Életed legjobb döntése lehet: 9 érv a kutyatartás mellett

Életed legjobb döntése lehet: 9 érv a kutyatartás mellett

Szerencsés esetben már gyerekként megtapasztaljuk, hogy milyen egy kisállattal együtt élni. Legtöbbünknek legalább a nagyinál volt kutyája, de ha mégsem, akkor érdemes felnőttként elgondolkodni azon, hogy magunkhoz vegyünk egy édes szőrgombócot. A kutyák rendkívül hálás teremtmények, akik elárasztanak szeretettel, rendszerre szoktatnak, és betöltik az egész lakást a jelenlétükkel. Mindemellett még számos előnye van annak, ha van egy (vagy több) kutyusunk. Cikkünkben hoztunk 9 érvet a kutyatartás mellett. Hátha megjön a kedved hozzá, hogy örökbe fogadj egy négylábú cukiságot.

A kutyatartás mozgásra késztet

Kép: canva.com

Egy kutyával öröm az élet, akkor is, ha hajnalban támad kedve sétálni. Természetesen idővel megtanulja, hogy mi a rendszer, és nem feltétlenül fog napkelte előtt ébreszteni, sokkal inkább átveszi a szokásaidat, majd alkalmazkodik a napirendedhez. Illetve alkalmazkodtok egymás napirendjéhez, hiszen a szükségleteit neked is figyelembe kell venned. Viszont a sétákkal nemcsak kedvenced igényeit elégíted ki, de a saját egészségedért is sokat teszel, mert így legalább napi félórát kénytelen vagy mozogni és friss levegőn lenni.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

15 tipp: így sminkelj 50 fölött

Az idő múlásával nem csak érettebbek leszünk, de a külsőnk is megváltozik, amivel érdemes lépést tartani. Nem attól lesz igazán szép egy nő, hogy ragaszkodik a fiatalságához, sokkal üdébb és ellenálhatatlanabb, ha tisztában van önmagával, amiben a kora felvállalása is benne van. És ez nem azt jelenti, hogy ötven vagy hatvan év fölött öregesen kell öltözni, hiszen a kor csak egy állapot, amihez alkalmazkodunk. De ugyanúgy nők maradunk akárhány évesek is vagyunk.

Minden, amit a fürdőszoba felújításáról tudni érdemes!

Minden, amit a fürdőszoba felújításáról tudni érdemes! Szép ötlet a felújítás, de olykor kevésbé szívet melengető a kivitelezés. Főleg, ha valamiért az a konszenzus születik, hogy a renoválás bizony saját kezűleg is megoldható. A helyzet az, hogy az élet számtalan...

Levendulás mézes sajttorta, egészséges és nagyon finom!

Levendulás mézes sajttorta, egészséges és nagyon finom! Illatos és mégis nagyon finom tortarecept következik, amelyet bárki elkészíthet odahaza, és a különleges ízvilág mellett még egészségvédő hatása is van ennek az édességnek.   Az elkészítéséhez elég 20 perc....

20 ruha, amivel bármelyik pasi szíve a tiéd lehet!

Nőként szeretünk minden helyzetben csinosak lenni – nem csak akkor, ha randira készülünk a világ legszuperebb pasijával. Viszont sosem lehet tudni, hogy mikor jön szembe a nagy ő, akit talán a szoknyánk „hossza” fog meg először. Egy jól kiválasztott miniruha nem csak a legforróbb estéken, de a hétköznapokban is nyerő lehet. Azon túl, hogy jól mutat magabiztosságot kölcsönöz a viselőjének, amitől még szebbek lesznek a mindennapok.