Ezek lesznek idén a legtrendibb plasztikai beavatkozások

A plasztikai sebészet ma már a mindennapjaink része, nem kell hozzá se celebnek, se milliárdosnak lenni, hogy sebészkés alá feküdjön valaki, ha nem tetszik valamelyik testrésze. Sok esetben elegendő az elhatározás, és némi bátorság. Az elmúlt másfél évben azonban sokat változtak a szokások, az addig megfigyelhető trendek szinte teljesen átalakultak. Korábban már írtunk arról, hogy mire érdemes felkészülni, ha plasztikai műtétnek akarjuk alávetni magunkat, most pedig megnézzük, hogy továbbra is menő lesz-e az arcplasztika, vagy más testrészre irányul a figyelem a 2022-es trendek szerint.

Miért változhattak a trendek?

Kép: canva.com

Még korábban szinte teljesen kiszámítható volt, hogy mikor plasztikáztatnak többen, ezt a koronavírus járvány szinte teljesen felborította. A vírus előtt a legtöbben az iskolai szünetek előtt keresték fel a klinikákat, hogy a műtét után kényelmesen tudjanak lábadozni anélkül, hogy iskolába vagy óvodába kellene a gyereket vinni. Viszont az elmúlt években egyre többen kényszerültek teljesen vagy részlegesen az otthoni munkavégzésre így már nem fontos, hogy a szünetekre időzítsük a beavatkozásokat, hiszen a munkavégzés mellett is lábadozhatunk otthon.

Másik oka a változásoknak, hogy az otthoni munkával megspórolt időt sokan szánjuk arra, hogy a közösségi oldalakat böngésszük, egyre több tökéletes külsejű influenszert követünk, illetve több időnk van a tükör előtt bámészkodni, és ráeszmélni arra, hogy eláll a fülünk, vagy túl nagy az orrunk. Sokan akkor is erre a következtetésre jutnak, ha egyébként ez nem is igaz. Mindezek hatására azonban egyre többen keresik fel valamelyik plasztikai sebészettel foglalkozó klinikát, és “hozatják helyre magukat”. Mondhatni a plasztikai sebészet a fénykorát éli egészen 2020 vége óta.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!