Éljen a sokszínűség! A LISCA fürdőruha tervezői tényleg ismerik a nőket

Éljen a sokszínűség! A LISCA fürdőruha tervezői tényleg ismerik a nőket

Idén nyáron már a fürdőruha vásárlást is kellemes programmá teszi a LISCA kollekciója, hiszen testalkattól függetlenül mindannyian találhatunk magunknak olyan fürdőruhát, amiben valóban csinosnak érezhetjük magunkat. Kedvenc modelljeinket lenyűgöző színekkel, okos dizájnnal és ötletes részletekkel frissítették a márka divattervezői a bikiniken és ez egyrészes darabokon egyaránt.

LISCA fürdőruha

Minden szezon hoz magával valami izgalmas változást, ám az idei évben a LISCA tervezői igazán különleges és sokszínű strandöltözettel rukkoltak elő. A klasszikus fazonok felvonultatása mellett egyedülálló módon játszottak a szabásmintákkal, a színekkel és ami talán a legfeltűnőbb, a különböző kiegészítőkkel: megjelentek a fürdőruhákon a csatok, fodrok, övek, redők, kivágások, masnik vagy éppen a már messziről is észrevehető, markánsan egyedi aszimmetrikus minták. Mindezt pedig úgy, hogy azok akár az átlagostól eltérő testalkatú hölgyeknek is divatos megjelenést, kényelmes viseletet biztosítsanak.

LISCA fürdőruha

Vonzó fürdőruha fazonok mindenkinek

Egy új fürdőruha kiválasztása nem feltétlenül illeszkedik a legkedvesebb szabadidős tevékenységeink sorába, mégis érdemes egy kis időt szánnunk rá! Izgalmas és jó dolog többféle fazont felpróbálni, nyitottnak és érdeklődőnek lenni a strandszezon újdonságai iránt, az eddig nem viselt szabásminták, színek, megoldások felé, megbizonyosodni arról, melyik darab az, ami valóban jól áll rajtunk, melyik az, amiben kényelmesen érezzük, és vonzónak találjuk magunkat. És persze azt is felfedezni, hogy a kiválasztott darabok közül melyik igazodik legjobban a strandolási, fürdőzési szokásainkhoz.

LISCA fürdőruha

Hagyomány és megújulás: ragyogó színek és nőies formák

Nagy biztonságot adhat a választásban, ha megbízható, évtizedek óta megbízható márkához nyúlunk! A több, mint hatvanéves LISCA márka elvitathatatlan előnye, hogy a fehérnemű fazonnal egyező, tökéletes tartást biztosító fürdőruhái akár az átlagtól eltérő testalkatú hölgyek számára is tökéletes megoldást nyújtanak.

A fekete-fehér vagy a monokróm darabok letisztultsága általában mindig megbízható döntésnek bizonyul. Idén talán még a szokásosnál is érdemesebb a színkínálat nyújtotta lehetőségeket számításba vennünk!

LISCA fürdőruha

A LISCA idei modelljei ugyanis hatalmas választékban biztosít számunkra harmonikusan divatos és izgalmas színeket. Megjelentek az élénk meggypiros, és elegáns indigókék megoldások, valamint az olyan ragyogó színkombinációk, amelyek talán minden eddiginél ízlésesebben képesek hangsúlyozni viselőik sziluettjét.

A nemzetközi márka a színek mellett kiemelt figyelmet fordított a mintákra is: olyan nőies nyomatokkal rukkolt elő, amelyek testalkattól függetlenül divatos hatást kölcsönöznek viselőik számára! Ennek megfelelően idén szinte egyedülálló választékban találkozhatunk romantikus pöttyökkel, vagány kockákkal, elegáns trópusi hangulattal, keleties hatást árasztó nyomatokkal és virágokkal.

LISCA fürdőruha

A márka természetesen nem csak a nőkre, de a férfiakra is gondolt. Az uraknak a klasszikus fekete és kék monokróm színek mellett többféle szabásmintában kínál egyszínű vagy éppen trópusi mintás megoldásokat.

https://fehernemuwebshop.com

https://www.instagram.com/liscamagyarorszag/

 

Nyári bőrápolás 5 legfontosabb lépése

 

A hét témái

Az írisz diagnosztika: A Szemek Tükrözik az Egészséget

Az írisz diagnosztika: A Szemek Tükrözik az Egészséget Cikkünk összehozza az emberi test egészségi állapotát és az írisz diagnosztika által kínált új lehetőségeket. Az írisz diagnosztika olyan eljárás, amely a szemekben rejlő információk elemzésével képes megjósolni,...

12+1 tipp, hogy ne legyen hétköznapi a Valentin nap

12+1 tipp, hogy ne legyen hétköznapi a Valentin nap Meglepnéd a kedvesedet, de unod az elcsépelt ajándékokat? Jó hírünk van: lehet izgalmasan is ajándékozni. Persze a Valentin nap a szerelem ünnepe, és sokan inkább csak a romantikus oldalát látják, de ha nyitott rá a...

Ennyi idősek a Stranger Things sztárjai a valóságban

Ennyi idősek a Stranger Things sztárjai a valóságban Az első részeknél nehéz volt kitalálni, hogy ilyen izgalommal teli folytatás következik, néhány kis srác, akik egy fura kalandba keverednek – bármi lehetett volna a sztoriból, végül mégis olyan izgalmas lett, hogy...

Fatányérok és fatálalók a konyhában a jobb életminőségért

Fatányérok és fatálalók a konyhában a jobb életminőségért Olyan sok módon őrizhető meg a természet szépsége. Olyan sok lehetőség áll rendelkezésre a zöld törekvések támogatására. Páratlan szépséggel társulhat mindez, ami tényleg felülmúlhatatlan. Hogy hogyan? Úgy, ha...