Csak Te és a WoodWick gyertyád

Csak Te és a WoodWick gyertyád

Megmutatjuk, miért a WoodWick gyertya a legjobb választás, ha egy kis kikapcsolódásra és pihenésre vágysz

WoodWick gyertya

Egy tökéletes, pihentető estét szinte mindenki másképp képzel el. Abban azonban a legtöbben egyetértenek, hogy a megfelelő atmoszféra fontos. Ehhez pedig nélkülözhetetlen a relaxáló környezet, a fények és az illatok összjátéka.

Egy illatgyertya segítségével bármikor ideális hangulatot varázsolhatunk a saját otthonunkban is. Fontos azonban tudni, hogy ennek érdekében nem mindegy, milyen minőségű illatgyertyát választunk.

Most megmutatjuk azt, miért nem csak az illat a fontos, hogy mire kell figyelned a tökéletes gyertya kiválasztása során, és azt is, hogy miért épp a WoodWick gyertya lehet a tökéletes döntés számodra, ha igazán különleges hangulatot szeretnél teremteni a hálószobában, a nappaliban vagy épp a dolgozószobában!

A zavartalan kikapcsolódás záloga: a WoodWick illatgyertya

A kikapcsolódás és a kellemes hangulat mindenki számára mást jelent.

Van, aki nyugodt, relaxáló közegben érzi a legjobban magát, míg más az energizáló, élénkítő környezetben tud igazán önmaga lenni. Megint mások a különleges, egyéniségükhöz illő atmoszférában képesek igazán feloldódni és kikapcsolni.

Éppen ezért nehéz lehet kiválasztani a tökéletes illatot, amely képes igazán kellemes környezetet teremteni.

Van azonban egy remek hírünk: a WoodWick illatgyertyák közt bárki megtalálhatja azt az aromát, ami leginkább illik otthonához, egyéniségéhez vagy épp egy adott alkalomhoz.

WoodWick gyertya

 

A WoodWick illatgyertyák repertoárjában a kellemes, nyugodt környezet megteremtéséhez ideális illatok mellett az intenzívebb, élénkítő hatású illatok közül is kedvedre válogathatsz. Sőt, a különleges alkalmakra és az igazán egyedi atmoszféra megteremtéséhez is megtalálhatod az ideális, exkluzív illatkombinációkat.

A WoodWick Indigo Suede például a velúr és a pacsuli illatának csábító kombinációja, amelyhez az ibolya, a ciprus és a borostyán árnyalatai kifinomult módon adódnak hozzá.

Kiválóan alkalmas a nyugodt, romantikus vagy épp kissé rejtelmes atmoszféra megteremtéséhez.

Miért fontos az illatgyertya minősége?

Mint ahogy azt már említettük, az illatgyertya kiválasztása során nemcsak az aroma, de a minőség is fontos.

De honnan tudhatod, hogy az általad választott termék megfelelő minőségű? Ennek érdekében nem feltétlenül kell szakértőnek lenned, elég, ha néhány apróságot észben tartasz.

Az egyik, hogy a minőségi illatgyertya minden esetben természetes alapanyagokból készül. Nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat vagy színezékeket, ennek köszönhetően pedig nem károsítja az egészségünket.

A gyenge minőségre utaló jel lehet például az alacsony ár. Az olcsó illatgyertyák ugyanis az esetek többségében többféle toxikus anyagot is tartalmaznak. Erre utal például az, hogy nem tisztán, hanem fekete füsttel égnek.

Vásárlás előtt tehát fontos, hogy mindig ellenőrizd a választott illatgyertya összetevőit, és lehetőleg kerüld a párszáz forintos, gyenge minőségű darabokat.

A WoodWick gyertyával egészen biztos, hogy nem nyúlsz mellé, hiszen ezek a termékek százszázalékban természetes anyagok felhasználásával készülnek, illatosításuk pedig prémium kategóriás illóolajokkal történik. Ennek köszönhetően pedig egészégesen járulnak hozzá a felejthetetlenül kellemes, relaxáló vagy épp energizáló környezet megteremtéséhez.

 

További cikkek:

A FUTÓ EDZÉS HATÉKONYSÁG NÖVELÉSÉNEK ALAPELVEI

10 EMBER, AKI EGY ROSSZ NAP ÁLDOZATA LETT

5 ROMANTIKUS VÍGJÁTÉK, AMIT MÉLTATLANUL ALULÉRTÉKELNEK

A SZTÁROK SEM TÖKÉLETESEK: 5 HÍRESSÉG, AKI MEGCSALTA A PÁRJÁT

FIGYELJÜNK ODA EGYMÁSRA! PARTIDROGOK, AMIK MA IS KÖZTÜNK „JÁRNAK”

 

A hét témái

Margot Robbie Barbie szerepében is csodálatos lesz

Margot Robbie Barbie szerepében is csodálatos lesz Már jó ideje tudjuk, hogy megkezdődött az élőszereplős Barbie-film forgatása, azonban azt sokáig titokban tartották, hogy ki alakítja a gyermekkorunk ikonikus játékának szerepét. Találgatások ugyan voltak, és jó...

Hogyan teremtsünk meleg, kényelmes otthont pihe-puha ágyneműkkel?

Hogyan teremtsünk meleg, kényelmes otthont pihe-puha ágyneműkkel? Az, hogy lakásunk berendezése otthonos és kényelmes legyen, főleg a téli hónapokban értékelődik fel, amikor a kinti hideg, borús, ködös időjárás elől gyakrabban menekülünk a nappalink kedvenc zugába...

Nyereményjáték

Nyereményjáték !!! Figyelem !!! Nyereményjáték! ---------------------------------------- Nyerj gyönyörű GUESS ékszereket! Elég csatlakoznod a nőitémák.hu nyereményjátékához és teljesíteni a következő feltételeket:   Mit kell tenned, hogy nyerj?   likeold a...

15 érdekes tény a világból

15 érdekes tény a világból 15 érdekes tény a világból: A következő kis cikkünk, olyan tényeket sorol fel amik nélkül lehet ugyan élni, azonban kétségkívül színt visznek hétköznapjainkba és érdekesebbé teszik  a világról alkotott képünket.   1.   2. 3.  ...