Állásinterjú előtt állsz? Ezeket a ruhákat jobb, ha inkább nem veszed fel

Állásinterjúra készülsz? Ezeket a ruhákat jobb, ha inkább nem veszed fel az interjún

Az állásinterjú célja (általában), hogy jó benyomást keltsünk az interjúztatóban és megkapjuk a munkát, amire jelentkeztünk. Azonban naivitás azt gondolni, hogy csupán a tapasztalat, a tudás, és a rátermettség dönti el, hogy kit választ az adott cég a legújabb dolgozójának. A megjelenés éppúgy fontos, mint az említett kvalitások, ezért nem érdemes elbagatellizálni, hogy mit veszel fel az interjúra. Az első benyomás kiemelten fontos a találkozó során, legalább annyira, mint az, hogy mi áll az önéletrajzunkban. A ruhánk pedig árulkodik rólunk és a munkamorálunkról, ezért előnyös, ha profizmust, önbizalmat és kellő tiszteletet sugárzunk az öltözékünkkel is. A lezser, hétköznapi szerelés nem biztos, hogy a legjobb választás erre célra. Viszont túlgondolni sem érdemes, az egyszerű, csinos darabokkal biztosan nem lőhetünk mellé.

Mit NE viselj az állásinterjún?

Szandál vagy papucs

Kép: canva.com

A nyitott cipőkkel nincsen baj a nyári melegben, viszont az legyen a lehető legdiszkrétebb. A papucsot bízunk benne, hogy senkinek nem kell elmagyarázni, hogy miért nem jó választás – egyik verziója sem! Ideális, ha egy szép körömcipőt, egy egyszerű balerinát, egy loafert, vagy a téli hónapokban egy elegáns bokacsizmát választasz.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Glamour-, Erotikus- Budoir fotózás – miért lehet jó Neked?

Glamour-, Erotikus- Budoir fotózás - miért lehet jó Neked?   Mit jelent a glamour, a budoir vagy az erotikus fotózás? Mit adhatnak az ilyen gyönyörű képek egy nőnek? Mi a különbség, mitől szépek ezek a fotók? Minden nőnek elemi igénye, hogy szépnek, szexinek...

Ha már unod a rizst, válts bulgurra! Mutatjuk, mit kell tudnod róla

Ha már unod a rizst, tökéletes köret lehet helyette a bulgur. Évekkel ezelőtt szinte a semmiből bukkant fel ez az isteni alapanyag és hamar meghódította a diétázók és a reform konyha szerelmeseinek a szívét.

Tavaszi fáradtság leküzdése egyszerű lépésekkel

Kora tavasszal sokan bágyadtak, aluszékonyak vagyunk és sokan fejfájásról, szédülésről, ingerlékenységről panaszkodnak. Fontos megjegyezni, hogy a tünetek ellenére a tavaszi fáradtság nem betegség, csupán szervezetünk normális reakciója, amikor is a téli üzemmódról...

A Nespresso kompatibilis komposztálható kapszulákkal a környezetet is óvjuk

Hogyan jutottunk el a Nespresso kompatibilis komposztálható kapszulákig a kávé kezdeteitől? A kávézás története rendkívül messzire nyúlik vissza. A főzési technikák sokasága vár, rengeteg lehetőség van arra, hogy hogyan készítsük el reggelente az energiát adó italt, többek között instant kávé, filteres, a jó öreg kotyogós vagy éppen a frissen őrölt változat, esetleg a kapszulás kávé.