Beauty Hacks- Szépségtrükkök Neked

Beauty Hacks – Szépségtrükkök Neked

Beauty Hacks- Szépségtrükkök Neked! Ezúttal, pár igen hasznos trükköt hoztunk el Nektek, melyekkel megkönnyíthetitek a reggeli készülődést vagy éppen tartósabbá tehetitek frizurátokat, sminketeket.  Ezekkel a kis praktikákkal időt, pénzt spórolhatunk.

 Beauty Hacks - Szépségtrükkök

  1. Ha azt szeretnéd, hogy akár frissen mosott hajadat is erősen tartsa a hullámcsatod, egyszerűen csak fújd le hajlakkal, majd így tűzd meg vele frizurádat. Ez az egyik legegyszerűbb, de legnagyszerűbb trükk is egyben. Tovább növelhetjük a hatékonyságot, hogyha a csat hullámos felével lefelé tűzzük meg a hajunkat.

A megfelelő rúzs fontossága:

  1. Aki szeret rúzst használni, az már minden bizonnyal szembesült a rúzsok egyik legnagyobb, legidegesítőbb hibájával: törékeny. Amikor kedvenc rúzsunk, amelynek árnyalata tökéletesen illeszkedik a stílusunkhoz, bőrünkhöz (és természetesen az utolsó darab volt a drogéria polcán) eltörik, a mi kis sminkvilágunkban is beáll egy kisebb apokalipszis. De ne essünk kétségbe, ugyanis a problémát könnyen orvosolhatjuk! Nincs más dolgunk, mint újra összeilleszteni a rúzs két részét, majd hajszárítóval kicsit megmelegíteni. Ezután óvatosan nyomkodjuk össze a darabokat és próbáljuk meg elegyengetni a törésvonalat. Miután ezzel is elkészültünk, tegyük be egy éjszakára a fagyasztóba, majd a következő reggelen, már ugyanúgy szépségünk szolgálatunkba fogadhatjuk, mint új korában.
  1. Manapság BB krémek egész skálája áll a vásárlók rendelkezésére. Tökéletes azoknak a nőknek, akik csak kisebb bőrhibákkal rendelkeznek és a természetes smink hívei. A BB krémet azonban, nem csak az arcunkon lehet használni. Biztos mindenki állt már tanácstalanul a tükör előtt, miközben azon morfondírozott, hogy, hogy a fenébe sikerült szert tennie a gyakran nem is kicsi kék-zöld foltokra a lábán, karján. Főleg a tavaszi, nyári időszakban mozgatja meg ez a kérdés nők millióinak rövid-és hosszú távú memóriáját, miközben a régi barátként köszöntött rövidnadrágjában vagy szoknyájában mustrálja magát. Erre a problémára is létezik megoldás! Kenjünk egy kis BB krémet az érintett felületre és dolgozzuk el.

Beauty Hacks – Szépségtrükkök Neked

  1. A borotva a nő egyik legjobb barátja. Azonban ez a barát, megkövetel egy másik résztvevőt is, ami a borotvahab. Gyakran történik meg, hogy csak a zuhany alatt jövünk rá, hogy a borotvahabunk kifogyott, vagy éppen elérhetetlen távolságban van. Nem kell kétségbeesni, ugyanis bármilyen hajkondicionáló tökéletesen megfelelő a hiány pótlására.
  1. A szemöldök az arc egyik legmeghatározóbb része. Ha sűrű, kissé „önfejű” szemöldökkel áldott meg a természet.  Az ember lányának nincs ideje folyton nézegetni a tükörben, hogy a makacs szálak biztosan jól állnak-e, de egy kis ajakbalzsammal, könnyen megszelídíthetjük őket. Használjunk színtelen, egyszerű balzsamot és garantáltan tartós lesz az eredmény.
  1. A következő tipp is inkább a nyári időszakban lehet fontos, amikor eljön a saruk és a papucsok időszaka. Egy gondosan, az öltözékükhöz kiválasztott, gyönyörű saru is teljesen elveszíti, minden szépségét, ha a lábfejünk, sarkunk nem ápolt. Ehhez nyújt segítséget a vazelin. Kenjük be vele a sarkunkat, majd húzzunk rá zoknit és éjszaka aludjunk így. Ez a módszer garantáltan ápolt lábfejet és puha sarkakat eredményez.
  1. Hajmosás után, még nedvesen a legsérülékenyebb a hajunk. Éppen ezért, a szokásos törölközős dörzsölés helyett, használjunk egy kinyúlt, nem használt pólót. Sokkal gyengédebben és hatásosabban szívja el a nedvességet és a hajunkat sem károsítja annyira, mint a törölköző.
  1. A szépségiparban rengetek különböző árnyalatú, állagú, fedőképességű alapozó található meg. Sajnos, ha az árnyalatot nem találjuk el, azzal nem lehet sok mindent kezdeni, de az állagon javíthatunk kicsit. Ha túl sűrűnek, nehezen felkenhetőnek találjuk alapozónkat, CC krémünket, akkor csak egy kis vizet kell hozzákeverni és máris egyszerűbben és egyenletesebben el lehet dolgozni. Ha túl folyós az eredeti krémünk, segíthetünk rajta, ha egy kis púdert keverünk hozzá.

 

Reméljük, hasznosnak találtátok Ti is, kis trükk összefoglalónkat. Ha Nektek is vannak hasonló fortélyaitok, nyugodtan küldjétek el nekünk, vagy írjátok le kommentben, hogy megoszthassuk a világgal!

2021 | őszi körömtrendek: igazán izgalmas időszaknak nézünk elébe

A hét témái

17 érdekes formatervezés, amit szívesen látnánk a saját városunkban is

17 érdekes formatervezés, amit szívesen látnánk a saját városunkban is Unalmas a munkába vezető út? Szívesen pihennél meg útközben egy halom színes ceruzán, vagy tennéd a biciklidet egy hatalmas fésű fogai közé? Léteznek olyan városok, ahol ezt megteheted. Mutatunk 17...

Jóképű sztárpasik, akik eddig még nem kötelezték el magukat

Jóképű sztárpasik, akik eddig még nem kötelezték el magukat Megtalálni az igazit, akkor sem könnyű, ha tökéletesen jól néz ki valaki, és még híres is. Ezért lehet, hogy Hollywoodban is akad még szingli férfi. Van, aki még egyszerűen nem áll készen arra, hogy...

2022-es nyári divat: így öltözzünk idén nyáron, ha követni szeretnénk a trendeket

2022-es nyári divat: így öltözzünk idén nyáron, ha követni szeretnénk a trendeket Idén nyáron annyi izgalom vár ránk, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Az eddig megszokott és jól kombinálható alap darabokon túl a 2022-es nyári divat jócskán visszanyúl az elmúlt...

Egy teljes hét az anyatejes táplálás mellett

Egy teljes hét az anyatejes táplálás mellett A szoptatás ösztönös folyamat ennek ellenére mégsem megy minden esetben zökkenőmentesen. Vannak olyan babák, akik nem hajlandóak egyből elfogadni az édesanyjuk kínálta táplálékot ezért keserűvé válik az első néhány hét....