A sztárok sem tökéletesek: 5 híresség, aki megcsalta a párját

A sztárok sem tökéletesek: 5 híresség, aki megcsalta a párját

Ugyan szeretjük makulátlannak látni kedvenceinket, de a szívünk legmélyén tudjuk, hogy ők is emberek, és hajlamosak tévútra lépni. Ezzel az 5 hírességgel is ez történt, amiért legtöbbjüknek tönkre is ment a látszólag jól működő kapcsolata. Hogy miért dönt úgy valaki, hogy megcsalja Reese Witherspoont vagy az Alkonyat c. sorozat szexi „csillámfiúját”, Robert Pattinsont? Talán ez is kiderül a következő válogatásunkból. 5 híresség, aki megcsalta a párját.

Ryan Phillippe

Kép: © Shutterstock

Ryan Phillippe a kelleténél több nyomot is hagyott a kis afférja után, amit Abbie Cornish-sal folytatott. Reese Witherspoont 1999-ben közös filmjük forgatása után vette feleségül a színész, majd néhány év múlva pedig már viszonyba is kezdett másik kolléganőjével. Azon túl, hogy felesége számtalan árulkodó üzenetet talált Ryan telefonjában, többször látták őket együtt nyilvános helyeken, bár próbáltak elrejtőzni, de nem jött össze. Illetve egyszer Witherspoonnal közös otthonuk előtt is lencsevégre kapták a hűtlen férjet és Abbie-t. S bár soha nem erősítette meg a sztárpár mindezt, de eléggé árulkodó, hogy válásuk után a színész szinte azonnal összejött Abbie Cornish-sal, bár a kapcsolat nem tartott túl sokáig.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

21 legszebb férfi színész: nálad ki a befutó?

21 legszebb férfi színész: nálad ki a befutó? A szépség mindenkinek mást jelent, mégis van jó néhány olyan férfi a világon, akire a nők milliói mondanának igent. A People magazin talán éppen ezért minden évben megszavazza, hogy ki az adott év legszexibb férfija....

15 érdekesség, amit biztosan nem tudtál a vörös hajúakról

Gyönyörű, különleges és extrém – mindez pedig egy mutálódott génnek köszönhető, amit csupán néhány éve fedeztek fel a kutatók. Gyerekként szinte mindenki utálja, akit ezzel a színnel áldott meg az univerzum, felnőttként viszont sokan ölni tudnának érte. A nők ezrei festik vörösre a hajukat, és áhítoznak azért, hogy minél természetesebb vörösnek hassanak. Viszont azt kevesen tudják, hogy az eredeti vörös hajszín milyen „kiváltságokkal” jár.
Mutatunk 15 érdekességet, ami csak azokat érinti, akiknek természetes vörös a hajuk.

Amikor egy gesztus többet mond ezer „szeretleknél” [19 kép]

Amikor egy gesztus többet mond ezer „szeretleknél” [19 kép] Nem lehet elégszer mondani, hogy „szeretlek”, de nem elég, ha mindig csak mondogatjuk és nincsenek mögötte tettek. Vannak olyan helyzetek, amikor sokkal többet mond el egy gesztus, egy ajándék vagy egy kedves...

Hogyan érjem el, hogy akarjon a pasi? Mutatjuk a fogásokat!

Amikor felfigyelünk egy férfira, hamar feltesszük a kérdést: vajon hogyan érjem el, hogy akarjon? És hogy mi a válasz? Nem kell különleges trükkökhöz folyamodni, de azért egy kis női fifika nem árt.