Az eljegyzési gyűrű stílusa: Hogyan találd meg a tökéletes stílust?

Az eljegyzési gyűrű stílusa: Hogyan találd meg a tökéletes stílust?

 

Eldöntötted, hogy megkéred a párod kezét? Az eljegyzési gyűrű kiválasztása általában komoly fejtörést okoz, hiszen rengeteg stílus közül választhatunk. Segítségül összegyűjtöttük az eljegyzési gyűrű stílusokat és a velük kapcsolatos kulcs kérdéseket. Fontos, hogy döntésed előtt több stílussal is megismerkedj!

eljegyzési gyűrű

Illeszd a gyűrűt a párod ízléséhez

Először is nézd meg, hogy a kedvesed milyen ékszereket hord a mindennapokban, hiszen azokat az ékszereket viseli a legsűrűbben. Fontos, hogy komfortos legyen a számára, ezért ki kell derítened a kedvelt stílust. Fehér aranyat vagy sárgát visel szívesebben? Milyen formákat kedvel? Van, aki a feltűnőbb darabokat részesíti előnyben, ezzel szemben vannak hölgyek, akik a letisztultabb formák szerelmesei. A következő szempont a kedvesed kézformája, hiszen jól kell mutatnia optikailag az ujján. Például a nyújtott alakú gyűrűk hosszítják a tömzsibb ujjakat. A keskeny gyűrűknél pedig figyelj oda, hogy a hosszabb ujjakon könnyedén elvesznek. Összességében az arányok nagy jelentőséggel bírnak!

Milyen legyen a gyűrű stílusa?

Az eljegyzési gyűrűk körül rengeteg kérdés lebeg, amivel minden férfi szembesül. Milyen stílus illik a párjához? Milyen színű aranyat válasszon? Milyen legyen a kő? Milyen méret mellett döntsön? Mekkora legyen a kő? Mielőtt kiválasztanánk a tökéletes gyűrűt, érdemes kutatómunkát végezni és megválaszolni ezeket a fontos kérdéseket. Nagyon fontos a megfelelő eljegyzési gyűrű vásárlása előtt, hogy alaposan utánajárjunk a stílusválasztéknak.

Csiszolatlan drágakővel foglalt gyűrűk

Egyre nagyobb teret nyernek a csiszolatlan gyűrűk, melyek nem mindennapi ékszereknek számítanak. Az abszolút megismételhetetlen darabok a formájukat és színüket a véletlennek köszönhetik. Érdekességük, hogy az ékkövek úgy kerülnek a foglalatba, ahogy a természet alkotta meg őket.

Dizájner gyűrűk

A dizájner gyűrűk ideális választásnak bizonyulnak, ha egy igazi különlegességet keresünk, de nem szeretnénk vagyonokat költeni. Igaz, hogy a gyémánt nagyon népszerű kőválasztás szempontjából, azonban az egyedi design mellett kifejezetten kedveltek a színes drágakövek is. Ha a szerelmed kedveli a színeket és egyedi gyűrűket, meg is van az ő stílusa!

Minimalista gyűrűk

A lesztiltult minimalista stílus sosem megy ki a divatból, így van ez az eljegyzési gyűrűk világában is. Ha a kedvesünk rajong az egyedi forma világért, de mellette a minimalista stílus kedvelője, akkor ne is keresgéljünk tovább. Az egyszerű letisztult gyűrűket kedvelő hölgyek számára remek választás!

Mire figyeljünk gyűrűk választásakor?

Minden gyűrű stílus esetében a méret kiemelten fontos kérdés, amelynek pontosítására több észrevehetetlen trükk is létezik. Például elcsenheted kedvesed másik gyűrűjét. A gyűrű vásárlás bizalmi kérdés, ezért megbízható helyen kell vásárolnunk. Lényeges szempont, hogy a kő összhangban legyen a gyűrű anyagával és a leendő viselője stílusával. Ha rászánjuk a megfelelő időt a keresésre, biztosan nem fogunk rossz döntést hozni!

 

 

További cikkek:

KISMAMA FOTÓZÁS – MAJD A BABÁVAL AZ ELSŐ PILLANATOKTÓL

TAG HEUER X PORSCHE: A VERSENY BŰVÖLETÉBEN

IGAZAT MONDANI MENŐ! NA DE MINDIG?

NŐI KARKÖTŐK SZUPER ÁRAKON!

A CBD FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ ÉS GÖRCSOLDÓ HATÁSAI!

A hét témái

Társkeresés 30 felett! Hol? Hogyan?

Akár szingli vagy, akár elvált, vagy özvegy, a társkeresés 30 felett nem oly könnyű és egyszerű, mint a húszas éveink elején: minél idősebbek vagyunk, annál rögösebbnek tűnik az út, és annál inkább frusztrálhat minket az egyedüllét tudata és az a bizonyos sokat...

Mi az a kisajakplasztika és mikor lehet rá szükség?

Mi az a kisajakplasztika és mikor lehet rá szükség? Előfordul, hogy olyan problémákkal kell szembenéznünk, ami mások számára láthatatlan, és nem is szeretnénk, hogy lássák, vagy egyáltalán tudjanak róla. Ebben az esetben viszont egyedül maradunk a problémával, ami...

15 fotó, amit biztosan nem így terveztek

15 fotó, amit biztosan nem így terveztek Vannak olyan helyzetek, amikor nem a legszerencsésebb, ha éppen arra jár egy fotós, és használja is a gépét, főleg ha nem így tervezték! Ez a 15 pomponlány sem hisszük, hogy örült annak, hogy pont abban a pillanatban lett...

Mit jelent a supinált cipő?

Sok szülőnél merül fel a kérdés cipővásárláskor: mit is pontosan a supinált cipő, és az én gyerekemnek szüksége van-e rá? Nézzük meg részletesebben a supinált cipő működését.