A sztárok sem tökéletesek: 5 híresség, aki megcsalta a párját

A sztárok sem tökéletesek: 5 híresség, aki megcsalta a párját

Ugyan szeretjük makulátlannak látni kedvenceinket, de a szívünk legmélyén tudjuk, hogy ők is emberek, és hajlamosak tévútra lépni. Ezzel az 5 hírességgel is ez történt, amiért legtöbbjüknek tönkre is ment a látszólag jól működő kapcsolata. Hogy miért dönt úgy valaki, hogy megcsalja Reese Witherspoont vagy az Alkonyat c. sorozat szexi „csillámfiúját”, Robert Pattinsont? Talán ez is kiderül a következő válogatásunkból. 5 híresség, aki megcsalta a párját.

Ryan Phillippe

Kép: © Shutterstock

Ryan Phillippe a kelleténél több nyomot is hagyott a kis afférja után, amit Abbie Cornish-sal folytatott. Reese Witherspoont 1999-ben közös filmjük forgatása után vette feleségül a színész, majd néhány év múlva pedig már viszonyba is kezdett másik kolléganőjével. Azon túl, hogy felesége számtalan árulkodó üzenetet talált Ryan telefonjában, többször látták őket együtt nyilvános helyeken, bár próbáltak elrejtőzni, de nem jött össze. Illetve egyszer Witherspoonnal közös otthonuk előtt is lencsevégre kapták a hűtlen férjet és Abbie-t. S bár soha nem erősítette meg a sztárpár mindezt, de eléggé árulkodó, hogy válásuk után a színész szinte azonnal összejött Abbie Cornish-sal, bár a kapcsolat nem tartott túl sokáig.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Mi érdekli a férfiakat? Tényleg a modellekre buknak?

Vajon mi érdekli a férfiakat? A jó alak? A szép arc? A szexis öltözködés? Vagy lehet, hogy a vonzalom valami egészen máson múlik?

Karácsonyi álom körmök

Karácsonyi álom körmök Karácsonyi álom körmök! - Minden nő szeretne a lehető legjobban tündökölni az ünnepek alatt, mikor a ritkán összegyűlt család végre egy asztalhoz ül le, egy jól elkészített karácsonyi ebéd elfogyasztására. A kellő "Óóóó!" és "Nahát!" faktor...

Szereted a tündérmeséket?

Szereted a tündérmeséket? Ki ne szeretne néhány órára újra belecsöppenni a tündérmesék varázslatos világába, ahol a herceg fehér lovon érkezik, ahol mindig előkerül egy Jótündér keresztanya, és ahol a rongyos ruha pillanatok alatt hercegnői báli ruhává változik?...

20 ruha, ami mindent vitt a 2021-es Oscar-díjátadón

A 93. Oscar-gálán a megszokottakhoz hűen rengeteg gyönyörű ruhát láthattunk. Volt, akinek jobban állt és volt, akinek kevésbé… A 2021-es díjátadó a koronavírus miatt rendhagyóvá sikerült. A szervezők az online rendezvény mellőzése miatt tágas tereket választottak a ceremónia lebonyolítására. Az átadót megelőző fogadásra, és a vörös szőnyeges bevonulásra az Union Stationt bérelték ki, ami elegendő teret biztosított arra is, hogy a sajtó külön területet kapjon. Maga a díjátadó pedig a Dolby Színházban zajlott.