A legújabb csaptelep trendek 2021-re

A legújabb csaptelep trendek 2021-re

Modern és Art-Deco stílusú csaptelepek elérhető áron

Csaptelep trendek! Gondolt már arra, hogy naponta hányszor használja a csapokat? Ha a válasz igen, akkor valószínűleg alábecsülte, mert átlagosan napi 20-szor használjuk ezeket az elengedhetetlen kellékeket, amik kulcsfontosságú szerepet játszhatnak a fürdőszoba kialakításában.

 

Elmúltak azok az idők, amikor a csaptelepek színvilágában kizárólag a krómozott felület dominál. A változatos színek egyre jobban teret hódítanak a legmodernebb fürdőszobákban és konyhákban.  A monokróm színpaletta kiegészül a fekete és arany színű csaptelepekkel, amelyek nem csak a színekkel kölcsönöznek modern hangulatot hanem kialakításuk és merész formaviláguk miatt is. A miniwebshop kínálatában mindezek az újdonságok megtalálhatók.

Fekete és arany csaptelepek

A fekete, az arany és a rose-gold árnyalatok az elmúlt években beköltöztek a fürdőszobába, köszönhetően meleg színüknek és annak, hogy a gyártók kísérletezőbbé váltak. A “fürdőszoba szelfi” elkezdett felkapaszkodni az Instagramon, így a fürdőszobák intim, funkcionális térből a közérdeklődés tárgyává, de legalábbis az önkifejezés eszközévé váltak. A hagyományos króm által meghatározott színvilágot mattítot fekete változatban szelídítik, ami egybe esik azzal az irányzattal ahol a fürdőszobákban a fekete szaniterek és szerelvények meghatározó elemekké válnak.

 

Gamma Aqua fürdőszobai mosdó csaptelep, ami magasított kialakítása miatt ideális szabadon álló mosdókhoz. A csaptelep rézből készült, matt fekete szín, a kar felső része krómozott. Kerámiabetétes csaptelep, ami hosszabb tartósságot biztosít, emellett csökkentik az áramló víz zajszintjét.

 

A speciális technológiával felvitt fekete szín nagy tartósságot biztosít és ellenálló a megchanikai sérülésekkel és szennyeződésekkel szemben

Fekete csaptelepek a csap-telep.hu-n!

 

A matt textúrák az egyszerű, modern formájú csapokon működnek a legjobban, így az anyag válik hangsúlyossá és maradéktalanul megcsodálhatóvá. A vezető csaptelep márkák egy sor újdonsága szól a matt felület és a letisztult formaterv ötvözéséről.

 

Szálcsiszolt inox felület

A csiszolt nikkel pedig a klasszikus króm lágy változata, az opálos, ezüstös szín gyönyörűen működik a fürdőszobákban hűvös kék, zöld vagy türkiz alapú, vizes árnyalatokkal, vagy fehérrel. A melegebb színekkel, mint a rózsaarany, a korallos vagy sárga színű fürdőszobákban alkothatunk nagyszerűt,  az arany vagy a rose-gold pedig a sötétebb terekben mutat remekül.

 

Gamma Window ablakbarát konyhai mosogató csaptelep. Ezzel az okos csapteleppel már nyugodtan lehet mosogatót tervezni az ablak alá, a csaptelep nem akadályozza az ablaknyitást, a lehajtható függőleges résznek köszönhetően. A csaptelep szálcsiszolt inox bevonattal rendelkezik, így jól illik bármilyen stílusú konyhába. A lehajtható funkció mellett a csaptelep
360 °-ban forgatható.

Fekete csaptelepek a zuhanyzóban

Amennyiben szeretne valami igazán előremutatót, 2021-ben fekete csaptelepet már nem csak a mosdóhoz hanem zuhanykabinba vagy kádhoz is választhatja. A legtöbb mosdó csaptelep már teljes készletben elérhető így egy adott fürdőszba szerelvényezése egységes, stílusos képet fog mutatni, mindez akár fekete színben. Ennek a textúrának a különlegessége, hogy egyáltalán nem veri vissza a fényt, árnyékos sziluettet vet a környezetére és mindenféle színű és stílusú fürdőszobában és konyhában rendkívül hatásos.

