Bringára fel! 10 érv, hogy miért közlekedj biciklivel

Bringára fel! 10 érv, hogy miért közlekedj biciklivel

Mindegy, hogy a bolygónkat akarod megmenteni, vagy a saját fittséged miatt tekersz, lényeg, hogy ezt a közlekedési formát választod. A biciklizés sokáig gyerekkori mókának számított, felnőttként pedig leginkább akkor vettük elő a kerékpárunkat, ha kirándulni indultunk, egyébként pedig a garázsban vagy a lépcsőházban porosodott. Az elmúlt években azonban egyre nagyobb divat napi közlekedési eszköznek választani. Ha viszont még hezitálsz, hogy leporold-e a biciklidet, akkor olvass tovább, hátha az alábbi érvek a biciklizés mellett meggyőznek róla.

Kiváló mozgásforma

Kép: canva.com

Rengetegen küzdünk időhiánnyal, nincs időnk elmenni az edzőterembe, futni, jógázni, de még sokszor arra sincs kapacitásunk, hogy legalább a ház körül tegyünk egy kört, hogy a napi húsz perc séta meglegyen. Ha biciklivel járunk mindenhova –, de legalábbis oda, ahol adottak a körülmények -, akkor nemcsak gyorsabban érünk oda helyekre, de a testünk napi mozgásigényének is eleget tettünk.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Fogfehérítés otthon, fogfehérítés hatékonyan

Otthoni fogfehérítés? Hogyan? Összeszedtünk neked a fogfehérítés otthoni praktikáit. Sokan vágyunk csodás, vakítóan fehér fogakra és arra a bizonyos hollywood-i mosolyra. Azonban a fogfehérítés drága mulatság, több százezer forintot is ott hagyhatunk fogorvosunknál a...

Mire vágyik a férfi?

Egy férfinak fontos a kaland, a férfias nagy tettek, a küzdelem, a vetélkedés, a győzelem íze. Egy férfi mindig győzni akar. El akar jutni a Holdra, fel akar fedezni új kontinenseket, nyerni akar csatákban, szörnyű kilométereket akar leküzdeni hófödte vadonokban, és...

Online sorozatok: a filmnézés forradalma

Az online sorozatok népszerűsége egyre csak növekszik. De mi teszi őket népszerűvé, és hogyan változtatják meg a nézők szokásait?

Idén is újból Napfényes Fesztivál Bagdy Emőkével és Laár Andrással!

Évtizedes hagyományt folytatva ebben az évben is várja az egészség, a lelki-szellemi egyensúly és a kiteljesedés iránt érdeklődőket a Napfényes Fesztivál, melyet a körülményekre való tekintettel online formában rendeznek meg 2021. június 6-án, vasárnap. 6 előadás, 12 workshop, 30-féle konzultációs lehetőség – mindez csak 1000 forintért! A jegyvásárlók között értékes nyeremények is kisorsolásra kerülnek hétről hétre.