Éljen a sokszínűség! A LISCA fürdőruha tervezői tényleg ismerik a nőket

Éljen a sokszínűség! A LISCA fürdőruha tervezői tényleg ismerik a nőket

Idén nyáron már a fürdőruha vásárlást is kellemes programmá teszi a LISCA kollekciója, hiszen testalkattól függetlenül mindannyian találhatunk magunknak olyan fürdőruhát, amiben valóban csinosnak érezhetjük magunkat. Kedvenc modelljeinket lenyűgöző színekkel, okos dizájnnal és ötletes részletekkel frissítették a márka divattervezői a bikiniken és ez egyrészes darabokon egyaránt.

LISCA fürdőruha

Minden szezon hoz magával valami izgalmas változást, ám az idei évben a LISCA tervezői igazán különleges és sokszínű strandöltözettel rukkoltak elő. A klasszikus fazonok felvonultatása mellett egyedülálló módon játszottak a szabásmintákkal, a színekkel és ami talán a legfeltűnőbb, a különböző kiegészítőkkel: megjelentek a fürdőruhákon a csatok, fodrok, övek, redők, kivágások, masnik vagy éppen a már messziről is észrevehető, markánsan egyedi aszimmetrikus minták. Mindezt pedig úgy, hogy azok akár az átlagostól eltérő testalkatú hölgyeknek is divatos megjelenést, kényelmes viseletet biztosítsanak.

LISCA fürdőruha

Vonzó fürdőruha fazonok mindenkinek

Egy új fürdőruha kiválasztása nem feltétlenül illeszkedik a legkedvesebb szabadidős tevékenységeink sorába, mégis érdemes egy kis időt szánnunk rá! Izgalmas és jó dolog többféle fazont felpróbálni, nyitottnak és érdeklődőnek lenni a strandszezon újdonságai iránt, az eddig nem viselt szabásminták, színek, megoldások felé, megbizonyosodni arról, melyik darab az, ami valóban jól áll rajtunk, melyik az, amiben kényelmesen érezzük, és vonzónak találjuk magunkat. És persze azt is felfedezni, hogy a kiválasztott darabok közül melyik igazodik legjobban a strandolási, fürdőzési szokásainkhoz.

LISCA fürdőruha

Hagyomány és megújulás: ragyogó színek és nőies formák

Nagy biztonságot adhat a választásban, ha megbízható, évtizedek óta megbízható márkához nyúlunk! A több, mint hatvanéves LISCA márka elvitathatatlan előnye, hogy a fehérnemű fazonnal egyező, tökéletes tartást biztosító fürdőruhái akár az átlagtól eltérő testalkatú hölgyek számára is tökéletes megoldást nyújtanak.

A fekete-fehér vagy a monokróm darabok letisztultsága általában mindig megbízható döntésnek bizonyul. Idén talán még a szokásosnál is érdemesebb a színkínálat nyújtotta lehetőségeket számításba vennünk!

LISCA fürdőruha

A LISCA idei modelljei ugyanis hatalmas választékban biztosít számunkra harmonikusan divatos és izgalmas színeket. Megjelentek az élénk meggypiros, és elegáns indigókék megoldások, valamint az olyan ragyogó színkombinációk, amelyek talán minden eddiginél ízlésesebben képesek hangsúlyozni viselőik sziluettjét.

A nemzetközi márka a színek mellett kiemelt figyelmet fordított a mintákra is: olyan nőies nyomatokkal rukkolt elő, amelyek testalkattól függetlenül divatos hatást kölcsönöznek viselőik számára! Ennek megfelelően idén szinte egyedülálló választékban találkozhatunk romantikus pöttyökkel, vagány kockákkal, elegáns trópusi hangulattal, keleties hatást árasztó nyomatokkal és virágokkal.

LISCA fürdőruha

A márka természetesen nem csak a nőkre, de a férfiakra is gondolt. Az uraknak a klasszikus fekete és kék monokróm színek mellett többféle szabásmintában kínál egyszínű vagy éppen trópusi mintás megoldásokat.

https://fehernemuwebshop.com

https://www.instagram.com/liscamagyarorszag/

 

Nyári bőrápolás 5 legfontosabb lépése

 

A hét témái

Mumus az edzőterem?

Mumus az edzőterem vagy a fitneszterem?   Az edzőterem van, akinek a „mumust” és van, akinek magát a „szentélyt” jelenti. Azt mondják, vannak az edzőtermek szerelmesei, ők a „függők”, akiknek nem csak hogy hozzá tartozik a napi rutinjukhoz, hogy órákig formálják...

Teafaolaj pattanásra

Neked is aknés bőröd van? Pattanások, piros foltok, gyulladások, sajnos egyik napról a másikra is jelentkezhetnek apró bőrproblémák. A tefaolaj azonban segít gyorsan megszabadulni a kellemetlen szépséghibától. A teafaolaj pattanásra nem csak megtisztítja, hanem...

Dizon Home – a modern otthonok szakértője

Dizon Home – a modern otthonok szakértője Magyarország legújabb lakásberendezési webáruháza nem aprózza el a jó ötleteket, életre, na meg persze lakásba való tippeket. A lakástextíliák kiválasztása a válogatott prémiumminőségű kínálatból egyszerűen nagyszerű feladat,...

Szerelmes versek

Szerelmes versek egy kötetben. Szerelmes versek segítenek a szivek meglágyításában. Találd meg a lenti szerelmes versek közül számodra a legszebbet. Összegyűjtöttük nektek a legszebb szerelmes verseket. A szerelmes verseket két csoportra osztottuk: rövid sms-ben...