Cyla kimondja, amit mindenki gondol

A legismertebb hazai modellügynökség vezetője, Mihalik Enikő és Ebergényi Réka felfedezője, mégis, ha elénk kerül Kajdi Csaba „Cyla” neve, a szókimondóan szórakoztató Instagram videói villannak be először. Miért? Mert kimondja azt, amit mindenki gondol, amiről a barátainkkal, a családunkkal értekezünk, de beszél arról is, ami mindenkit foglalkoztat, mégsem kerül szóba egy társasági eseményen sem. Mindezt olyan pimasz őszinteséggel teszi, amiért csak imádni lehet.

Ki is az a Kajdi Csaba „Cyla”?

Kép: @csaba_kajdi

Kajdi Csaba „Cyla” Budapest kellős közepén született, dédszülei azonban francia arisztokraták voltak. Tucatnyi nyarat töltött Párizsban és Nizzában, így nem véletlen, hogy az utazás szerelmese lett már egészen kicsiként. Ahogy több riportban is elmondta már, jómódú családban nőtt fel, mégsem kapott tálcán mindent. Miután megszerezte PR és kommunikáció szakon a diplomáját, Amerikát vette célba, viszont a rávalót meg kellett keresnie. Ezért a friss diplomával a zsebében beállt bolti eladónak, majd gyári munkásnak. Bár az utóbbi az édesapja üzeme volt, mégsem volt kivételezés vele.

Később dolgozott a Magyar Televíziónál, majd egy modellügynökségnél helyezkedett el. Innen pedig nem volt megállás, szerves része lett a modellvilágnak. Hamarosan megalapította saját modellügynökségét, Visage Models Hungary névvel, ahol többek között Mihalik Enikő is kezdte a pályafutását. 2020-ban pedig láthattuk a Nicsak, ki vagyok? című műsor celebjei között is.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!