szín gyönyörűen működik a fürdőszobákban hűvös kék, zöld vagy türkiz alapú, vizes árnyalatokkal, vagy fehérrel. A melegebb színekkel, mint a rózsaarany, a korallos vagy sárga színű fürdőszobákban alkothatunk nagyszerűt,  az arany vagy a rose-gold pedig a sötétebb terekben mutat remekül.

 

Gamma Window ablakbarát konyhai mosogató csaptelep. Ezzel az okos csapteleppel már nyugodtan lehet mosogatót tervezni az ablak alá, a csaptelep nem akadályozza az ablaknyitást, a lehajtható függőleges résznek köszönhetően. A csaptelep szálcsiszolt inox bevonattal rendelkezik, így jól illik bármilyen stílusú konyhába. A lehajtható funkció mellett a csaptelep
360 °-ban forgatható.

Fekete csaptelepek a zuhanyzóban

Amennyiben szeretne valami igazán előremutatót, 2021-ben fekete csaptelepet már nem csak a mosdóhoz hanem zuhanykabinba vagy kádhoz is választhatja. A legtöbb mosdó csaptelep már teljes készletben elérhető így egy adott fürdőszba szerelvényezése egységes, stílusos képet fog mutatni, mindez akár fekete színben. Ennek a textúrának a különlegessége, hogy egyáltalán nem veri vissza a fényt, árnyékos sziluettet vet a környezetére és mindenféle színű és stílusú fürdőszobában és konyhában rendkívül hatásos.

 

Maximálisan minimál a Gamma Cube kádtöltő csaptelep, ahol a markáns szögletes vonalvezetés mellett a keverőkar a hagyományokkal ellentétben oldalt helyezkedik el. A kifolyó feletti rlészen található a váltókapcsoló amivel a víz kifolyása váltható a kifolyó és a zuhanyrózsa között. Rendkívül elegáns és letisztult formavilág jellemzi, emellett modern külsővel is rendelkezik. A csaptelep rézből készült, matt fekete festéssel. Rendelhető a hozzá tartozó mosdó és zuhany csapteleppel is. Szabvány 150 mm-es fali bekötési szélesség, ami 130 – 170 mm között állítható.

 

A matt fehér csapok | csaptelep trendek

az eleganciáról és ropogós frissességről beszélnek, ami kontrasztot képez  a szaniterek fényes fehér kerámiájával, miközben összhangban is áll azokkal. Ha karakteres burkolatot használunk, mint amilyen a márvány vagy egy különlegesebb csempe, a matt fehér csaptelep választásával a hangsúlyt a falakra tehetjük, a matt fekete pedig önmagára irányítja a figyelmet.

 

Mexen Royo mosdóra telepíthető csaptelep. A csaptelep rézből készült. Kerámiabetétes csaptelep, ami hosszabb tartósságot biztosít, emellett csökkentik az áramló víz zajszintjét. A csomag tartalmazza a flexibilis bekötő csöveket és a rögzítő elemeket. Rendelhető szettben is a hozzá tartozó kádtöltő csapteleppel, valamint fekete változatban.

 

Nagyon különleges, a tekintetet vonzó hatást keltenek az arany bevonattal ellátott csaptelepek, amelyek mind a konyhában mind a fürdőszobában különleges hangulatot idéznek. A fekete csapokhoz hasonlóan az arany bevonat is magas hőfokon történő speciális égetéssel kerül a réz felületre, ami a nagyobb tartósságot és ellenálló képességet erősíti.

 

Gamma Myra íves kialakítású magasított mosogató csaptelep arany színben. A csaptelep a 35 cm-es magassággal, és elegáns arany színével a konyha egyik központi látvány eleme lehet. 360 fokban forgatható. Cserélhető 40 mm-es kerámia betéttel és víztakarékos 22 mm-es perlátorral.

 

 

Még soha nem volt ilyen egyszerű megtalálni a fürdőszobát kiegészítő, és nem leuraló csaptelepet – válasszon egyetlen hangsúlyos, szoborszerű darabot, vagy használjon texturált fémet az egész térben, hogy megvalósítsa otthonában a legfrissebb trendeket.

Friss formavilág | csaptelep trendek

Manapság rendkívül népszerűek az “éles” kontúrok, metszett formák, ezekkel egyszerűen érhetünk el művészi hatást. Klasszikus és modern helyiségbe is illenek, az előbbiben kontrasztjukkal frissítik a megjelenést.

 

Egyre többen igénylik a magasított mosdó csaptelepeket, amelyeket a pultra ültetett kerámia mosdókkal párosítanak. Kínálatunkban ezek is szerepelnek.