 

Maximálisan minimál a Gamma Cube kádtöltő csaptelep, ahol a markáns szögletes vonalvezetés mellett a keverőkar a hagyományokkal ellentétben oldalt helyezkedik el. A kifolyó feletti rlészen található a váltókapcsoló amivel a víz kifolyása váltható a kifolyó és a zuhanyrózsa között. Rendkívül elegáns és letisztult formavilág jellemzi, emellett modern külsővel is rendelkezik. A csaptelep rézből készült, matt fekete festéssel. Rendelhető a hozzá tartozó mosdó és zuhany csapteleppel is. Szabvány 150 mm-es fali bekötési szélesség, ami 130 – 170 mm között állítható.

 

A matt fehér csapok | csaptelep trendek

az eleganciáról és ropogós frissességről beszélnek, ami kontrasztot képez  a szaniterek fényes fehér kerámiájával, miközben összhangban is áll azokkal. Ha karakteres burkolatot használunk, mint amilyen a márvány vagy egy különlegesebb csempe, a matt fehér csaptelep választásával a hangsúlyt a falakra tehetjük, a matt fekete pedig önmagára irányítja a figyelmet.

 

Mexen Royo mosdóra telepíthető csaptelep. A csaptelep rézből készült. Kerámiabetétes csaptelep, ami hosszabb tartósságot biztosít, emellett csökkentik az áramló víz zajszintjét. A csomag tartalmazza a flexibilis bekötő csöveket és a rögzítő elemeket. Rendelhető szettben is a hozzá tartozó kádtöltő csapteleppel, valamint fekete változatban.

 

Nagyon különleges, a tekintetet vonzó hatást keltenek az arany bevonattal ellátott csaptelepek, amelyek mind a konyhában mind a fürdőszobában különleges hangulatot idéznek. A fekete csapokhoz hasonlóan az arany bevonat is magas hőfokon történő speciális égetéssel kerül a réz felületre, ami a nagyobb tartósságot és ellenálló képességet erősíti.

 

Gamma Myra íves kialakítású magasított mosogató csaptelep arany színben. A csaptelep a 35 cm-es magassággal, és elegáns arany színével a konyha egyik központi látvány eleme lehet. 360 fokban forgatható. Cserélhető 40 mm-es kerámia betéttel és víztakarékos 22 mm-es perlátorral.

 

 

Még soha nem volt ilyen egyszerű megtalálni a fürdőszobát kiegészítő, és nem leuraló csaptelepet – válasszon egyetlen hangsúlyos, szoborszerű darabot, vagy használjon texturált fémet az egész térben, hogy megvalósítsa otthonában a legfrissebb trendeket.

Friss formavilág | csaptelep trendek

Manapság rendkívül népszerűek az “éles” kontúrok, metszett formák, ezekkel egyszerűen érhetünk el művészi hatást. Klasszikus és modern helyiségbe is illenek, az előbbiben kontrasztjukkal frissítik a megjelenést.

 

Egyre többen igénylik a magasított mosdó csaptelepeket, amelyeket a pultra ültetett kerámia mosdókkal párosítanak. Kínálatunkban ezek is szerepelnek.

 

A rusztikus és hagyományos stílus kedvelőinek ajánljuk a részletgazdagon kidolgozott arany és antik felületű csapokat a fényűző és nosztalgikus hangulat megteremtéséért.

 

A kifolyó víz szépségét megmutató modellek szélesebb és lapos csővel rendelkeznek, vízesést varázsolva a kád fölé amellett, hogy általuk a víz kevésbé csapódik fel.

 

Az Interneten rengeteg inspirációt találhatunk, melyek megvalósításához választékunkban jó eséllyel megtalálja a megfelelő termékeket.

