Cyla kimondja, amit mindenki gondol

Cyla kimondja, amit mindenki gondol

A legismertebb hazai modellügynökség vezetője, Mihalik Enikő és Ebergényi Réka felfedezője, mégis, ha elénk kerül Kajdi Csaba „Cyla” neve, a szókimondóan szórakoztató Instagram videói villannak be először. Miért? Mert kimondja azt, amit mindenki gondol, amiről a barátainkkal, a családunkkal értekezünk, de beszél arról is, ami mindenkit foglalkoztat, mégsem kerül szóba egy társasági eseményen sem. Mindezt olyan pimasz őszinteséggel teszi, amiért csak imádni lehet.

Ki is az a Kajdi Csaba „Cyla”?

Kép: @csaba_kajdi

Kajdi Csaba „Cyla” Budapest kellős közepén született, dédszülei azonban francia arisztokraták voltak. Tucatnyi nyarat töltött Párizsban és Nizzában, így nem véletlen, hogy az utazás szerelmese lett már egészen kicsiként. Ahogy több riportban is elmondta már, jómódú családban nőtt fel, mégsem kapott tálcán mindent. Miután megszerezte PR és kommunikáció szakon a diplomáját, Amerikát vette célba, viszont a rávalót meg kellett keresnie. Ezért a friss diplomával a zsebében beállt bolti eladónak, majd gyári munkásnak. Bár az utóbbi az édesapja üzeme volt, mégsem volt kivételezés vele.

Később dolgozott a Magyar Televíziónál, majd egy modellügynökségnél helyezkedett el. Innen pedig nem volt megállás, szerves része lett a modellvilágnak. Hamarosan megalapította saját modellügynökségét, Visage Models Hungary névvel, ahol többek között Mihalik Enikő is kezdte a pályafutását. 2020-ban pedig láthattuk a Nicsak, ki vagyok? című műsor celebjei között is.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Oltás vagy nem oltás?

Nem szeretnénk állást foglalni oltás vagy nem oltás mellett, viszont mielőtt bárki döntene érdemes elgondolkodnia jó néhány dolgon. Ehhez a döntéshez az alábbiakban összeszedtünk tucatnyi olyan információt, ami segíthet a választ megtalálni.

Milyen a megfelelő kontaktlencse sportoláshoz?

Milyen a megfelelő kontaktlencse sportoláshoz? A szemüvegesek körében örök dilemma, hogy szemüveget vagy kontaktlencsét viseljenek inkább a mindennapok során. Sokan félnek az utóbbit kipróbálni, hiszen már az frusztráló lehet, hogy látszólag a saját szemébe nyúl az...

3 újévi fogadalom, amit egyszerűen betarthatsz

3 újévi fogadalom, amit egyszerűen betarthatsz Minden évben megfogadod, mégsem sikerült még teljesíteni? Nem vagy egyedül ezzel. Szilveszterkor emberek milliói döntenek úgy, hogy egy-egy apró újévi fogadalom fogja az életüket megváltoztatni, másnapra sokszor pedig már...

15 érdekesség, amit biztosan nem tudtál a vörös hajúakról

Gyönyörű, különleges és extrém – mindez pedig egy mutálódott génnek köszönhető, amit csupán néhány éve fedeztek fel a kutatók. Gyerekként szinte mindenki utálja, akit ezzel a színnel áldott meg az univerzum, felnőttként viszont sokan ölni tudnának érte. A nők ezrei festik vörösre a hajukat, és áhítoznak azért, hogy minél természetesebb vörösnek hassanak. Viszont azt kevesen tudják, hogy az eredeti vörös hajszín milyen „kiváltságokkal” jár.
Mutatunk 15 érdekességet, ami csak azokat érinti, akiknek természetes vörös a hajuk.