A szerelem 3 típusa: TE ismered mindet?

A második szerelem (a szerelem 3 típusa)

Kép: canva.com

A második szerelem megmutatja a szélsőségeket – egyszer imádjuk a másikat, máskor pedig a torkának tudnánk ugrani. Semmi sem olyan egyszerű, mint azt korábban hittük, viharok majd mély érzések kerítenek hatalmába. Már nem csak beszélünk a szexualitásról, hanem közelebbről meg is ismerkedünk vele, ezzel együtt pedig keressük önmagunkat, és a helyünket a világban. Nem könnyű ebben a kapcsolatban létezni, viszont komoly tanításokkal szolgál. Egyszer fent, máskor lent, de vajon hosszútávon hozhat boldogságot a második szerelem? Sokak számára igen, viszont jó eséllyel ez egy küzdelmes boldogság marad örökre.

A hét témái

Almás pite recept egészségesen

Ha szeretnénk az almás piténket otthon egészségesen elkészíteni, érdemes a megszokott receptet a hozzávalók kiválasztásánál egy picit átalakítani.

Reggeli rutin gyerekekkel: így ne fulladjanak káoszba a reggelek

Reggeli rutin gyerekekkel: így ne fulladjanak káoszba a reggelek Gyakran saját magunkat sem egyszerű gatyába rázni reggelente, egy egész családot pedig szinte lehetetlen tűnik. Elindult a suli, az ovi vagy éppen a bölcsőde. Előfordul, hogy minden gyereket másfelé kell...

Növeljük fogyókúránk hatékonyságát!

Növeljük fogyókúránk hatékonyságát! | piros fűszerpaprika A piros fűszerpaprika elengedhetetlen kelléke a magyar konyhának. Elég, ha csak a paprikás krumplira, a halászlére vagy akár egy jó magyaros gulyáslevesre gondolunk. A pirospaprika, azonban nem csak ételeink...

Minden, amit a vízmértékről tudni érdemes

Ha van olyan szerszám, amely minden egyes gyermeket lenyűgöz, az szinte biztos, hogy a vízmérték és a benne úszkáló kis buborék. Így gyakorlatilag nincs is olyan ember, aki ne ismerné ezt az eszközt, sőt számos szakember használja is napi szinten. Azt viszont kevesen tudják, mi a története és mi mindent érdemes tudni róla. Most ezeket gyűjtöttük össze.