“A csapból is ez folyik”

Választékunkban a különleges ízlésnek és elképzelésnek megfelelő darabokat is talál a rusztikustól a klasszikuson át a modernig, sokféle színben, a részletgazdagtól a letisztultig, a fürdőszobától a konyháig. A termékek nagy része szettben is megvásárolható, így egységes megjelenést alakíthatunk ki velük.

Műszaki jellemzők

A csapok precíz illesztésű kerámiabetétekkel készülnek, melyek megakadályozzák a vízszivárgást, továbbá nagy jelentőséggel bírnak a zajszint csökkentésében is. Egyes típusokat áramláscsökkentő fülekkel látnak el, így nagyon csendesek.

 

A hagyományos perlátorok vagy más néven csapvégszűrők a víz egyenletes áramlásának biztosítása. Valamint a fröcskölés gátlása mellett kiszűrik a vízvezetékből érkező rozsdát. Ezért szükséges időnként eltávolítani és megtisztítani azokat – ez a karbantartás egyszerűen elvégezhető. Csaptelepeink többsége már víztakarékos szűrővel készül. Ezek a kifolyó vizet levegővel dúsítják, és azonos felhasználási komfort mellett alacsonyabb vízfogyasztást tesznek lehetővé.

 

Falba épített csaptelep rendszerek | csaptelep trendek

 

Falsík alatti csaptelepeink rendkívül esztétikusak, biztonságosak és könnyen tisztíthatók, a kisebb javítások bontás nélkül is elvégezhetők rajtuk. A csaptelep mechanikai rendszerét a falsíkon belülre építik be. Amihez a kifolyó cső és a keverőkar kapcsolódnak, gyakran egy közös takaró lemezzel kombinálva. A fali csaptelep rendkívül esztétikusak, a falból csak annyi rész kerül a hasznos térbe amennyire valóban szükség van.

 

Gamma EVO falsík alatti mosdócsaptelep. Falsík alatti kivitel, kerámia betét, rejtett rögzítő elemek, visszafolyás gátló. Harmonikus vonalvezetésével és a matt fekete színnel a fürdőszoba kiemelkedő látvány eleme is egyben, markáns, egyedi formatervezésű, rendkívül modern csaptelep. Kerámiabetétes csaptelep, ami hosszabb tartósságot biztosít, emellett csökkentik az áramló víz zajszintjét.

Irány a főoldal >>

A hét témái

Levendulás mézes sajttorta, egészséges és nagyon finom!

Levendulás mézes sajttorta, egészséges és nagyon finom! Illatos és mégis nagyon finom tortarecept következik, amelyet bárki elkészíthet odahaza, és a különleges ízvilág mellett még egészségvédő hatása is van ennek az édességnek.   Az elkészítéséhez elég 20 perc....

Nem minden az, aminek látszik! 16 kép, ami ezt bizonyítja is

Nem minden az, aminek látszik! 16 kép, ami ezt bizonyítja is   Sokszor a fotósok több órányi munkát tesznek egy-egy jól sikerült fényképbe. Azonban van, hogy elegendő jókor jó helyen lenni. Ezek a hihetetlen fotók is így készültek. Sem a rajta lévők, sem a fotós...

Karácsonyi ajándék ötletek az otthoni edzések kedvelőinek

Karácsonyi ajándék ötletek az otthoni edzések kedvelőinek Biztos, hogy van olyan barátod, rokonod, szeretted, akinek lételeme a mozgás. Esetleg te is ebbe a táborba tartozol? Ha nem, akkor segítségképpen ebben a cikkben most felsorolunk néhány hasznos eszközt,...

9 szobanövény, amelyek fény nélkül is tökéletesen jól érzik magukat

9 szobanövény, amelyek fény nélkül is tökéletesen jól érzik magukat Teljesen normális, ha nem kizárólag az ablakot akarod telepakolni növényekkel, hanem olyan helyiségekbe is tennél egy-két csinosabb dísznövényt, ahol nincs annyi fény. Ez sokszor okoz fejtörést,...