Az eljegyzési gyűrű stílusa: Hogyan találd meg a tökéletes stílust?

Az eljegyzési gyűrű stílusa: Hogyan találd meg a tökéletes stílust?

 

Eldöntötted, hogy megkéred a párod kezét? Az eljegyzési gyűrű kiválasztása általában komoly fejtörést okoz, hiszen rengeteg stílus közül választhatunk. Segítségül összegyűjtöttük az eljegyzési gyűrű stílusokat és a velük kapcsolatos kulcs kérdéseket. Fontos, hogy döntésed előtt több stílussal is megismerkedj!

eljegyzési gyűrű

Illeszd a gyűrűt a párod ízléséhez

Először is nézd meg, hogy a kedvesed milyen ékszereket hord a mindennapokban, hiszen azokat az ékszereket viseli a legsűrűbben. Fontos, hogy komfortos legyen a számára, ezért ki kell derítened a kedvelt stílust. Fehér aranyat vagy sárgát visel szívesebben? Milyen formákat kedvel? Van, aki a feltűnőbb darabokat részesíti előnyben, ezzel szemben vannak hölgyek, akik a letisztultabb formák szerelmesei. A következő szempont a kedvesed kézformája, hiszen jól kell mutatnia optikailag az ujján. Például a nyújtott alakú gyűrűk hosszítják a tömzsibb ujjakat. A keskeny gyűrűknél pedig figyelj oda, hogy a hosszabb ujjakon könnyedén elvesznek. Összességében az arányok nagy jelentőséggel bírnak!

Milyen legyen a gyűrű stílusa?

Az eljegyzési gyűrűk körül rengeteg kérdés lebeg, amivel minden férfi szembesül. Milyen stílus illik a párjához? Milyen színű aranyat válasszon? Milyen legyen a kő? Milyen méret mellett döntsön? Mekkora legyen a kő? Mielőtt kiválasztanánk a tökéletes gyűrűt, érdemes kutatómunkát végezni és megválaszolni ezeket a fontos kérdéseket. Nagyon fontos a megfelelő eljegyzési gyűrű vásárlása előtt, hogy alaposan utánajárjunk a stílusválasztéknak.

Csiszolatlan drágakővel foglalt gyűrűk

Egyre nagyobb teret nyernek a csiszolatlan gyűrűk, melyek nem mindennapi ékszereknek számítanak. Az abszolút megismételhetetlen darabok a formájukat és színüket a véletlennek köszönhetik. Érdekességük, hogy az ékkövek úgy kerülnek a foglalatba, ahogy a természet alkotta meg őket.

Dizájner gyűrűk

A dizájner gyűrűk ideális választásnak bizonyulnak, ha egy igazi különlegességet keresünk, de nem szeretnénk vagyonokat költeni. Igaz, hogy a gyémánt nagyon népszerű kőválasztás szempontjából, azonban az egyedi design mellett kifejezetten kedveltek a színes drágakövek is. Ha a szerelmed kedveli a színeket és egyedi gyűrűket, meg is van az ő stílusa!

Minimalista gyűrűk

A lesztiltult minimalista stílus sosem megy ki a divatból, így van ez az eljegyzési gyűrűk világában is. Ha a kedvesünk rajong az egyedi forma világért, de mellette a minimalista stílus kedvelője, akkor ne is keresgéljünk tovább. Az egyszerű letisztult gyűrűket kedvelő hölgyek számára remek választás!

Mire figyeljünk gyűrűk választásakor?

Minden gyűrű stílus esetében a méret kiemelten fontos kérdés, amelynek pontosítására több észrevehetetlen trükk is létezik. Például elcsenheted kedvesed másik gyűrűjét. A gyűrű vásárlás bizalmi kérdés, ezért megbízható helyen kell vásárolnunk. Lényeges szempont, hogy a kő összhangban legyen a gyűrű anyagával és a leendő viselője stílusával. Ha rászánjuk a megfelelő időt a keresésre, biztosan nem fogunk rossz döntést hozni!

 

 

További cikkek:

KISMAMA FOTÓZÁS – MAJD A BABÁVAL AZ ELSŐ PILLANATOKTÓL

TAG HEUER X PORSCHE: A VERSENY BŰVÖLETÉBEN

IGAZAT MONDANI MENŐ! NA DE MINDIG?

NŐI KARKÖTŐK SZUPER ÁRAKON!

A CBD FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ ÉS GÖRCSOLDÓ HATÁSAI!

A hét témái

Szépen áttelelt a muskátli? Hogyan tovább?

Szépen áttelelt a muskátli? Hogyan tovább? Legyen szó kicsi vagy nagy teraszról legalább egy láda muskátli biztosan hever valamelyik sarokban. Hálás és látványos növény így sokan szeretik használni az erkély, vagy a kert díszítésére, és azon ritka balkonnövények közé...

Baconos finomság

Baconos finomság | Recept A következő baconos finomság recept nem éppen az alacsony zsírtartalmú, fogyókúrás ételek közé tartozik, de szerintem néha, mindenki megérdemel egy kis kényeztetést. További előny, hogy a párunk is egészen biztosan le lesz nyűgözve az...

Károly király búcsút vesz walesi vidéki birtokától

Károly király búcsút vesz walesi vidéki birtokától Egy korszak véget ér III. Károly király számára. Bár a walesi hercegi cím és a hozzá tartozó ingatlanok legidősebb fiára, Vilmos hercegre szálltak a trónra lépését követően. Az angol király megtartotta walesi...

Túlzott izzadástól a magabiztosságig: a hónalj botox kezelés segíthet Önnek

Túlzott izzadástól a magabiztosságig: a hónalj botox kezelés segíthet Önnek Ismerős az Ön számára az a helyzet, amikor már a gondosan kiválasztott, drágább dezodorok is gyakran alulmaradnak az erőteljes izzadással szemben? Az olyan tényezők, mint az érzelmi stressz, a...