 

A rusztikus és hagyományos stílus kedvelőinek ajánljuk a részletgazdagon kidolgozott arany és antik felületű csapokat a fényűző és nosztalgikus hangulat megteremtéséért.

 

A kifolyó víz szépségét megmutató modellek szélesebb és lapos csővel rendelkeznek, vízesést varázsolva a kád fölé amellett, hogy általuk a víz kevésbé csapódik fel.

 

Az Interneten rengeteg inspirációt találhatunk, melyek megvalósításához választékunkban jó eséllyel megtalálja a megfelelő termékeket.

“A csapból is ez folyik”

Választékunkban a különleges ízlésnek és elképzelésnek megfelelő darabokat is talál a rusztikustól a klasszikuson át a modernig, sokféle színben, a részletgazdagtól a letisztultig, a fürdőszobától a konyháig. A termékek nagy része szettben is megvásárolható, így egységes megjelenést alakíthatunk ki velük.

Műszaki jellemzők

A csapok precíz illesztésű kerámiabetétekkel készülnek, melyek megakadályozzák a vízszivárgást, továbbá nagy jelentőséggel bírnak a zajszint csökkentésében is. Egyes típusokat áramláscsökkentő fülekkel látnak el, így nagyon csendesek.

 

A hagyományos perlátorok vagy más néven csapvégszűrők a víz egyenletes áramlásának biztosítása. Valamint a fröcskölés gátlása mellett kiszűrik a vízvezetékből érkező rozsdát. Ezért szükséges időnként eltávolítani és megtisztítani azokat – ez a karbantartás egyszerűen elvégezhető. Csaptelepeink többsége már víztakarékos szűrővel készül. Ezek a kifolyó vizet levegővel dúsítják, és azonos felhasználási komfort mellett alacsonyabb vízfogyasztást tesznek lehetővé.

 

Falba épített csaptelep rendszerek | csaptelep trendek

 

Falsík alatti csaptelepeink rendkívül esztétikusak, biztonságosak és könnyen tisztíthatók, a kisebb javítások bontás nélkül is elvégezhetők rajtuk. A csaptelep mechanikai rendszerét a falsíkon belülre építik be. Amihez a kifolyó cső és a keverőkar kapcsolódnak, gyakran egy közös takaró lemezzel kombinálva. A fali csaptelep rendkívül esztétikusak, a falból csak annyi rész kerül a hasznos térbe amennyire valóban szükség van.

 

Gamma EVO falsík alatti mosdócsaptelep. Falsík alatti kivitel, kerámia betét, rejtett rögzítő elemek, visszafolyás gátló. Harmonikus vonalvezetésével és a matt fekete színnel a fürdőszoba kiemelkedő látvány eleme is egyben, markáns, egyedi formatervezésű, rendkívül modern csaptelep. Kerámiabetétes csaptelep, ami hosszabb tartósságot biztosít, emellett csökkentik az áramló víz zajszintjét.

Irány a főoldal >>

A hét témái

Köhögés csillapítása: 10 természetes módszer

Köhögés csillapítása: 10 természetes módszer A hűvösebb idő érkezésével szinte mindenki megfázik, vagy náthával küszködik. Ilyenkor nem nagyon tehetünk mást, mint hogy a pihenésre és a tünetek enyhítésére koncentrálunk. A betegség elején javasolt konzultálni a...

Mario x Lego: a Super Mario univerzum elképesztő kollaborációi

Mario x Lego: a Super Mario univerzum elképesztő kollaborációi A Super Mario sorozat egy olyan univerzum, amely generációk számára nyújtott szórakozást és kalandokat a videojátékok világában. A sorozat ikonikus, és a játék univerzumot számos karakter és érdekes...

7 tipp, hogy egyedül is jól érezd magad

A szingliség tényleg olyan szörnyű? 7 tipp, hogy egyedül is jól érezd magad Egyedül lenni sokszor nem könnyű, azonban, ha már ezt dobta a gép, akkor érdemes szomorkodás helyett inkább élvezni a szingliséget. A nagy ő is könnyebben megérkezik, ha boldog és könnyed a...

9 híres pár, akikről kevesen tudják, hogy vakrandin találkoztak először

9 híres pár, akikről kevesen tudják, hogy vakrandin találkoztak először Az ismert embereknek sem olyan könnyű párra lelniük, mint azt a filmekben látjuk. Sokszor szállnak virágról virágra, vagy éppen térnek haza az üres otthonukba és töltik magányosan az estét, mert...