Borsos Zsuzsanna: „Izabel titkos élete” – Könyvajánló

Szerelem, intrika, ragaszkodás és elengedés – A női lélek esszenciája

„Az emberi természet annál sokkal bonyolultabb, mint hogy egy csapásra, vagyis egy kattintásra hirtelen mindentől megszabaduljon. Ennél szívesebben emlékezünk, hiszen az idő távlatával már nem is olyan borzalmas az a múlt. Valahogy egyre szebbnek látjuk a dolgokat, azon, ami pedig mégis fekete foltot hagyott bennünk, kicsit megállunk gondolkodni. Őrlődünk a hibáinkon, és kikérjük magunknak, ha megbántottak. Rágódunk a korábbi döntéseinken, siratjuk a jó dolgokat és a vidám perceket, ha csak egy pillanatra is, újra át akarjuk élni. De tényleg csak egy kis időre, mert nem akarunk szenvedni és nem akarjuk újrakezdeni… Vagy mégis?”

Könyv: Izabel titkos élete (Borsos Zsuzsanna)

Izabel mobiltelefonja boldog és fájdalmas emlékek sokaságát őrzi, üzenetei az idő múlásával új értelmet nyernek. A lány fontos lépésre szánja el magát, amikor úgy dönt, szembenéz évekkel korábbi önmagával a kiút reményében.

„Szerelem első látásra! Hányszor hallottuk már ezt a mondatot, vagy éppen meséltük el mi magunk a történetünket, amikor egy csapásra megváltozott az életünk. Mindvégig arról álmodozunk, hogy a nagybetűs Ő egyszer csak bekopogtat a mi szívünk ajtaján is. De mi történik, ha hirtelen tényleg ott terem? A regényem főszereplője, Izabel fiatalon sodródik bele egy olyan párkapcsolatba, amiről még csak nem is sejti, mennyi megpróbáltatással jár. A lány izgalmas szerelmi élete talán nem is egyedi eset, nők és férfiak egyaránt átélhették már azt, milyen a tökéletes társat keresni, ám végül rájönnek, nem a Tökéletesre van szükségük, hanem az Igazira” – mondja a szerző.

A regényről

Könyv: Izabel titkos élete (Borsos Zsuzsanna)

Izabel személyisége fejezetről fejezetre rajzolódik ki az olvasó számára. A fejlődésregény cselekménye az időben ugrálva forrja ki magát. A mű külön érdekessége, hogy egy mobiltelefon üzenetei foglalják keretbe. Létezik mindent elsöprő szerelem? Hol a határ egy kapcsolatban? Meddig tart az elfogadás és az alkalmazkodás? Mikor beszélünk önfeladásról? Egy pofon már bántalmazás? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ a fikciós regény, amely egy ma nagyon is élő, egyre nagyobb szerepet kapó társadalmi ügyre hívja fel a figyelmet, miközben egyre mélyebb betekintést nyerünk a női lélek rejtelmeibe. A könyv az Aposztróf Kiadó gondozásában jelent meg.

A szerzőről

Könyv: Izabel titkos élete (Borsos Zsuzsanna)

Mindig is érdekeltek az emberek. Újságíróként számtalan bizalmas történetet hallhattam, melyek nem kaptak nyomdafestéket. Életem egyik legnagyobb boldogsága az volt, amikor 2016 októberében megjelent az első regényem, „Anna – Naplóba zárt szabadság” címmel. A könyvem témájához megtörtént, valós eseményekből merítettem alapot. Az első regényem megírása után is ott munkált bennem az érzés, amely hajtott belülről, még tovább a könyvek világába. Legújabb, „Izabel titkos élete” című regényemet is a valóság ihlette olyan fikciós szereplőkkel, akik akár létezhetnének is. A mottóm örök. Az írás számomra nem munka. Az életem része, művészet és szenvedély. Így születnek meg a történetek, amelyeket az olvasóknak szeretnék elmesélni, és velük együtt utazni a szavak varázslatos világában.

Facebook

 

Könyv: Izabel titkos élete (Borsos Zsuzsanna)

 

További cikkek:

5 OK, AMIÉRT MEGÉRI KIPRÓBÁLNOD A MÁGNESES MŰSZEMPILLÁT

MALTIPOO: AZ EGYIK LEGCUKIBB KUTYAFAJTA AZ EGÉSZ VILÁGON

SZTÁROK, AKIK ÉRDEKES MÓDOT VÁLASZTOTTAK A TETOVÁLÁSUK ELREJTÉSÉHEZ

5+1 TIPP, HOGY EGYSZERŰBB LEGYEN RENDET TARTANI AZ OTTHONODBAN

5+1 EGÉSZSÉGTELENNEK TARTOTT ÉTEL, AMI AKÁR EGÉSZSÉGES IS LEHET

A hét témái

Plasztikai műtétek sorát vállalták be, hogy hasonlítsanak Brad Pittre

Plasztikai műtétek sorát vállalták be, hogy hasonlítsanak Brad Pittre Szinte mind álltunk már órákat sorban, vagy vártunk heteket, hónapokat, hogy végre megvehessük a kedvencünk koncertjére a jegyet, vagy eljussunk időben a moziba, hogy az elsők között lássuk a...

Melltartó márkák: tényleg számít, hogy mi van a címkére írva?

Melltartó márkák: tényleg számít, hogy mi van a címkére írva? Az öltözékünk alapja a fehérnemű. Fontos, hogy kényelmes legyen, és passzoljon a rákerülő ruhával. Fehér átlátszó blúz alá nem illik fekete melltartót venni, és ugyanígy világos szoknya alá sem sötét alsót....

5+1 divatos sapka, amit neked is be kell idén télre szerezned

5+1 divatos sapka, amit neked is be kell idén télre szerezned Hasznos, mégis nagyon megosztó kiegészítő, viszont idén télen nagyobb szerepe lesz a divat terén, mint valaha volt. Sokan utálnak sapkát húzni, inkább hordanak kapucnis kabátot, vagy választanak egy puha...

Egy nőnek mindenre van megoldása – 20 kép, ami ezt be is mutatja

Az igazi nő nem hátrál meg semmitől, és ha a helyzet úgy kívánja igazán leleményes. Nőként olyan egyedi kihívásokkal kell szembenéznünk, mint például a gyermeknevelés mellett megőrizni a nőiességünket, úgy, hogy közben egyensúlyban tartjuk a család érdekeit, és a saját vágyainkat. Mindemellett pedig olykor még nyolc órát is sikerül aludni. Ezekután már semmi nem jelenthet akadályt. A férfiak pedig bármit is mondanak imádják, ha egy nő megáll a saját lábán is.