Éljen a sokszínűség! A LISCA fürdőruha tervezői tényleg ismerik a nőket

Éljen a sokszínűség! A LISCA fürdőruha tervezői tényleg ismerik a nőket

Idén nyáron már a fürdőruha vásárlást is kellemes programmá teszi a LISCA kollekciója, hiszen testalkattól függetlenül mindannyian találhatunk magunknak olyan fürdőruhát, amiben valóban csinosnak érezhetjük magunkat. Kedvenc modelljeinket lenyűgöző színekkel, okos dizájnnal és ötletes részletekkel frissítették a márka divattervezői a bikiniken és ez egyrészes darabokon egyaránt.

LISCA fürdőruha

Minden szezon hoz magával valami izgalmas változást, ám az idei évben a LISCA tervezői igazán különleges és sokszínű strandöltözettel rukkoltak elő. A klasszikus fazonok felvonultatása mellett egyedülálló módon játszottak a szabásmintákkal, a színekkel és ami talán a legfeltűnőbb, a különböző kiegészítőkkel: megjelentek a fürdőruhákon a csatok, fodrok, övek, redők, kivágások, masnik vagy éppen a már messziről is észrevehető, markánsan egyedi aszimmetrikus minták. Mindezt pedig úgy, hogy azok akár az átlagostól eltérő testalkatú hölgyeknek is divatos megjelenést, kényelmes viseletet biztosítsanak.

LISCA fürdőruha

Vonzó fürdőruha fazonok mindenkinek

Egy új fürdőruha kiválasztása nem feltétlenül illeszkedik a legkedvesebb szabadidős tevékenységeink sorába, mégis érdemes egy kis időt szánnunk rá! Izgalmas és jó dolog többféle fazont felpróbálni, nyitottnak és érdeklődőnek lenni a strandszezon újdonságai iránt, az eddig nem viselt szabásminták, színek, megoldások felé, megbizonyosodni arról, melyik darab az, ami valóban jól áll rajtunk, melyik az, amiben kényelmesen érezzük, és vonzónak találjuk magunkat. És persze azt is felfedezni, hogy a kiválasztott darabok közül melyik igazodik legjobban a strandolási, fürdőzési szokásainkhoz.

LISCA fürdőruha

Hagyomány és megújulás: ragyogó színek és nőies formák

Nagy biztonságot adhat a választásban, ha megbízható, évtizedek óta megbízható márkához nyúlunk! A több, mint hatvanéves LISCA márka elvitathatatlan előnye, hogy a fehérnemű fazonnal egyező, tökéletes tartást biztosító fürdőruhái akár az átlagtól eltérő testalkatú hölgyek számára is tökéletes megoldást nyújtanak.

A fekete-fehér vagy a monokróm darabok letisztultsága általában mindig megbízható döntésnek bizonyul. Idén talán még a szokásosnál is érdemesebb a színkínálat nyújtotta lehetőségeket számításba vennünk!

LISCA fürdőruha

A LISCA idei modelljei ugyanis hatalmas választékban biztosít számunkra harmonikusan divatos és izgalmas színeket. Megjelentek az élénk meggypiros, és elegáns indigókék megoldások, valamint az olyan ragyogó színkombinációk, amelyek talán minden eddiginél ízlésesebben képesek hangsúlyozni viselőik sziluettjét.

A nemzetközi márka a színek mellett kiemelt figyelmet fordított a mintákra is: olyan nőies nyomatokkal rukkolt elő, amelyek testalkattól függetlenül divatos hatást kölcsönöznek viselőik számára! Ennek megfelelően idén szinte egyedülálló választékban találkozhatunk romantikus pöttyökkel, vagány kockákkal, elegáns trópusi hangulattal, keleties hatást árasztó nyomatokkal és virágokkal.

LISCA fürdőruha

A márka természetesen nem csak a nőkre, de a férfiakra is gondolt. Az uraknak a klasszikus fekete és kék monokróm színek mellett többféle szabásmintában kínál egyszínű vagy éppen trópusi mintás megoldásokat.

https://fehernemuwebshop.com

https://www.instagram.com/liscamagyarorszag/

 

Nyári bőrápolás 5 legfontosabb lépése

 

A hét témái

6 sminktrend, amit a legtöbb férfi utál

6 sminktrend, amit a legtöbb férfi utál A divat ugyan változik, de a nők smink iránti szeretete aligha. Legtöbben a szemetet sem visszük ki némi alapozó és szájfény nélkül, de olyan is akad, aki magára is tetováltatja a makeup egy részét. A smink alapvetően a csábítás...

Mondd meg a bőrtípusod, megmondjuk milyen rúzs illik Hozzád!

Mondd meg a bőrtípusod, megmondjuk milyen rúzs illik Hozzád! A szem és a haj színe mellett, a bőr is igen meghatározó tud lenni, amikor sminkelünk. A következő cikkben elmondjuk nektek, hogy melyik bőrtípushoz, milyen színű rúzs illik a legjobban.   Világos,...

Köhögés csillapítása: 10 természetes módszer

Köhögés csillapítása: 10 természetes módszer A hűvösebb idő érkezésével szinte mindenki megfázik, vagy náthával küszködik. Ilyenkor nem nagyon tehetünk mást, mint hogy a pihenésre és a tünetek enyhítésére koncentrálunk. A betegség elején javasolt konzultálni a...

Szerelem 30 éves kor alatt és felett? Ég és föld…

Ahogy az ember érettebb lesz, egyre inkább tekint más szemmel egy szituációra. Ezt igazolva 21 képregénybe illő történetet mutatunk nektek a Nőitémák.hu-n. Ezeken keresztül felfedezhetitek, mennyivel másképp értékelhetik a nők a szerelmet 30 éves kor alatt és felett!