A sztárok sem tökéletesek: 5 híresség, aki megcsalta a párját

Kevin Hart

Kép: © Shutterstock

A színészről már tucatnyi alkalommal kiderült, hogy megcsalta aktuális párját, és jelenlegi kedvesével sem történt ez másként. Eniko már terhes volt közös gyermekükkel, amikor kiderült, hogy Kevin őt is megcsalta. Az esetet pedig egy felvétel is bizonyítja, így magyarázkodásra sem volt esélye. Mindent bevallott a színész kedvesének, és bocsánatot is kért. Eniko adott Kevinnek még egy esélyt, így ez a történet nem végződött szakítással.

A hét témái

Régi idők hollywoodi sztárjai, akik még ma is remekül néznek ki

Egykor ők voltak a legfényesebb csillagok Hollywood égboltján, ma pedig már alig emlékszünk a nevükre. 21 olyan hollywoodi sztárt hoztunk, akik a mai napig remek színben élik az életüket, ki messzebb, ki közelebb a forgatási helyszínektől.

2022-es fürdőruha divat: ezeket viseljük idén nyáron

2022-es fürdőruha divat: ezeket viseljük idén nyáron Idén nyáron, ha fürdőruha vásárlásra adod a fejed, akkor több meglepetés is érhet. Az elmúlt években megszokott klasszikus fazonok idén nyáron háttérbe szorulnak, vagy éppen más köntösben jelennek meg. Az új fazonok...

Cukorbetegség: tünetek és veszélyes szövődmények

A cukorbetegség akár életveszélyes szövődményekhez is vezethet, ezért fontos a korai diagnózis. De milyen tünetekkel forduljunk orvoshoz?

Narancsbőr ellen

Mit tehetünk narancsbőr ellen? Összeszedtük a legjobb házi praktikákat narancsbőr ellen. A narancsbőr ellen számos egyszerű, otthon könnyen elvégezhető praktika létezik, de kezdjük az elejéről. Mi az a narancsbőr A narancsbőr egyfajta bőrelváltozást, ami nem más mint...