Divathóbortok, amik szinte észrevétlenül jönnek és mennek időről időre

Divathóbortok, amik szinte észrevétlenül jönnek és mennek időről időre

A divat folyton változik, ezt már megszoktuk. Azonban arra még mindig rácsodálkozunk, hogy vannak olyan ruhadarabok és kiegészítők, amik időről időre visszatérnek, mégsem maradnak velünk túl sokáig. Ezek a divathóbortok szinte észrevétlenül jönnek és mennek. A ’80-as évek különösen termékeny volt, akkoriban rengeteg rég nem látott darab tért vissza a divat világába, minden kicsit új köntösben, modernebb verzióban. Majd ahogy jöttek el is tűntek, viszont azóta is vissza-visszatérnek, és mi időről időre újra ki is próbáljuk őket.

Merev / fém öv

Kép: © Shutterstock

Jó ötletnek tűnik feldobni egy egybe ruhát egy csillogó fém övvel, viszont nem mindenkinek áll jól, mivel élesen kettévágja viselőjét – persze nem szó szerint, csak vizuális értelemben. Arról nem is beszélve, hogy nem éppen kényelmes darab, mivel amint ülőhelyzetbe kerülünk féktelen szorításba kezd.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Smink tippek, hogy mindig fiatalosan nézzünk ki

Smink tippek nem csak kezdőknek. Az évek számának növekedésével, sajnos a ráncok száma is nő, azonban a bőr rugalmassága csökken, használjunk bármilyen csoda krémet. Smink tippek nem csak idősebbeknek Ahogy változik a bőrünk, úgy kell változtatnunk a sminkelési...

12 TIPP, hogy hogyan hozd ki a maximumot az okostelefonodból

Összeszedtünk 12 olyan trükköt, ami segíthet abban, hogy jobban megismerjétek egymást az okos kis barátoddal és jobban ki tudd használni a rejtett képességeit is!

5 hiba a napozószerek használatánál!

5 hiba a napozószerek használatánál! 5 hiba a napozószerek használatánál! - Tudtad, hogy folyamatosan szükséged lenne UV-védelemre? Nyáron meg még jobban! Íme 5 hiba, amelyeknek az elkövetésekor nagyon-nagyon leéghetsz –  már egyetlen leégés hatására is lényegesen...

Tudtad? Ezért csukjuk be a szemünket csókolózás közben

Már régóta vártuk a választ arra, hogy miért csukjuk be a szemünket csókolózás közben. Ösztönből cselekszünk vagy valami más áll a háttérben? Íme a tudományos válasz.
Hihetetlen, de kitartó csókolózással még a Guinness rekordok könyvébe is be lehet kerülni. Legalábbis annak a párnak sikerült, akik 58 órán és 35 percen keresztül folyamatosan csókolózott nem törődve az egyéb szükségleteikkel – arról ugyanis nincs hír, hogy közben hogyan ettek, ittak vagy voltak-e mosdóban.