A világ leggazdagabb gyerekei: vajon tényleg mindenük megvan? [10 kép]

A világ leggazdagabb gyerekei: vajon tényleg mindenük megvan? [10 kép]

Sokan álmodoznak arról, hogy magánrepülőn utazzanak, mint a filmekben, vagy, hogy a pénz tényleg csak egy eszköz legyen és a ne megélhetés eméssze fel szinte az egészet. Ezeknek a gyerekeknek mindez szinte születésük óta megadatik. Nagyon gazdagok, és nem félnek mutogatni, hogy mijük van függetlenül attól, hogy beleszülettek a jóba, vagy maguk szerezték a vagyonukat. Hoztunk 10 képet, amin a világ leggazdagabb gyerekei közül látható néhány.

Ez Stormi világa, mi csak élünk benne

Kép: en.visualchase.com

Kylie Jenner és Travis Scott lánya, Stormi Webster alig hároméves és máris saját járgányt vezet. Egy flottányi elektromos autóval rendelkezik, és tele van a gardróbja dizájner holmikkal. Kétéves kora előtt pedig több egzotikus országban járt, mint azt el mernénk képzelni. Az első két szülinapjára a szülők egy egész vidámparkot kibéreltek, ahol a kislány felfújható arcmása várta a látogatókat. Mindkét buli nagyjából 100 000 dollárba került.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

3 híresség, aki jobban néz ki néhány plusz kilóval

3 híresség, aki jobban néz ki néhány plusz kilóval Gyakran előfordul, hogy a hírességeknek egy-egy szerep, koncert, vagy divatbemutató kedvéért drasztikus fogyásba kell kezdeniük, vagy egyszerűen csak az életmódjuk, vagy akár egy tragédia miatt fogynak le. Íme 6...

Maltipoo: az egyik legcukibb kutyafajta az egész világon

Maltipoo: az egyik legcukibb kutyafajta az egész világon Könnyen lehet, hogy sosem találkoztál még ilyen cuki kutyával, mint a legújabb kedvenc, a plüssmaci kinézetű maltipoo. Gyerekek és felnőttek egyaránt odavannak ezért az édes hibrid kutyafajtáért, akit magunkkal...

Juharszirup – a következő szupertáplálék?

A juharszirupban talán hasonló jótékony hatású anyagok rejlenek, mint a bogyós gyümölcsökben. Valamint a teában, a vörösborban és a lenmagban – és ez nem áprilisi tréfa.

A női ciklus titkai

A női ciklus sokak számára fizikai és lelki természetű misztérium. De mi történik ilyenkor a testünkben az orvostudomány szerint?