A női táska rejtelmei – mi nem hiányozhat belőle?

A női táska rejtelmei – mi nem hiányozhat belőle?

A női táska univerzális rejtély a férfiak számára, amelyben bármit (is) meg lehet találni. Pedig ahhoz, hogy benne legyen minden hasznos dolog, nem kell olyan nehéznek lennie, mint egy malomkő. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a tárgyakat, amelyeknek mindenképp ott a helye!

női táska rejtelmei

Fotó: freepik.com

 

A táska a nők legfontosabb kiegészítője, két okból is. Egyrészt ki tudja mozdítani az öltözéket az anonimitásból, másrészt pedig ott van minden, amire a hétköznapok során gyakran szükség van. Akár munkába indulsz, akár vásárolni mész, vagy egy csajos estére, apróságokat kell vigyél magaddal, mint a szájfény, higiéniai termékek vagy egy csajos e cigi. Végül is egy női táskában minden elfér!

Melyek azok a tárgyak, amelyek soha nem hiányozhatnak egy női táskából?

1. A pénztárca

Elengedhetetlen ahhoz, hogy a személyi igazolvány, vezetői engedély, készpénz és hitelkártya egy helyen legyen. Válassz olyan modellt, amely nem túl nagy, de jól el van osztva, hogy rendszerezve legyen benne minden.

2. Kozmetikai készlet

Vannak kisebb kozmetikai táskák a piacon, amelyek nagyon jól elférnek egy közepes méretű irodai táskában. Higiéniai és szépségápolási cikkek helyezhetők el benne, sminkkészlet, valamint olyan tárgyak, mint a fogkefe, fogkrém, kötszerek, gyógyszerek stb.

3. LED-es kulcstartó

Kerültél már olyan helyzetbe, amikor a kulcs elveszett a táskádban, és nem találtad meg, amíg a táska teljes tartalmát fel nem fordítod? Ennek elkerülése érdekében helyezd egy speciális tartóra a kulcsokat.

4. Napszemüveg

Ha a nap nagy részét kint töltöd, egy bizonyos ponton napszemüvegre lehet szükséged. Mindig tartsd a táskádban kedvenc szemüvegedet, és ne felejtsd el a szemüveg tokot sem!

5. Esernyő

Ha van esernyő a táskádban, az megakadályozza, hogy elakadj valahol, miközben várod, hogy elmúljon az eső. Emellett védelemként is használható napsütéses napokon.

6. Varrókészlet | Női táska rejtelmei

Vészhelyzet esetén elengedhetetlen, hogy legyen a táskádban egy varrókészlet, amely ollót, cérnát, tűt és gombokat tartalmaz. Részesítsd előnyben a semleges színű vagy akár átlátszó szálakat.

7. Tükör

Mindig legyen kéznél a táskádban egy kisebb tükör, amely segít ellenőrizni, hogy minden rendben van-e a sminkeléssel. Ne csak az okostelefonon lévő tükörre hagyatkozz.

8. Füzet és toll

Végül pedig soha nem tudhatod, mikor kell leírnod valamit. Bár ezt mobiltelefonon is megteheted, az ilyen helyzetekre mindig jó, ha van a táskádban egy kis füzet és ceruza.

 

 

 

További cikkek:

FOREVERMARK: ÖRÖK ÉRTÉK AZ UJJADON

ALLERGIA! TÉNYEK ÉS TÉVHITEK!

COBBLER RECEPT: SÁRGABARACKOS-MEGGYES

IPAD VARÁZSLÓ – HIHETETLEN

IDEÁLIS TESTKÉPEK A TÖRTÉNELEMBEN

HAJTRENDEK: VISELD A HAJAD ÚGY, MINT NINA DOBREV!

 

A hét témái

Elképzelhetetlen, hogy télen ne legyen melegvíz a lakásban. Ezért a következő dolgokra nagyon oda kell figyelni

Elképzelhetetlen, hogy télen ne legyen melegvíz a lakásban. Ezért a következő dolgokra nagyon oda kell figyelni Közelít a tél, s bizony már az őszi napok sem adnak túlságosan sok melegséget. Ám a melegvíz megléte évszaktól függetlenül kulcsfontosságú. Semmi sem...

3 valóban hatékony narancsbőr elleni kezelés

3 valóban hatékony narancsbőr elleni kezelés, hogy biztosan formába lendülhess a bikiniszezonra A téli hidegben még nagyon távolinak tűnik, de igazából néhány hónap és nyakunkon a bikiniszezon. Előkerülnek a rövidnadrágok, a lenge ruhák és a bikini is a szekrényből....

Szorít a nadrág … , huplik a combomon …

Szorít a nadrág … , huplik a combomon … Nem értjük; miért szorul a farmer, miért megy fel nehezebben a cipzár, és ki rakta ezt a kis úszógumit a derekamra? Mik ezek a huplik, gödröcskék a combunkon? OKE! – Az első gondolat: irány az edzőterem! Kezdjünk bele valami...

Szépen áttelelt a muskátli? Hogyan tovább?

Szépen áttelelt a muskátli? Hogyan tovább? Legyen szó kicsi vagy nagy teraszról legalább egy láda muskátli biztosan hever valamelyik sarokban. Hálás és látványos növény így sokan szeretik használni az erkély, vagy a kert díszítésére, és azon ritka balkonnövények közé...