Csábít a karcsúbb alak? Próbáld ki a nőknek készült proteint

Csábít a karcsúbb alak? Próbáld ki a nőknek készült proteint

 

A protein kiegészítőkre gyakran tekintünk úgy, mint kizárólag a népesség férfi tagjainak dolgára. Azonban egyetlen test sem képes meglenni a szükséges fehérjék rendszeres és elegendő mennyiségű ellátása nélkül. Mi mindent kell tudnia egy nőnek, aki úgy dönt, hogy étrendjét fehérje italokkal egészíti ki?

protein

Segít a fogyásban

Elterjedt tévhit a bodybuilding vizein evező amatőrök, de profik soraiban is, hogy a proteintől hízni lehet. Egy jól kiszámított fehérjebevitel beindíthatja az anyagcserédet, védi izmaidat az elernyedéstől és így segíthet ledobni a nem kívánt kilókat. Ezen kívül a proteinek tele vannak fontos aminosavakkal, amelyek nélkül testünk nem képes rendesen működni.

Adagolás

Ez a kívánt eredménytől függ. Állítsd fel a célt – izmos akarok lenni, fogyni akarok, erősíteni akarom a testemet. Ha fogyni szeretnél, akkor a számítások többségében az adag 1 gramm protein testtömeg-kilogrammonként. Megnövekedett fizikai aktivitásnál nyugodtan felviheted akár 1,5 grammig. Egy 60 kilogramm súlyú nőnek legalább 60 gramm proteint kéne fogyasztania naponta. Az izmok után vágyakozó nőknek természetesen többet.

Azonban ne kövesd 100%-ra ezeket a számításokat. Az ideális fehérjebevitel megállapításának legjobb módja, ha konzultálsz az edzővel, orvossal, táplálkozási szakemberrel és a TESZTELÉS alatt saját magaddal. Találd meg a neked megfelelő fehérjebevitel modellt a kívánt figura eléréséhez.

A kiegyensúlyozott étrend kiegészítője

A kínálatunkban szereplő protein termékek többsége kellemes és közkedvelt ízű. Az emberek hajlamosak a kiegyensúlyozott étrendet mindenféle tabletta vagy por formájú táplálékkiegészítővel helyettesíteni. Az energiapótlás italokkal ugyan praktikus, gyors és hatékony a sportolók számára, de a nagymama házi ételeit soha nem helyettesíti. Egyél egészségesen és kombináld ezt táplálékkiegészítőkkel – ekkor jelennek meg a legjobb eredmények.

Ne feledkezz az edzésről!

Szeretnél izomtömeget felszedni és megszabadulni a zsíroktól? Még a világ legjobb táplálékkiegészítője sem fog segíteni, ha nem fogsz lelkiismeretesen és rendszeresen tornázni. Találkozunk az edzőteremben!

 

 

További cikkek:

5 OK, AMIÉRT MEGÉRI KIPRÓBÁLNOD A MÁGNESES MŰSZEMPILLÁT

MALTIPOO: AZ EGYIK LEGCUKIBB KUTYAFAJTA AZ EGÉSZ VILÁGON

SZTÁROK, AKIK ÉRDEKES MÓDOT VÁLASZTOTTAK A TETOVÁLÁSUK ELREJTÉSÉHEZ

5+1 TIPP, HOGY EGYSZERŰBB LEGYEN RENDET TARTANI AZ OTTHONODBAN

5+1 EGÉSZSÉGTELENNEK TARTOTT ÉTEL, AMI AKÁR EGÉSZSÉGES IS LEHET

A hét témái

Mit jelent a supinált cipő?

Sok szülőnél merül fel a kérdés cipővásárláskor: mit is pontosan a supinált cipő, és az én gyerekemnek szüksége van-e rá? Nézzük meg részletesebben a supinált cipő működését.

Önismereti csoport: milyen előnyökkel jár, ha csoportban gondolkozunk?

Önismereti csoport: milyen előnyökkel jár, ha csoportban gondolkozunk? Amikor belekezdünk az önismeret fejlesztésébe senki nem mondja, hogy nem lesz zökkenőmentes a történet. Az elején megelégszünk a hétköznapi trükkökkel, naplót írunk, és figyelünk önmagunkra, majd...

Mozgásformák, amelyek nemcsak a testedet, de a lelkedet is rendben tartják

Mozgásformák, amelyek nemcsak a testedet, de a lelkedet is rendben tartják A rendszeres mozgás köztudott, hogy jót tesz a fizikai állapotunknak, és a legtöbb sport általában a mentális egészségünkre is jó hatással van. Azonban van néhány olyan edzésforma, ami...

Hogyan élje túl a mikulásvirág az ünnepeket?

Hogyan élje túl a mikulásvirág az ünnepeket? A mikulásvirág a karácsonyi időszak egyik fő kiegészítője, amin nem lepődünk meg, hiszen gyönyörű piros virágaival abszolút beillik az ünnepi miliőbe. Sajnos azonban sok háztartásnak valóban csak az ünnepek alatt lehet a...