Anllela Sagra: a lány, aki fitness modellnek született

Anllela Sagra: a lány, aki fitness modellnek született

A kolumbiai születésű lány a húszas évei elején már egy teljes modellkarriert tudhat a háta mögött. Anllela Sagra szinte tökéletes szépségével már egészen fiatalon betört a divat világába és sikeres modellként élte az életét. Ám hiába tartotta mindenki varázslatosnak a lányt, ő maga sosem volt megelégedve a vékony testalkatával. Így változtatásra adta a fejét, ami végül nagyobb csavarhoz vezetett, mint el tudta volna korábban képzelni.

Gyönyörű és hihetetlenül sikeres

Kép: @anllela_sagra

A gyönyörű és hihetetlenül sikeres modell egyik nap leugrott a közeli edző terembe, hogy még tökéletesebbé alakítsa a testét, és hogy kieressze a gőzt. Ez a „leugrás” olyan jól sikerült, hogy azóta is az edzőtermekben éli az életét, ugyanis nem csak életmód, de karrierváltáshoz is vezetett ez a kis kaland.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Google Classroom: az online oktatás jövője?

A Google Classroom sokak szerint az online oktatás legpraktikusabb segítője. Te vajon mindent tudsz a működéséről?

A purhab egészségre gyakorolt hatásai

Az üveggyapot mellett a purhab is évek óta beszédtémának számít. Vannak, akik azonnal menekülnek előle, mivel rákkeltőnek tartják, mások viszont szívesen használják. Kinek van ebben a konfliktusban igaza? Nézzük!

Lainey Molnar, egy tehetséges illusztrátor szókimondó rajzai

Lainey Molnar, egy tehetséges illusztrátor szókimondó és (mindig) aktuális rajzai Te is tökéletes sminkkel és frizurával ébredsz minden reggel? Akkor is jó a kedved, ha a menstruációd legkeményebb időszakát éled? Hát persze, hogy nem. Hiszen ilyen maximum a filmekben...

A legszebb magassarkú cipők különleges alkalmakra

A legszebb magassarkú cipők különleges alkalmakra A magassarkúk és a tűsarkú cipők annak ellenére számítanak a világ egyik legnépszerűbb női cipőinek, hogy bizony sokuk nem igazán a kényelméről híres. Viszont a hölgyek imádják azt, ahogy megnyújtja az alakot és extrán...