A tökéletes esküvői ékszer titka

 

A tökéletes esküvői ékszer titka

 

Az esküvő egy pár életének egyik legfontosabb napja. Olyan alkalom, amire az ember élete végéig emlékszik, és amit ünnepel – éppen ezért mindenki azt szeretné, ha minden egyes másodperce tökéletes lenne. És bár megannyi tényezőt nem befolyásolhat az ifjú pár, elég sokat tehetnek azért, hogy valóban felejthetetlen legyen az alkalom. Ide tartozik a megjelenés is.

esküvői ékszer

Míg a férfi feladata “csupán” a tökéletes öltöny megtalálása, a hölgyeknél nem ér véget a keresés a ruha kiválasztásával.

Ezután következik még a haj, a smink, a köröm és az elmaradhatatlan ékszerek. Az első három jobban múlik az arán, mint a szakembereken, olyan szempontból, hogy van, aki szinte teljes egészében elhagyja a bonyolult kontyokat, manikűrt és különleges sminkeket.

És hogy érdemes megtalálni a megfelelő ékszert?

Feil Róbert: Így találd meg a tökéletes esküvői ékszert

A FEIL Ékszer egyik alapítója, Feil Róbert szerint az ékszervásárlást nem érdemes elkapkodni:

esküvői ékszer

“Mivel a döntés szinte életre szól pl.  karikagyűrűk esetében, ezért mindenképp a leendő férj és feleség személyiségét, stílusát érdemes előtérbe helyezni. Ugyanakkor fontos, hogy a választáshoz minőségi időt adjunk. Ezért hoztuk létre a bemutatótermünket Budapesten és Szegeden is, hogy ügyfeleink nyugodt körülmények között, igényes környezetben kaphassanak figyelmet és útmutatást a megfelelő ékszerek kiválasztása érdekében.”

Mi lehet esküvői ékszer?

Természetesen vannak hölgyek, akik nem szeretnek ékszert hordani, így úgy döntenek, hogy esküvőjük napján sem erőltetik magukra ezt a szokást. Ebben az esetben is ott van még az esküvői karikagyűrű.

Természetesen rengetegen vannak, akik mással is díszítik magukat – kiváltképp, ha egy egyszerű, letisztult ruhára esett a választást, ezt ugyanis gyönyörűen kiegészíti egy szintén ízléses, de talán kicsit feltűnőbb ékszer-összeállítás. Ekkor már szinte végtelen a lehetőségek listája: fülbevaló, nyaklánc, karkötő, hajdísz…

Ezek közül veszünk most néhányat számba.

A karikagyűrű

Több szempontból is egyedi helyzetben lévő ékszerről van szó.

Egyrészt, az ifjú pár közösen választja ki és a legfőbb szempont közel sem az, hogy egyetlen ruhához illik-e a darab. Ezt egy egész életen át hordják majd, mindketten. Másrészt pedig, ez az az ékszer, amely nem lesz rajta az arán az első pillanattól kezdve. Éppen ezért fontos, hogy a többi kiegészítő úgy legyen összeválogatva, hogy az összhatás ne legyen “túl sok”, amikor majd ez a darab is felhúzásra kerül.

esküvői ékszer

A karikagyűrű kiválasztásánál tehát két embernek tökéletes egyetértésben kell meghoznia a végső döntést. Ez nem biztos, hogy egyszerű, azonban problémát sem kell okoznia. A megfelelő szakemberek ugyanis pontosan tudják, hogyan segíthetnek, a jó kérdések feltevése után pedig rövid időn belül a választáshoz kísérhetik a leendő házasokat.

A FEIL márka tökéletes választás lehet az eljegyzési gyűrű után is, hiszen végig kísérik a házasodó párokat, egészen esküvőjük napjáig. Karikagyűrűik páratlan minőséget képviselnek és hatalmas választékkal biztosítják, hogy a legkülönbözőbb igényeket is ki tudják elégíteni.

Fülbevaló

A karikagyűrű után az arának egy nagyon fontos döntést kell meghoznia ahhoz, hogy ízléses és kiegyensúlyozott legyen kinézete a nagy napon: hová szeretné fektetni a hangsúlyt? Ennek függvényében ugyanis nagyban változhat a tökéletes esküvői ékszer fogalma.

A legtöbbeknek a ruhára vagy nyakláncra esik végül a választása. Ebben az esetben célszerű kisebb méretű fülbevalót választani, ezzel ugyanis szinte csak egy apró megcsillanás tűnik fel az ékszerből, ami kifogástalan hatást kelt. Látszik, hogy az ara visel fülbevalót, de az nem vonja el a figyelmet a hangsúlyosabb darabokról.

Erre az esetre lehet nagyszerű választás a FEIL aranyba foglalt gyémánt fülbevaló kínálata. A márka letisztult, egyszerű darabokat ajánl, amelyek elegáns kiegészítői lehetnek a menyasszony kinézetének.

