Az eljegyzési gyűrű stílusa: Hogyan találd meg a tökéletes stílust?

Az eljegyzési gyűrű stílusa: Hogyan találd meg a tökéletes stílust?

 

Eldöntötted, hogy megkéred a párod kezét? Az eljegyzési gyűrű kiválasztása általában komoly fejtörést okoz, hiszen rengeteg stílus közül választhatunk. Segítségül összegyűjtöttük az eljegyzési gyűrű stílusokat és a velük kapcsolatos kulcs kérdéseket. Fontos, hogy döntésed előtt több stílussal is megismerkedj!

eljegyzési gyűrű

Illeszd a gyűrűt a párod ízléséhez

Először is nézd meg, hogy a kedvesed milyen ékszereket hord a mindennapokban, hiszen azokat az ékszereket viseli a legsűrűbben. Fontos, hogy komfortos legyen a számára, ezért ki kell derítened a kedvelt stílust. Fehér aranyat vagy sárgát visel szívesebben? Milyen formákat kedvel? Van, aki a feltűnőbb darabokat részesíti előnyben, ezzel szemben vannak hölgyek, akik a letisztultabb formák szerelmesei. A következő szempont a kedvesed kézformája, hiszen jól kell mutatnia optikailag az ujján. Például a nyújtott alakú gyűrűk hosszítják a tömzsibb ujjakat. A keskeny gyűrűknél pedig figyelj oda, hogy a hosszabb ujjakon könnyedén elvesznek. Összességében az arányok nagy jelentőséggel bírnak!

Milyen legyen a gyűrű stílusa?

Az eljegyzési gyűrűk körül rengeteg kérdés lebeg, amivel minden férfi szembesül. Milyen stílus illik a párjához? Milyen színű aranyat válasszon? Milyen legyen a kő? Milyen méret mellett döntsön? Mekkora legyen a kő? Mielőtt kiválasztanánk a tökéletes gyűrűt, érdemes kutatómunkát végezni és megválaszolni ezeket a fontos kérdéseket. Nagyon fontos a megfelelő eljegyzési gyűrű vásárlása előtt, hogy alaposan utánajárjunk a stílusválasztéknak.

Csiszolatlan drágakővel foglalt gyűrűk

Egyre nagyobb teret nyernek a csiszolatlan gyűrűk, melyek nem mindennapi ékszereknek számítanak. Az abszolút megismételhetetlen darabok a formájukat és színüket a véletlennek köszönhetik. Érdekességük, hogy az ékkövek úgy kerülnek a foglalatba, ahogy a természet alkotta meg őket.

Dizájner gyűrűk

A dizájner gyűrűk ideális választásnak bizonyulnak, ha egy igazi különlegességet keresünk, de nem szeretnénk vagyonokat költeni. Igaz, hogy a gyémánt nagyon népszerű kőválasztás szempontjából, azonban az egyedi design mellett kifejezetten kedveltek a színes drágakövek is. Ha a szerelmed kedveli a színeket és egyedi gyűrűket, meg is van az ő stílusa!

Minimalista gyűrűk

A lesztiltult minimalista stílus sosem megy ki a divatból, így van ez az eljegyzési gyűrűk világában is. Ha a kedvesünk rajong az egyedi forma világért, de mellette a minimalista stílus kedvelője, akkor ne is keresgéljünk tovább. Az egyszerű letisztult gyűrűket kedvelő hölgyek számára remek választás!

Mire figyeljünk gyűrűk választásakor?

Minden gyűrű stílus esetében a méret kiemelten fontos kérdés, amelynek pontosítására több észrevehetetlen trükk is létezik. Például elcsenheted kedvesed másik gyűrűjét. A gyűrű vásárlás bizalmi kérdés, ezért megbízható helyen kell vásárolnunk. Lényeges szempont, hogy a kő összhangban legyen a gyűrű anyagával és a leendő viselője stílusával. Ha rászánjuk a megfelelő időt a keresésre, biztosan nem fogunk rossz döntést hozni!

 

 

További cikkek:

KISMAMA FOTÓZÁS – MAJD A BABÁVAL AZ ELSŐ PILLANATOKTÓL

TAG HEUER X PORSCHE: A VERSENY BŰVÖLETÉBEN

IGAZAT MONDANI MENŐ! NA DE MINDIG?

NŐI KARKÖTŐK SZUPER ÁRAKON!

A CBD FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ ÉS GÖRCSOLDÓ HATÁSAI!

A hét témái

A lányok, akik kódolnak – digitális térben tartotta meg első közös workshopját az Asura Technologies és a Skool

„2004-es indulásunk óta kiemelt figyelmet fordítunk a lányok elérésére és inspirálására, hiszen Magyarországon ma a technológiai szakemberek mindössze 10-15%-a nő, így a társadalmunk felét jelentő nők alig vannak jelen a jelenünket és a jövőnket alakító szakmákban.”

Anllela Sagra: a lány, aki fitness modellnek született

Anllela Sagra: a lány, aki fitness modellnek született A kolumbiai születésű lány a húszas évei elején már egy teljes modellkarriert tudhat a háta mögött. Anllela Sagra szinte tökéletes szépségével már egészen fiatalon betört a divat világába és sikeres modellként...

Ezek a parfümök voltak a legnépszerűbbek 2021-ben

Ezek a parfümök voltak a legnépszerűbbek 2021-ben Megtaláltad már a kedvenc illatodat? Akár évekbe is telhet rábukkanni arra az illatra, amit nemcsak, hogy elviselünk magunkon, de imádjuk is, ha átjárja a mindennapjainkat. A Fragrantica magazin 2021-ben is kikérte a...

Ez történik veled, ha többé nem hordasz melltartót

Ez történik veled, ha többé nem hordasz melltartót A tinikor küszöbén alig vártuk, hogy megkapjuk vagy megvehessük életünk első melltartóját, néhány év hordás után viszont minden nő fejébe megfordul legalább egyszer, hogy milyen lehet az élet nélküle… A melltartó...