Nyaklánc

A nyaklánc kiválasztása kicsivel hosszadalmasabb lehet, mint a fülbevaló. Ebben az esetben ugyanis már jobban szemügyre kell venni a ruhát, vagyis még eggyel több szempont segíti a választást.

Más-más méretű nyakláncokat és medálokat kell választani a különböző szabású ruhákhoz ahhoz, hogy tökéletes összhangot teremtsenek. A zárt, de kevésbé díszített dekoltázs például kisebb medált, míg a mélyebb kivágások hosszabb, szépen felfekvő láncot és hangsúlyos medált igényelnek.

A FEIL mind gyémánt, mint Swarovski köves medálok kínálatával igyekszik segíteni az menyasszonyokat a tökéletes nyakék megtalálásában, de akár ékszer szettjeikre is eshet a választás, amellyel tökéletesen összeillő nyaklánc és fülbevaló díszítheti az arát.

A szín

Ha már eldőlt, hogy milyen fazonokat keresünk, egy utolsó nagy döntést meg kell még hozni: az ékszerek színét. Ez egyrészt vonatkozik a foglalatok színére (anyagára), másrészt pedig a befoglalt kő színére. Szerencsére ma már széles választéka létezik szinte minden darabnak, azonban érdemes még a vásárlás előtt dönteni, hogy egyszerűbbé váljon a választás.

A hófehér ruhához az ezüst vagy fehérarany ékszerek illenek a legjobban. Ebben az esetben az ékszer azonban tökéletes lehetőség egy kis szín becsempészésére is. Elegáns türkiz, vörös, mélykék és smaragd színű kövekből érdemes válogatni, ekkor pedig máris ide kapcsolhatók a smink színei vagy magának az esküvőnek az uralkodó árnyalatai.

A törtfehér, pezsgő színű, elefántcsontszínű ruhák esetében gyönyörűen kiegészítheti az ara megjelenését egy arany ékszer szett. Ekkor már óvatosabban kell bánni a kő színeivel, de közel sem kell elzárkózni a pasztell színektől, a kékektől és zöldektől.

Az esküvői ékszerek kiválasztása korántsem elhanyagolható feladat. Az ifjú pár élete nagy napján méltán szeretne az ara tökéletesen kinézni – a ruha mellett ehhez pedig hozzájárul a viselt ékszer is.

Ennek azonban nem kell gondterhes döntésnek lennie. Néhány alapvető szabály betartásával és a megfelelő segítőtárs megtalálásával gyerekjáték lesz ez is.

A FEIL ékszerek tökéletes választásnak bizonyulhatnak az esküvőre készülő hölgyeknek és pároknak is. Karikagyűrűik egy életen át fogják jelképezni az összetartozást, fülbevalóik és nyakláncaik pedig az ara megjelenésének ékkövei lehetnek. Munkatársaik szakértelmükkel támogatják a döntést, így is elősegítve, hogy a nagy nap igazán felejthetetlen legyen.

esküvői ékszer

 

További cikkek:

FÜGGÖNY VARRÁSI TECHNIKÁK HÁZILAG

A CSÍKOS BŐR ELTÜNTETÉSE OTTHON!

5 HIBA A NAPOZÓSZEREK HASZNÁLATÁNÁL!

MEGÉRI JÓ APÁNAK LENNI

ALMÁS-REBARBARÁS VÍZ (NAPI 5 POHÁR, HETI 2 KILÓ MÍNUSZ).

9 DOLOG – EZT CSINÁLJA A BARÁTNŐD OTTHON EGYEDÜL

A hét témái

Hajhullás elleni házi praktikák

Hajhullás elleni házi praktikák, amik tényleg működnek! A bőrgyógyászok szerint napi 50-100 hajszál elvesztése normális, nincs semmi ok az aggodalomra. De amikor a hajhullás láthatóbbá válik és néhány csupasz folt is kialakul a fejbőrön, azt már kezelni kell. A...

Online sorozatok: a filmnézés forradalma

Az online sorozatok népszerűsége egyre csak növekszik. De mi teszi őket népszerűvé, és hogyan változtatják meg a nézők szokásait?

Csak heti 20 perc? Ezt teszi a bőröddel ennyi idő alatt a szolárium

Csak heti 20 perc? Ezt teszi a bőröddel ennyi idő alatt a szolárium A mesterséges barnulásnak éppúgy vannak rajongói, mint ellenségei. Sokan esküsnek rá és a rendszeresen járnak szoláriumba, de rengetegen soha be nem tennék a lábukat egy szoláriumgépekkel teli...

Te tudod, hogy 1 mérföld hány km?

Sokaknak meggyűlik a baja a mértékegységekkel, pedig sokszor hasznos lenne fejből tudni egy-két váltó-számot. Ezért most megmutatjuk, hogy 1 mérföld hány km valójában. Segítünk, hogy meg tudd jegyezni és még némi tudományos adattal is alátámasztjuk a tudnivalókat.